Bolest ledviny v 37tt kam jít urlogie nebo rizikovka?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Zavolala bych obvodní nebo na gyndu, kam mám jít. Jinak bych volala na pohotovost, kam jít, mimo ordinační dobu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
No moc nevím co by stebou dělali v rizikové poradně pro těhotné.. Co se zkusit objednat na tu urologii, aby tě vzali přednostně na čas?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A nemáš porodnici v nějaké větší nemocnici? Šla bych do porodky, budeš to mít pod jednou střechou s nefrologií…kamarádka měla před porodem zánět ledvin a ležela na gyndě, ale chodil za ní nefrolog…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Vzhledem k tomu, ze nevis jiste, ze to je zrovna ledvina, vyrazila bych do nemocnice, nejspis nekam na chirurgii ( nejspis nechaji udelat UZ a uvidi). Na gynde ti nepomůžou a na urologii taky zablokovany zada nevyresi…. nebo na tu urologii, pokud si u vas urolog dela UZ sam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- 10 tt velke bricho
- Dlouhé špinění a bolest prsou
- Rhinoplastika 2021 - ke komu jít?
- Bolest pochvy v těhotenství
- Bolest poševního vchodu bez mykózy
- 5 dní zpoždění, negativní testy, bazální teplota 37.4
- Bolest hlavy po covidu
Krásný den, od noci mě bolí ledvina. Vzala jsem si panadol a je to lepší pokud tedy nechodím. Přes pár lety jsem prodělala ledvinovou kolíku. Zatím to na ní nevypadá, ale bolest je silná pokud nelezim. Potřebují poradit kam jit k lékaři jestli na urologii čekání je tam na celý den a je to přes půl města. Nebo do rizikovky kde jsem byla včera a kde mi řekli že kdyby cokoliv mám přijít. Myslím si že mi malý neleží na ledvině, vrtěl se už dnes několikrát. Kam tedy jít pořadí někdo prosím?