Bolest hlavy? Žíla asi?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Mohl by to být nějaký nerv, klidně od zubu, nebo zánět dutin, cokoliv. Pokud by se bolest opakovala, doporučil bych návštěvu lékaře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dneska cestou domů mi z ničeho nic udeřila obrovská ostrá bolest před uchem od zhora až dolů. Mám pocit, že to byla žíla, nebo tepna? Ta bolest trvala asi minutu a teď po hodině mě tam začíná nepříjemně bolet. Nevíte, co to může být? Jestli ze stresu nebo tak?
Tohle mi dělalo nedávno a bylo to kvůli ucha. Zkus si pořádně vyčistit uši těma dětskýma tyčinkama. Já si čistila normálními a vlastně jsem si tím to co mělo jít ven zatlačila ještě víc dozadu a z toho ta bolest. Nalila jsem do ucha peroxid a pak těmi dětskými pořádně uši vyčistila a mám klid
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@_0812_ píše:
Tohle mi dělalo nedávno a bylo to kvůli ucha. Zkus si pořádně vyčistit uši těma dětskýma tyčinkama. Já si čistila normálními a vlastně jsem si tím to co mělo jít ven zatlačila ještě víc dozadu a z toho ta bolest. Nalila jsem do ucha peroxid a pak těmi dětskými pořádně uši vyčistila a mám klid
Peroxid do ucha? To bych nedělala. To spíš použít ušní svíčky ale chtělo by to spíš doktora.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@aiwwa píše:
Peroxid do ucha? To bych nedělala. To spíš použít ušní svíčky ale chtělo by to spíš doktora.
Ty se chystám si koupit, ale jak mě to chytlo tak jsem měla doma akorát peroxid. Tak jsem to tam trošku nalila, nechala chvíli šumět a pak si ucho vyčistila dětskou tyčinkou do ucha a ťuk ťuk pomohlo to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@aiwwa peroxidem vyplachují ucho i na ORL, ale já bych neřekla, že zakladatelka to má kvůli uchu, může to být netypická migréna, skříplý nerv - cokoli, pokud se to zopakuje nebo bolest bude moc silná, poslala bych zakladatelku urychleně k lékaři
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Vlastni hlava behem porodu
- Kolikátý den po ovulaci jste pociťovaly bolest prsou?
- Bolest zad po cviceni
- Bolest hýždě od genitálního oparu?
- Bolesti kostí po tele
- Tvrdnutí břicha, bolest jako při ms v těhotenství
- Silné bolesti v podbřišku a slabší krvácení
- Bolest v podbřišku a časté močení
Dneska cestou domů mi z ničeho nic udeřila obrovská ostrá bolest před uchem od zhora až dolů. Mám pocit, že to byla žíla, nebo tepna? Ta bolest trvala asi minutu a teď po hodině mě tam začíná nepříjemně bolet. Nevíte, co to může být? Jestli ze stresu nebo tak?