Bojím se nedostatečné ochrany při sexu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Tak jestli se bojíš, tak to můžete kombinovat s přerušovanou souloží, případně si koupit v lékárně třeba spermicidní gel. Ale pokud kondom používáte správně, tak by stačit měl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nehormonalni telisko, ale nevim, jestli je to v takhle mladem veku ok. Nebo pak po 18. narozeninach uz si muzes rict o antikoncepci sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
O antikoncepci si můžeš rozhodnout sama snad ne? Já od 16 nic
neřešila s mamkou ale gynekoložkou.
Jako těžko říct, jak moc špatná věc to je. Vedou se o tom pořád
diskuze a spory.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Opravdu riskuješ. Ve tvém věku-velmi plodném -bych antikoncepci brala. Minimálně do doby, než doděláš maturitu, pokud hned po ní jdeš pracovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobrý den, píši o radu. Je mi sedmnáct a se svým přítelem jsme asi rok. Spát jsme spolu začali nedávno, ale hrozně se bojím, že bych mohla otěhotnět. Jasně, kondomy používáme, ale neberu antikoncepci a nevím jestli to takhle stačí. Mamka o všem ví, ale antinu mi předepsat nenechá, rika6ze jsou to samý špatný věci a nechce abych to do sebe prala. Jasný, chápu ji, ale co kdybych náhodu otěhotněla?
Docela se ak bojíma nevím co mám dělat. Co byste třeba dělaly vy? Moc prosím o nějakou radu.
Když se jí bojíš, tak si ji neber.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Používejte kondom správně, nenasazujte až v průběhu sexu ať nehrozí
preejakulát, a nemáš se čeho bát. Nám za dlouhé roky používání
prasknul jednou - pak existuje postinor. Pokud nepraskne je prakticky nemožné
otěhotnět. Nestresuj se tolik a užívej si sex a pokud máš extra strach tak navíc spermicid,
ale za mě je to zbytečné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobrý den, píši o radu. Je mi sedmnáct a se svým přítelem jsme asi rok. Spát jsme spolu začali nedávno, ale hrozně se bojím, že bych mohla otěhotnět. Jasně, kondomy používáme, ale neberu antikoncepci a nevím jestli to takhle stačí. Mamka o všem ví, ale antinu mi předepsat nenechá, rika6ze jsou to samý špatný věci a nechce abych to do sebe prala. Jasný, chápu ji, ale co kdybych náhodu otěhotněla?
Docela se ak bojíma nevím co mám dělat. Co byste třeba dělaly vy? Moc prosím o nějakou radu.
Nesouložila bych. „Sajrajt“ v antikoncepci je pořád málo proti tomu, co by nastalo, kdybys otěhotněla. On si příťa neumí kondom nandat a sundat? Když to provede správně, je to spolehlivá možnost ochrany.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Zakladatelko HA není nic, co by tělu i duši nějak prospívalo. Na druhou
stranu bych ale špatné vedlejší účinky nepřeceňovala a pravda je, že je
to nejspolehlivější antikoncepce. Pokud se bere dle návodu a nepodceňují
se situace, jako jsou střevní potíže, ATB ap., které účinky snižují je
spolehlivost HA téměř 100%.Navíc je tam velká výhoda toho, že to máš
plně ve svých rukách a nespoléháš na partnera.
Ve Tvém věku a minimálně do maturity bych jako antikoncepci rozhodně volila
HA.
A myslím si, že by neměl být problém najít gynekologa, který Ti HA
v tomto věku předepíše i bez souhlasu rodičů, pokud s nimi opravdu
není řeč.
Vycházím z předpokladu, že sexuálně žít lze od 15ti let i bez souhlasu
rodičů, takže logicky by mělo být možné bez tohoto i beztrestně
předepsat HA
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Který CAR dělá KET při kojení?
- Můžu dělat na 6 hodin při rodicaku?
- IUI při 2 vajíčkách
- Orální sex ve 13?
- Bojím se tlustého střeva
- Ptá se mě co chci v sexu a já nevím - komunikace o sexu
- Kontrola při PN mne nezastihla doma
- Práce při mateřské na stejné pozici