Blokace na facebooku a společní přátelé

15
20.9.20 07:31

Blokace na facebooku a společní přátelé

Ahoj všem, potřebovala bych poradit s blokací na fb. Když si určitou osobu zablokuji, ale máme společné přátele a já přidám fotku, kde ty přátele označím, zobrazí se jí to nebo ne? :think: Teoreticky by to vidět neměla, ale zase se jí to může zjevit u těch mých přátel? :nevim:
Děkuji :kytka:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5221
20.9.20 07:44

@Mischae Pokud dotyčného nemáte v přátelích a je blokovaný. Tak to u vašich přátel uvidí leda tak, že mu to fyzicky ukáží na mobilu apod. na jejich profilu. Jelikož vámi přidaná fotka se zobrazí jen těm přátelům a nikoli jemu. (záleží ovšem jak máte nastavené soukromí a viditelnost příspěvků)

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
4256
20.9.20 08:05

@Mischae pokud máš v přátelích někoho, koho máš potřebu blokovat, aby neviděl tvoje fotky, tak ho nemáš mít v přátelích. To je jednoduché. A podle mě, pokud přátelé mají napsáno, že jejich přátelé můžou vidět fotky na kterých jsou označení, tak tu fotku by teoreticky měli vidět. Protože můžou vidět i fotky přidány lidmi, které ani v přátelích nemají. :think:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
5221
20.9.20 08:14
@Mochomurka83 píše:
A podle mě, pokud přátelé mají napsáno, že jejich přátelé můžou vidět fotky na kterých jsou označení, tak tu fotku by teoreticky měli vidět. Protože můžou vidět i fotky přidány lidmi, které ani v přátelích nemají. :think:

Vždycky to „zabezpečení a soukromí“ toho původního člověka, který tam fotku dal, je nadřazeno všemu ostatnímu. Pokud tam má striktně dáno, že jen přátelům a nikde nic víc. Tak to tak je. Ono to moc nevypadá, jelikož vidíte všude fotky všech, ale to je tím, že spousta lidí nemá vůbec žádný soukromí nastavený (může vidět i cizí člověk) nebo tam mají u fotek, že to můžou vidět „Přátelé přátel“ apod.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
3
20.9.20 08:26

Pokud máš veřejný profil (ten glóbus u příspěvků), tak ano. Pokud máš nastaveno - přátelé přátel (myslím, že to jsou takoví jako tři človíčci u příspěvku), tak to také uvidí. Pokud máš nastaveno jen přátelé (dva človíčci) tak neuvidí nic i kdyby nebyl blokovaný. Ale myslím, že pokud je blokovaný, neměl by stejně vidět nic ať máš nastavení jakékoli.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
31652
20.9.20 09:03
@Mochomurka83 píše:
@Mischae pokud máš v přátelích někoho, koho máš potřebu blokovat, aby neviděl tvoje fotky, tak ho nemáš mít v přátelích. To je jednoduché. A podle mě, pokud přátelé mají napsáno, že jejich přátelé můžou vidět fotky na kterých jsou označení, tak tu fotku by teoreticky měli vidět. Protože můžou vidět i fotky přidány lidmi, které ani v přátelích nemají. :think:

To není tak úplně pravda, na FB se vytváří různé tajné studentské a pracovní skupiny, které nejsou veřejne viditelné. Pokud si člověka nepridá do přátel, tak ho tam prostě nedostaneš. Někdo nemá FB na fotky, ale k těmto účelům a ani my jsme zatím nic lepšího neobjevilo, jak si sdílet tyto náležitosti. Nemám na mysli veřejné a viditelné skupiny, ale ty tajné.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
1960
20.9.20 09:06

Pokud nekoho zablokujes jakoze fakt zablokujes a ne jen vymazes, neuvidi uz nic, nebude moct vyhledat tvuj profil ani v tom zakladnim zobrazeni, a ty jeho taky ne, takze neuvidi nic a ty od nej taky ne.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
Anonymní
20.9.20 09:11

Pokud jsi toho cloveka zablokovala (nebo on tebe) nemel by pro nej byt tvuj profil vubec viditelny a naopak. Myslim, ze ti i zmizi zpravy na messengeru. Proste jako by ten clovek na fb vubec neexistoval a ty pro nej. Takze tvoji fotku by videt nemel i kdyz tam budou oznaceny spolecni pratele a bude vlozena verejne. Pokud jen „nejste pratele“ plati vysvetlivky viz vyse…

  • Citovat
  • Nahlásit
BSE
35
20.9.20 10:35

Já bych všechny ty fejsbuky zakázala.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
31
14.10.20 15:04
@Mischae píše:
Ahoj všem, potřebovala bych poradit s blokací na fb. Když si určitou osobu zablokuji, ale máme společné přátele a já přidám fotku, kde ty přátele označím, zobrazí se jí to nebo ne? :think: Teoreticky by to vidět neměla, ale zase se jí to může zjevit u těch mých přátel? :nevim:
Děkuji :kytka:

Pokud je v blokacích daný člověk nic nevidí. Může to pouze fyzicky vidět u těch přátel, které máte společné a které sleduje.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Reklama