Bolest levého prsu

12330
26.12.14 09:15

bolest levého prsu

Ahoj holky, přeji krásný sváteční den.

Chtěla jsem se Vás zeptat, od rána mě bolí levé prso. Začalo to kolem dvorce, teď už mě bolí skoro celý, žádnou zatvrdlinu tam nemám ani není zarudlé. Když z něho kojím dost to bolí. Myslíte, že se může jednat o zánět? Je potřeba kvůli tomu navštívit doktora?
Nebo o co by se mohlo jednat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
26.12.14 09:21

Mohlo by jit o zanet, v pocatku. Urcite z prsa kojit, pokud mas doma tvaroh, placni ho na prso, idealne na kapesnik, placnout tvarohem na kuzi a zajistit poidprdou a nechat klidne do vyschnuti.
Muzes brufen, pusobi lehce protizanetlive. A odpocivat co nejvic, spanek v pripade zanetu opravdu leci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
26.12.14 09:25

Ahoj, mela jsem to nekolikrat. Bolelo to jako cert, treba kdyz jsem se jen predklonila. Zanet to nikdy nebyl, myslim si, ze spis bylo namozene. Snazila jsem se z nej kojit porad stejne - slzy v ocich, ale po par dnech to preslo, nikdy jsem to nijak nelecila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
26.12.14 09:36

Holky děkuji, brufen jsem si hned vzala, udělalo se mi celkově líp, ale prso pořád bolí, za chvilku zkusím dát teplou koupel a rozmasírovat, třeba to trošku povolí. Je pravda, že v noci kojím jenom z toho levého, tak třeba už toho má dost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
26.12.14 09:52

@iiiv mne rikala gyndarka, ze rozmasirovavat pry ona nedoporucuje, ze to jenrozdrazdi. Taky jsem mela zanet bez zatvrdliny, kojivala jsem prakticky celou noc a po trech tydnech to prsa nedaly. Nejvic se mi pak osvedcil ten odpocinek, preradit pouze na udrzovaci rezim spat a spat a pak se mizanet uznikdy uplne nerozvinul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
26.12.14 09:56

@Bibi239 když já si s dvěma dětmi moc neodpočinu :( ale budu se snažit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
26.12.14 10:39

Zkus opravdu ten tvaroh, zchladi to a vytahne zanet. Ja uz mela cerveny flek, prso bolelo. Stacilo si dat jeden den tvaroh a bylo to.

• Citovat
  • Upravit
12330
26.12.14 12:11

Tvaroh bohužel nemám, ve vaně jsem trošku odstříkala, žluté mléko :nevim: zkusím sehnat tvaroh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
28.12.14 08:31

Tak nakonec je to opravdu zánět v prsu, radši jsem s tím byla na pohotovosti ať se to podchytí v čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
4.9.15 09:32

Bolest prsu

Ahoj holky, oživuji diskuzi a moc Vás prosím o radu…
Od včerejška mě bolí pravé prso z boku na vnitřní straně. Mám to trochu zarudlé, ale zatvrdlina tam určitě není a horečky také nemám. Bolí to na dotyk a docela dost, ale při kojení žádná hrůza. Nevíte, prosím, co by to mohlo být? A co s tím?
Mám 8měsíční dceru a kojím 3× denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
28.11.21 10:56

Bolest levého prsa "po covidu"

Ahoj vespolek. Jsem po covidu, měla jsem jen mírný průběh, ani jsem nepotřebovala léky s výjimkou Stoptussinu. Ale od té doby mě bolí levé prso, jakoby vpravo u hrudní kosti a částečně dole „u kosti“. Ne pořád, ale třeba když zakašlu, zvednu se ze sedu, nebo včera když jsem zvedla dítě, aby se mohlo podívat do kukátka ve dveřích…
Tipuju to, že jsem si např. skřípla /natáhla sval kdesi mezi žebry, možná nerv…, jak jsem pár dní ležela? Odpovídalo by to? Není to zrovna nic extra závažného, s čím bych měla potřebu hned letět k doktorovi, ale zas jsem ještě neslyšela, že by vedlejší dopad covidu byla bolavá koza. :lol: :nevim: A taky nevím, jak se takový skřípnutý sval / nerv vlastně léčí, za jak dlouho to přejde apod. Zajímaly by mě vaše zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
28.11.21 12:12

Já mám něco podobného už poměrně dlouho, je to právě nějaký skřípnutý sval či co. Občas při předklonu nebo silném kašli bolest, jako kdyby se mi pod prsem zarývala kostice od podprsenky, dost nepříjemná. Fyzioterapeut mi to následně potvrdil, takže bych doporučovala dojít na nějakou rehabilitaci a ukázat :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí