Blížíme se do finále

Napsat příspěvek
Velikost písma:
186
24.2.13 23:03

Já su teda dobrá já se ptám kde a sama nenapíšu mám vybraný Vyškov tak snad si to ještě nerozmyslím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
24.2.13 23:03

@Lenčíí tě je naprostá pravda, teď je nějaká situace a za pár let může byt jiná :) bože jak ja se těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
24.2.13 23:09

Já si plánuju po prvním prckovi hned druhý a nejlépe kluka (všichni by ho chtěli) a to jsem ještě ani neporodila.
Teď si říkám nechat tomu volný průběh :-)
A taky se těším :lol: už abysme ty mimísky měly u sebe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
24.2.13 23:15

Kdyby bylo v bříšku jedno mimi tak budu chtít hned druhý, ale takhle ne, pokud bude 3. Tak s nějakým větším věkovým rozdílem…moc se Na to těším až je konečně uvidím, vůbec si nedovedu představit jak budou vypadat…až si je pochovám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
24.2.13 23:18

@Allenka26 já si uvědomuju že bude mimi ale pořád mi nedochází jak bude vypadat takže jsem taky strašně zvědavá 8o no to budou dokonalý miminka :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
24.2.13 23:29

@Lenčíí ja si To, že budou mimi začala uvědomovat až když jsem za pomocí mamky začala prat, dupačky, pleny, atd. a další zlom bude by nám konečně udělali skříň a budeme moc nastěhovat postýlku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
24.2.13 23:35

O tom jak bude vypadat prdola premyslim od 6mesice zhruba a stale si ho nedokazu predstavit…ale silene se na nej uz tesim :dance: holky a uz mate vse prichystane? Ja uz snad 2mesice i tasku do porodky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
24.2.13 23:38

@Allenka26 teda to je pekne s tim 10ti dennim rozdilem :potlesk: jen aby se vam to nepovedlo i za par let pri snazeni o tu princeznicku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
24.2.13 23:39
@Levandulka7 píše:
O tom jak bude vypadat prdola premyslim od 6mesice zhruba a stale si ho nedokazu predstavit…ale silene se na nej uz tesim :dance: holky a uz mate vse prichystane? Ja uz snad 2mesice i tasku do porodky :P

přijde mi že i když čekám dvojčata tak nemám vůbec nic, prat jsme s mamkou zacli včera… tašku taky nemám zabalenou :) ale uz aspoň ty věci co budu mít sebou kupim na jednu hromadu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
24.2.13 23:40
@Levandulka7 píše:
@Allenka26 teda to je pekne s tim 10ti dennim rozdilem :potlesk: jen aby se vam to nepovedlo i za par let pri snazeni o tu princeznicku :D

to uz mám naplánovány aby se To nestalo, pokus o otěhotněni vždy jen jedenkrát v měsíci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
24.2.13 23:41

@Lenčíí já mám druhý termín za pár dní a také bych druhé chtěla chlapečka a brzy po sobě, ale nevím co budu říkat po porodu:-) nyní myslím na to aby vše bylo v pořádku a dopadlo dobře a mimino bylo zdravé, také si nedokážu představit jak bude vypadat a jaké to všechno bude, i když o tom člověk čte tak je to pro mě obrovský krok do neznáma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
24.2.13 23:57

Ahojky vsem, tak cekame taky prvni mimi a uz se nemuzu dockat, chybi mi sve puvodni telo, normalne se obout, normalne dychat apod. :mrgreen: tak doufam, ze se umoudri a vyleze max. do toho 11.3., kdy mam termin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
25.2.13 00:01

@Lindii mám to přesně také tak… chybí mě moje vlastní tělo:-) nyní se cítím jak důchodce… těžko vstávám, nemůžu se ohnout, funím jak lokomotiva, bolí mě záda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
25.2.13 00:05

@emma217 :mrgreen: jo presny a kdy rodis? a taky sem na sebe frajerka zvedava, jak shodim tech 25kg, fuj :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
25.2.13 02:57
@Luuucik píše:
michee a citila si, jak se ti mimi pretocilo? Ja mela minuly tyden kp a zatim jsem nic zvlastniho nezaznamenala, jen kopani, to pretoceni bych uz asi hodne citila ne?

citila jsem jednak jak se pretocil do polohy zadkem dolu i pak zpatky. Teda alespon si to myslim, ze to bylo ono. Prakticky to bylo vzdy pres noc, delal tam neuveritelne kotrmelce a nemohla jsem spat, tvrdlo mi bricho, bolelo, no proste velice „prijemny“ zazitek. Tuto noc nemuzu opet spat a maly zase vyvadi, ale uz to neni tak hrozne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí