Boj s příkrmy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47759
1.4.13 09:27
@smutná píše:
Ja davam kupovane Hami, tam pry kostaly nedavaji, tak nevim :think:

já jsem skleničky vůbec nekupovala, jednou jedinkrát jsem klukovi koupila skleničku, nějaké jehněčí maso s něčím, ještě jsem si říkala, jak nedělám dobře, že mu kupuju takovou mnamku, protože k jehnecimu masu se nedostaneme, takový bolesti bricha co potom měl :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
1.4.13 09:27

@smutná dr. mi říkala, že to musí být ten panenský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smutná
1.4.13 09:28
@Oter píše:
@smutná - a nezkoušela jsi jí vařit příkrmy doma? Ne každé miminko snáší kupované dobře. Můj syn je toho třeba příkladem. Párkrát je na začátek dostal a vždy to odnesl bolestí břicha. Pak jsem mu je začla dělat doma a ze začátku do vody na doporučení doktorky přidala ještě trochu fenyklu a kmínu a byl bez problému. Teď už by asi snesl všechno, ale nějak jsem si zvykla na to vaření. :lol:

Zkousela jsem bramboru, ale asi jsem mela spatnou konzistenci, trosku se tim dusila.tak jsem radeji pak hned koupila bramboru s mrkvi.Ja prave zavadim pomalinku, ona by uz zblajza i pul sklenicky po tydnu, ale z toho mam prave strach, tak ji davam min a i to ji dela problemy.No tak jedine zitra do obchodu, a zkusit nekde sehnat treba tu cervenou repu.

• Citovat
  • Upravit
smutná
1.4.13 09:30
@ivana-domca píše:
já jsem skleničky vůbec nekupovala, jednou jedinkrát jsem klukovi koupila skleničku, nějaké jehněčí maso s něčím, ještě jsem si říkala, jak nedělám dobře, že mu kupuju takovou mnamku, protože k jehnecimu masu se nedostaneme, takový bolesti bricha co potom měl :zed: :zed:

Starsi byl prave na sklenickach snad az do 10m. :think: ale prave uplne bez problemu, jedl rozmanite, zadne problemy, nadymani,nic.Jen teda mu nechutnala ta treska kde byl kopr, ale jinak zbastil vsechno a nemel zadne problemy. proto ted nevim, co se deje.doma jsem uvarila bramboru, ale dusila se mi pri ni, asi jsem tam neceho dala malo, tak jsem si rekla, ze pro zacatek radeji kupovat.

• Citovat
  • Upravit
47759
1.4.13 09:31
@smutná píše:
Zkousela jsem bramboru, ale asi jsem mela spatnou konzistenci, trosku se tim dusila.tak jsem radeji pak hned koupila bramboru s mrkvi.Ja prave zavadim pomalinku, ona by uz zblajza i pul sklenicky po tydnu, ale z toho mam prave strach, tak ji davam min a i to ji dela problemy.No tak jedine zitra do obchodu, a zkusit nekde sehnat treba tu cervenou repu.

uvar normalne brambor, vodu zced někam do misky, brambor rozmixuj a pak ho nared tou vodou co jsi zcedila :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smutná
@micelinka píše:
@smutná dr. mi říkala, že to musí být ten panenský.

tak nic, no.'ale myslim, ze sklenicka olej obsahuje, a stejne ma problemy.tak jedine asi u ni zmenit zeleninu. a myslis, ze nebudou vadit ty kapky kdyz ji zase zacnu davat?

• Citovat
  • Upravit
smutná
@ivana-domca píše:
uvar normalne brambor, vodu zced někam do misky, brambor rozmixuj a pak ho nared tou vodou co jsi zcedila :kytka:

No vsak rikam, ze po tom se mi dusila :,( O

• Citovat
  • Upravit
13837
1.4.13 09:32

@smutná já je dávala tak do 10.m., ale jen večer před spaním, i dr. sama mi říkala, že jí je mám dávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smutná
1.4.13 09:34
@micelinka píše:
@smutná já je dávala tak do 10.m., ale jen večer před spaním, i dr. sama mi říkala, že jí je mám dávat.

Ja jsem ji davala ty Baby Calm dokud trpela na prdiky, ted snad uz 2 mesice je nemela, nepotrebovala je.No tak je asi zase koupim, a zacnu davat, treba ji pomuze i tohle teda.

• Citovat
  • Upravit
47759
1.4.13 09:34
@smutná píše:
Starsi byl prave na sklenickach snad az do 10m. :think: ale prave uplne bez problemu, jedl rozmanite, zadne problemy, nadymani,nic.Jen teda mu nechutnala ta treska kde byl kopr, ale jinak zbastil vsechno a nemel zadne problemy. proto ted nevim, co se deje.doma jsem uvarila bramboru, ale dusila se mi pri ni, asi jsem tam neceho dala malo, tak jsem si rekla, ze pro zacatek radeji kupovat.

starší kluk taky neměl problémy po sklenickach, defacto u něj bolesti bříška neznám snad po ničem, skleničky bastil bez problémů, ale mladší mi to dal vyzrat s plnou parádou a lepšilo se to až zaváděním prikrmů, ale vařit jsem musela doma, po sklenickach ho bolelo bříško, každé dítě je jiné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
1.4.13 09:36
@smutná píše:
No vsak rikam, ze po tom se mi dusila :,( O

a udělala jsi to ve stejné konzinstenci jako je ten obsah ve sklenicce? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smutná
1.4.13 09:36
@ivana-domca píše:
starší kluk taky neměl problémy po sklenickach, defacto u něj bolesti bříška neznám snad po ničem, skleničky bastil bez problémů, ale mladší mi to dal vyzrat s plnou parádou a lepšilo se to až zaváděním prikrmů, ale vařit jsem musela doma, po sklenickach ho bolelo bříško, každé dítě je jiné :kytka:

NO ale jsem rada, ze konecne vim, cim to je. nejdrive jsme porad patrali po pricine, proc prestala spat. nejdriv klasika - mokra plinka, pak jsem zkousela v noci prikrmovat, i vic kojit, ale to, ze to mozna souvisi s prikrmy, napadlo az mojeho. a tady se mi potvrzuje, ze fakt asi jo :(

• Citovat
  • Upravit
47759
1.4.13 09:44
@smutná píše:
NO ale jsem rada, ze konecne vim, cim to je. nejdrive jsme porad patrali po pricine, proc prestala spat. nejdriv klasika - mokra plinka, pak jsem zkousela v noci prikrmovat, i vic kojit, ale to, ze to mozna souvisi s prikrmy, napadlo az mojeho. a tady se mi potvrzuje, ze fakt asi jo :(

já jsem se pořádně nevyspala už 18. měsíců, nejdřív to byly bolesti bříška, pak noční kojení, které jsem v 10ti mesicich zrušila, pak zase bolesti bříška a stačí jeden pitomý brumik a nevyspim se, protože malého bolí bříško, nakonec máme doma nespavce, který usne kolem půl 9 večer a ráno v 5 budicek :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
1.4.13 10:52
@smutná píše:
tak nic, no.'ale myslim, ze sklenicka olej obsahuje, a stejne ma problemy.tak jedine asi u ni zmenit zeleninu. a myslis, ze nebudou vadit ty kapky kdyz ji zase zacnu davat?

ta sklenička má na sobě papírek a na něm je napsané složení. Takže pokud tam olej je, tak bude napsaný v tom složení. Třeba já teď brala první lžičku dýni a tam je jen dýně a voda.
Osobně bych koupila nějakého laktobacila ve vysypávacích tobolkách a míchala do příkrmu toho, aby jí to usnadnilo trávení a pak bych začla zavádět i ovoce, třeba jablíčko, to by mělo v sobě mít dobré enzymy na trávení.
Pokud se dítě začne kroutitpo příkrmu podávaném v poledne až odpoledne, dala bych příkrm co nejdřív dopoledne, aby ho dítě stihlo zpracovat v době bdělosti, když se pohybuje a v noci už mělo klid, dělala jsem to tak s kaší, jeden čas ji měl prvorozený k snídani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
1.4.13 10:55

Promin, ale první co mě napadlo, nemůže mít malá třeba alergii na mléko? pokud měla už ty problémy před příkrmem, asi jí opravdu něco vadí. zkusila bych naprosto vyloučit mléko a mléčné výrobky jak ze svého, tak jejího jídelníčku. když už bych byla v tom, vyřadila bych lepek a vše, co může dělat problémy a viděla bych, jestli se to uklidní. tohle podle mě v příkrmech nebude, když měla problémy ještě před příkrmy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí