Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Lindii píše:
Ahojky, tak hlasim, ze uz jsem pysna matka ze dne 19.3. ve 2:27s vahou 3860g a 52cm
ahoj, mooc krásná gratuluji
hodně zdravíčka a štěstíčka přeji ![]()
@Arwi píše:
Ahoj. Mám termín 31.3. a v pondělí na kontrole mi doktorka řekla, že miminko je ještě vysoko. Jde nějak miminku pomoct nebo si nemám dělat obavy a nechat vše na něm? Nerada bych pak šla na vyvolání porodu. Díky za případné reakce.
NEDĚLEJ SI OBAVY, ŽÁDNÉ BABSKÉ RADY STEJNĚ NEFUNGUJÍ, NESTRESUJ SE…DOKTOŘI VÍ, CO DĚLAJÍ ![]()
Ahojte, tak hlásím, že 13.3.13 ve 23:05 s váhou 3300 g a délkou 51 cm se nám narodil zdravý chlapeček. Jenom se můžu zbláznit
pořád jenom papá a já už mu ani skoro nemám co dát! Kojím snad, co hodinu.. hodinku pospí a další hodinu se dožaduje papání! U Dr. jsme už byli 2× a vše v naprostém pořádku. Včera váha 3400g. Dr. říkala, že mu mám třeba nabídnout po kojení ještě trošku příkrmu, ať se trošku vyspíme a načerpáme síly.. A co vy jak to máte?
![]()
Tak po dnešní první kontrole v porodnici, kde mi sestřička hrdě oznámila, že můžu klidně přenášet 10 dní, no nejsem z toho příliš odvázaná… po vyšetření mě bolí břicho, jako by ke mně měla každou chvíli dorazit MS, tak snad se ten svišť umoudří a žádný vyvolávání nás čekat nebude ![]()
@Lindii píše:
@Evca151 dekuju, akorat nas zacli zlobit prdiky-klasika, ale snad se to casem zlepsi…
Espumisan kapky
- před kojením fakt super a prdíky nás netrápí ![]()
@Kopretinnka krásné datum si prcek vybral
samozřejmě moc gratuluju a zdravíčko vám oběma, ať vám prcek přináší samou radost ![]()
@Evca151 píše:
@Kopretinnka krásné datum si prcek vybralsamozřejmě moc gratuluju a zdravíčko vám oběma, ať vám prcek přináší samou radost
ano, stihli jsme to před půlnoci, už jsem v to nedoufala..krásné datum to ano. děkujeme
![]()
Evca 151: Dnes jsem byla v porodnici také na kontrole, zítra máme termín dle UZ! Monitor v pořádku, primář mě prohlédl a říkal, že hlavička už krásné naléhá, ale že tam prý miminko ještě nějakou dobu pobyde, pár dní! Že to vidí na 1.4.2013. Nevím, jestli se mám radovat nebo ne, tolik bych už chtěla mít malou u sebe, ale musím být trpělivá… bříško mě od té doby také pobolívá jako na MS. Dám si pořádně do těla, pohyb, úklid, vana, atd. a to by bylo, aby nebylo!
Držím pěsti!!! ![]()
@Kopretinnka dekujeme a tez velika gatulace!!!
ja mam na prdiky Lefax a dobry, ty slozky tam jsou pry stejny i v sab simplex kapkach a zabira to, navic to ma bananovou prichut, tak vzdy kapnu na prso a mala papa hezky.mas malo mlicka?? ![]()
Ahoj holky tak už jsem taky mamima
18.3. nám odtekla voda a nakonec jsem rodila císařem 21.3.
Jinak máme Elišku 48 cm a váha 2590 a co se týče odhadu tak jsem měla ve 37 tt odhad 3180g a k porodu říkal doktor 3500 no nevím ale o kilo se sekl ![]()
Ahoj. Mám termín 31.3. a v pondělí na kontrole mi doktorka řekla, že miminko je ještě vysoko. Jde nějak miminku pomoct nebo si nemám dělat obavy a nechat vše na něm? Nerada bych pak šla na vyvolání porodu
. Díky za případné reakce.