Bolelo vás vyšetření v porodnici?

152
4.3.16 13:17

Bolelo vas vysetreni v porodnici?

Ahoj.Dnes jsem v poradne v porodnici, kam jsem byla predana od gynekologa.Kdyz me vysetroval jeste muj gyndar, tak to nebylo prijemne, ale nebolelo to.Dnes ale jsem byla trochu v soku. V porodce byl mlady lekar a ten mi tam prst doslova rval, az jsem se tam kroutila, opravdu to bolelo.On rikal: to opravdu tak boli? bolelo to vazne dost.Pak rekl: No porod bude bolet jeste vic.To vim moc dobre. Prvni porod jsem mela bez epiduralu a chtela jsem umrit :) Ale opravdu si nepamatuju z prvniho tehotenstvi, ze by mi doktror tak moc tlacil prst dovnitr a ze to tak bolelo.Je to normalni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
4.3.16 13:18

@MalVera nedělal Ti hamiltona? Ne, žádné vyšetření v porodce nebolelo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
4.3.16 13:22

Mě teda vyšetření v porodnici bolelo, taky, jak píšeš ty, doktorka mi tam rvala prst jak blázen a myslím, že jsem chvilku po tom malilinko špinila, ale to říkala doktorka, že být může, že to je normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
4.3.16 13:23

@MalVera Já myslím, že to není normální gynegologické vyšetření, ale vyšetření děložního hrdla a to bolí, páč ti tam rve prst do úzkého místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
4.3.16 13:23
@martina.se píše:
@MalVera nedělal Ti hamiltona? Ne, žádné vyšetření v porodce nebolelo..

To by mi snad musel rict ne? ale dinve je ze muj gyndar tam jen prst rychle zasunul vysunul s bylo ale tento mi tam doslova dloubal. Bolelo to jak silne kontrakce pri porodu :( Pak akorat rekl, ze to je na 1 cm a vypada to na brzky porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
4.3.16 13:25
@MalVera píše:
To by mi snad musel rict ne? ale dinve je ze muj gyndar tam jen prst rychle zasunul vysunul s bylo ale tento mi tam doslova dloubal. Bolelo to jak silne kontrakce pri porodu :( Pak akorat rekl, ze to je na 1 cm a vypada to na brzky porod.

Taky bych tipla Hamiltona…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
4.3.16 13:30

@MalVera Mě nebolelo vyšetření v poradně v porodnici, ale během porodu. Mladý doktor, naprosto neempatický… Měla jsem chuť ho nakopnout mezi nohy. Možná jsem to měla udělat a pak mu říct, že ho to přece nemohlo tak bolet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
4.3.16 13:31

Nemyslim ze to byl hamilton, ale vyšetření v pododnici je vždy mnohem méně příjemné než od gynekologa. Já vždy po jejich vyšetření šla druhý den do porodnice!-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.3.16 13:33
@MalVera píše:
To by mi snad musel rict ne? ale dinve je ze muj gyndar tam jen prst rychle zasunul vysunul s bylo ale tento mi tam doslova dloubal. Bolelo to jak silne kontrakce pri porodu :( Pak akorat rekl, ze to je na 1 cm a vypada to na brzky porod.

některý nemají potřebu cokoliv sdělovat :zed: kolik tt jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
4.3.16 13:35

Nikdy me zadne vysetreni nebolelo, ani v porodnici, ani pri kontrakcich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
4.3.16 13:36
@smudlinky píše:
Nemyslim ze to byl hamilton, ale vyšetření v pododnici je vždy mnohem méně příjemné než od gynekologa. Já vždy po jejich vyšetření šla druhý den do porodnice!-)

no vždyť říkám - hamilton :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
4.3.16 13:40
@martina.se píše:
některý nemají potřebu cokoliv sdělovat :zed: kolik tt jsi?

39+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
4.3.16 13:44

Já to měla naopak, od mého dr to pokaždý docela bolelo, a u prostředního syna, tam jsem jako u jedinýho stihla nějaký vyšetření v porodnici, tak jsem vyfásla tkaovýho starýho dědouška, od kterýho jsem to vůbec necítila. bych řekal že záleží na doktorovi, nemusel to být hamilton.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.3.16 13:45
@MalVera píše:
39+2

tak Ti nejspíš fakt dělal hamiltona :think: nikdy jindy mi vyšetření nebolelo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27266
4.3.16 13:48

Bolelo mě vyšetření, když lékařka zkoumala, polohu dítěte pohmatem a opravdu bylo třeba aby hrábla hluboko. Omlouvala se předem, omlouvala se během a omlouvala se potom.
No a u druhého mě bolelo, když mě lékařka skřípla nástrojem, to jsem myslela, že vyletím z kůže, ale ne ani tak kvůli bolesti, jako kvůli její arogantnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí