Běžci začátečníci

3157
8.5.15 13:29

Běžci začátečníci

Krásné odpoledne všem :mavam:

Vím, že je tady aktivní debata o běhání, ale nakoukla jsem a tam už se běhají maratony :) Já dneska uběhla 2 km a bolí mě kolena :mrgreen:

Je tu někdo do party, nějaký začínající běžec? Já začala tenhle týden. Dneska jsem běžela potřetí. Dvakrát super, úplně mě to nabilo a i jsem cítila problémové partie, tak jsem měla radost. Dneska jsem teda trochu jak zbitý pes, to ty klouby. Ale baví mě to, hlavně taky vypadnu od dětí a mám z toho celkově dobrý pocit, takže určitě u toho zůstanu a budu trénovat. Přidá se někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Thesis
8.5.15 13:31

Tak já běhám teprve 8 dní, z toho dva dny pauza a jsem úplnej začátečník :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2790
8.5.15 13:33

Ja jsem byla zatím 2× s přítelem. Ten je teda mnohem lepší běžec než já. Já naposledy běhala někdy na základce :roll: Poprvé jsme měli trasu něco přes 6km. Nedalo se to samozřejmě uběhnout celé, tak jsem střídala běh s rychlejší chůzí a za třičtvrtě hodiny bylo hotovo. Druhý pokus byl o dva kilometry delší a za hodinu deset v cíli. Po tom prvním běhu mě dost bolely stehenní svaly, po tom druhém už naštěstí v pohodě. Bohužel z časových důvodů nemám možnost běžet nějak pravidelně, takže rozestup mezi prvním a druhým pokusem byl cca 14 dní. V průběhu běhu se mi mísí pocity že umřu a že je to super :mrgreen: Doufám, že postupem času budu spíše pociťovat tu druhou variantu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
8.5.15 13:41

@baracudas Z ničeho sis dala hned 6 km? Tak to jsem teda žabař :lol: Já si našla tréningový plán pro začátečníky, zjistila jsem teda, že nejsem úplný začátečník, že uběhnu víc, ale i tak, trasa 2,5 km, trochu chůze, takže jsem uběhla tak ty 2. Ale dneska jsem už běžela skoro celou cestu, takže si asi přidám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
8.5.15 13:45

Tak se pridam, ze bych vecer taky chtela zacit.
Naplánovala jsem si okruh po vesnici. Jsem par dni bez deti, tak to vyuziju?
Pokud se mi to bude libit a bavit. Tak odpoledne vezmu pres tyden decka vedle na skol. hriste na oval je odpoledne otevreny pro verejnost.
Ale napred to dnes zkusim az se setmi po vesnici.
Rano jedu brzno na vylet, tak doufam ze se postavim na nohy a vubec vstanu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
8.5.15 13:50

Já teda běhala asi před rokem cca měsíc asi 2×-3× v týdnu, pak jsem přestala :oops:

Příspěvek upraven 13.06.17 v 20:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
8.5.15 13:52

A běhala jsem asi 3 až 4 km asi za 35-40 minut, byl to tedy indiánský běh :mrgreen: ale rychlejší bych nedala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
8.5.15 13:53
@Mrňátko píše:
@baracudas Z ničeho sis dala hned 6 km? Tak to jsem teda žabař :lol:
Byl to očistec :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
8.5.15 13:53

Tak já mám rozmezí 2,5-5,1km :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3157
8.5.15 14:25

@LuciElle174 Tak nejsem jediná, kdo začal na 2,5 :) Ale 5 nevim, zkusim :) Vyzkoušela jsem, že to jde, tak teď musim trochu zabrat.

@kaja00 Já chodim jako první věc ráno. Večer bych to taky nedala.

@Kelsey „až se setmí po vesnici“ :lol: Tak běhu zdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.5.15 14:27

@Mrňátko běhám cca měsíc? možná o chlup déle.. běhám s kočárkem :mrgreen: zatím dám v kuse cca 3 km, ale jako trasu mám stanovenou cca 6-8 km - dle toho, kterou zvolím.. co uběhnu uběhnu, co ne, tak rychlá chůze :mrgreen: ale pomalu se to zlepšuje. Po prvním běhu jsem myslela, že umřu, teď je to příjemnější.. možná uběhnu i delší trasu, ale protože jsou tam místa, kde je hodně rozbitá cesta, tak musím i chodit :mrgreen: jo a tenhle týden zatím 4×, zrovna před chvílí jsem se vrátila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
8.5.15 14:31

@Mrňátko
No já musím poprvé počkat az se setmi, vis překonat ten stud.
Tady mladý soused toho vidím každé odpoledne jak vybíhá a pak se vrací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
8.5.15 14:32

@Mrňátko Tak já začala na 3km, ale pak se mi chtělo jen 2,5,další den jsem se teda hecla a dala těch 5,1 jinak je průměr ty 3 km :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2398
8.5.15 14:34

Já se k vám přidám, ikdyž běhat teprve začnu…2× se mi během krátké doby vrátil zánět močáku:-(.
Mám v plánu vyběhnout za 14dnů, tak si mezitím budu číst vaše rady, tipy a uběhnuté km:-).

Podařilo se mi zhubnou 9kg, takže teď doufám, že si během zpevním postavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
8.5.15 14:39

@Mrňátko A to hned jak vstaneš? Já bych měla hlad :think:

Příspěvek upraven 13.06.17 v 20:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...