Bojím se jít do školy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10178
4.4.11 22:23

no a říct mu to přes skype je dobrý ne? aspopň stihne vystydnout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
4.4.11 22:23

Nekryj lež lží…stejně to dřív nebo později praskne…!Tak jsem to udělala já. Nechodila jsem tam (šikana), a když se přišlo na to, že mám neomluvený hodiny. Tak jsem zfalšovala omluvenku.Přišlo se na to. A pak to byl fakt průšvih a já jsem potom dostala vyhazov :zed:

Sabriina. píše:
A nemám to prvně říct učitelce, že jsem byla nemocná a tak. A kdyby náhodou dělala problém - říct to tátovi? Z nej mám totiž nekvětší strach.
  • Citovat
  • Upravit
50725
4.4.11 22:27

Tak napiš taťkovi mail. Líp si to rozmyslíš, on se vyřve v cizině a budete to řešit víc v klidu. V tom mailu bych právě nadhodila, jak jsi vymyslela, že to vyřešíš a doženeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabriina.
4.4.11 22:31

Řekla jsem to jeho přítelkyni. Prý si mysella, že je něco špatně a že taky chodila za školu. Spíš je problém, že já běhě té doby ,,zaspala" a mám tam dvě omluvenky a taky s tím,. Že je táta v cizině. Prý ji zavolá a uvidíme.
Uvidím co taťka, ale svojí mamce to neřekne, teda pokud ji to neřekne táta.

• Citovat
  • Upravit
26574
4.4.11 22:38
Muchitos píše:
jenny.fields píše:
Muchitos píše:
jenny.fields píše:
Promluvit se o tom s učitelkou i otcem a čelit důsledkům. Počítám v nejhorším případě trojka z chování nebo podmínečné vyloučení. Lepší se přiznat co nejdřív. pokud se k tomu postavíš čelem, tak to jistě všichni ocení. :palec:Néé učitelce se nepřiznávej :-D stačí aby o tom vědět Taťka ne? proč si zbytečně kazit prospěch?? já myslím že by tě takta mohl podržet… pro tebe už bude dost to, že to budeš muset všechno dohnat :-D

No nevím. Pokud ti to otec omluví, tak už budeš před ostatními ocejchovaná jako ta, co jí otec omluví záškoláctví. Je to možná zvláštní, ale to se mezi studenty moc nenosí :nevim: , zvlášť pokud chodíš na gympl.

Příspěvek upraven 04.04.11 v 22:07
Já na gympl chodila.. podle mě o hodně lepší volba než mít 3 z chování.. na našem gymplu by to byl jistý vyhazov…

Já na gymplu učila :mrgreen: A vyhazov by to rozhodně nebyl, speciálně, když se k tomu postaví rovně. Bez následků taky ne, to je jasné. A hlavně jestli jsem to dobře postřehla tak ona je v prvním ročníku šestoletého gymplu, to je jako osmička základky, to znamená, že stále absolvuje devítiletou povinnou docházku. Tím pádem je nevyhoditelná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabriina.
4.4.11 22:39
jenny.fields píše:
Muchitos píše:
jenny.fields píše:
Muchitos píše:
jenny.fields píše:
Promluvit se o tom s učitelkou i otcem a čelit důsledkům. Počítám v nejhorším případě trojka z chování nebo podmínečné vyloučení. Lepší se přiznat co nejdřív. pokud se k tomu postavíš čelem, tak to jistě všichni ocení. :palec:Néé učitelce se nepřiznávej :-D stačí aby o tom vědět Taťka ne? proč si zbytečně kazit prospěch?? já myslím že by tě takta mohl podržet… pro tebe už bude dost to, že to budeš muset všechno dohnat :-D

No nevím. Pokud ti to otec omluví, tak už budeš před ostatními ocejchovaná jako ta, co jí otec omluví záškoláctví. Je to možná zvláštní, ale to se mezi studenty moc nenosí :nevim: , zvlášť pokud chodíš na gympl.

Příspěvek upraven 04.04.11 v 22:07
Já na gympl chodila.. podle mě o hodně lepší volba než mít 3 z chování.. na našem gymplu by to byl jistý vyhazov…
Já na gymplu učila :mrgreen: A vyhazov by to rozhodně nebyl, speciálně, když se k tomu postaví rovně. Bez následků taky ne, to je jasné. A hlavně jestli jsem to dobře postřehla tak ona je v prvním ročníku šestoletého gymplu, to je jako osmička základky, to znamená, že stále absolvuje devítiletou povinnou docházku. Tím pádem je nevyhoditelná :mrgreen:

Jsem jakoby v devítce. No prý mi chtěli poslat dopis o vyloučení.

• Citovat
  • Upravit
26574
4.4.11 22:44
Sabriina. píše:

To ti ale říkala jen kámoška/kámoš, ne?
Podle mne to není možné, kvůli té povinné docházce. U nás se vylučovalo až od vyššího gymplu.
Ale tátova přítelkyně bude volat do školy učitelce, jsi psala. Já myslím, že to dobře dopadne :palec: Příště prostě větší pozor, člověk zlenivý hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabriina.
4.4.11 22:47
jenny.fields píše:
Sabriina. píše:
Podle mne to není možné, kvůli té povinné docházce. U nás se vylučovalo až od vyššího gymplu.
Ale tátova přítelkyně bude volat do školy učitelce, jsi psala. Já myslím, že to dobře dopadne :palec: Příště prostě větší pozor, člověk zlenivý hned.

No, ale prej to říkala po třídě. No, spíš jde o to jak to udělat s tím indexem.
Ale fakt myslím, že mě táta zabije.

• Citovat
  • Upravit
Sabriina.
4.4.11 22:52

A děkuju, že jste mě nakoply. Jinak bych to neřekla a byl by problém :) Úplně mi spadnul kámen ze srdce, i když - říct to tátovi bude záhul a to dohánění taky.

• Citovat
  • Upravit
26574
4.4.11 22:53
Sabriina. píše:
jenny.fields píše:
Sabriina. píše:
Ale tátova přítelkyně bude volat do školy učitelce, jsi psala. Já myslím, že to dobře dopadne :palec: Příště prostě větší pozor, člověk zlenivý hned.
No, ale prej to říkala po třídě. No, spíš jde o to jak to udělat s tím indexem.
Ale fakt myslím, že mě táta zabije.

Asi by bylo dobré udělat to, co ti tady některé radí. Tedy říct mu to (email, skype) dřív než dorazí dom, tak ochladne. Přidat pořádnou lítost a způsob, jak to budeš řešit plus ideálně jaké řešení bude ve škole.
Chápu strach z otce. Ale přežiješ to, neboj. Hněv může trvat jen nějakou dobu, pak už bude vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
7.4.11 08:09
jenny.fields píše:
Sabriina. píše:

já byla na osmiletém a vyloučili několik lidí ještě jakoby ořed ukončením základky… ti lidi se vrátili zpět na zš......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.3.13 17:52

Taky se tam bojím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.20 00:29

Bojím se jít do školy

Dobrý den.
V březnu jsem udělal jednu velkou chybu dal jsem si marihuanu ale nebyla to normální marihuana jelikož to byla syntetická marihuana ale to jsem nevěděl samozřejmě jsem nevěděl že budu mít až takovej trip a nevěděl jsem co se děje takže jsem se dost ztrapnil před třídou.
No prostě řval jsem na celou školu prostě psycho no.
A jako hej prostě jestli ty kreténi ve vládě zase zavedou chození do školy od toho 8. června tak prostě já nevím já prostě do tý třídy nepáchnu!
Prostě nevím co budu dělat jestli nás pošlou do školy…

• Citovat
  • Upravit
851
28.5.20 06:01

To ses zhulil během vyučování??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
28.5.20 06:25

Kreteni ve vlade zavedou vzucovani, no ty mas dost. Jinak to vyucovani bude dobrovolne, tak se ho necastni a je to. A pokud jsi na ss, tam ta je to vyucovani dobrovolne cele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze