Když vám vlastní děti hledají nového manžela: Komický román Muž u kormidla

Myslím, že jo. Je to svinstvo plné hormonů a tělo se s nimi musí srovnat. Já teď začala používat antikoncepční kroužek a první měsíc mě prsa úplně pálila pokaždé, když jsem svlékla podprsenku, až mi i kolikátý vyhrkly slzy.
@Aduš8 ja jsem prave
kvuli podobnym vecem musela prestat brat HA - proto ted take ta nehoda hrozne svinstvo, jak rikas, ale po vysazeni jsem
byla v poradku, ne jako po tehle prisernosti
tak snad mas pravdu
diky
Me zase desne bolely prsa cely prvni mesic po vysazeni HA. Takze si myslim, ze to fakt bude spis hormonama se kteryma se telo musi poprat.
Mám podobný dotaz, beru HA a minulý týden se do mě přítel jednou udělal, pár dní před předpokládaným dostáním MS jsem chytla angínu, v den kdy jsme MS měla dostat jsem začala brát antibiotika, takže ta to neovlivnila. MS se nedostavila, jen velmi slabé špinění první den a pak nic, myslíte, že je možnost otěhotnění nebo to je spíše nemoci, když jsem chybu v užívání ha neudělala. K testu se dostanu až za pár dní.
@Nikoletka0 na emiminu tehotni pres antikoncepci kazda druha. Jinak ne, rekla bych, ze antikoncepce je pri spravnem uzivani spolehliva.
@bobulka88 to jsme si všimla právě, ale před třemi měsíci mi doktorka řekla, že mám díky té antikoncepci velmi nízkou sliznici, že mi Teda ha velmi sedí, takže taky myslím, že při správném užívání jen tak sedět nepřestane. Navíc styk, kdy se udělal do mě byl opravdu jen jeden, ale teď jsem zas nervózní z toho, proč Teda MS nemám, vím, že nemoc ji může zpozdit, ale nevím, jak časté to je a zároveň vím, že na počátku těhotenství je špinění časté. Děkuji ale moc za odpověď
@Nikoletka0 jestli i na sonu byla velmi nizka sliznice, tak 1. tam se to nema k cemu uchytit, 2. nema moc co krvacet. Sama jsem brala antikoncepci cca rok, ale bud jsem nekrvacela/mela velmi slabou menzes a kratsi, nebo jsem spinila uplne mimo cyklus. Tehotna jsem nebyla, sliznici jsem taky mivala nizouckou. Otestovala jsem 2 druhy HA a delaly to obe. Ale urcite pro svuj klid otestuj.
@bobulka88 jasný no, to mi právě říkala sice už před 3 měsíci, ale jen tak přece nepřestane sedět, když tehdy seděla, víš jak, připisuju to té nemoci, ale já jsem z toho nervózní vždy no, takže tak. Počkám na ten test a pak to případně začnu řešit s doktorkou. Já mám při tom právě MS normální, tohle se mi ještě nestalo, tak jsem z toho nervózní, ale každopádně moc děkuji za odpovědi :relaxed:️
@bobulka88 tak nakonec
jsem to dostala akorát se zpožděním, což se mi nestalo nikdy, asi to je tou
nemoci, která prostě rozhodla organismus, dost se mi ulevilo
Zdravím! Píšu spíš z čisté paranoi a ze snahy zjistit, jestli někdo nemáte stejnou zkušenost
asi druhý den MS jsme měli s přítelem
nehodu. I když je to prý vysoce nepravděpodobné otěhotnět během MS
(obzvlášť když je mám vždy 7 dní), nedalo mi to a pro jistotu jsem si
druhý den koupila tabletku ellaone. Měla jsem za to, že s těmito okolnostmi
existuje naprosto minimální a absurdní šance otěhotnět. Od konce MS mě
ale začaly hrozně bolet prsa. Čekala jsem že je to nějaký dozvuk ellaone a
že to za chvíli přejde, ale prsa už mě bolí druhý týden a nelepší se
ani trochu.
Dokonce mě to dohnalo k udělání
si těhotenského testu - tam nic. Potom z paranoi i druhý od stejné značky
ze stejného balení (bylo to 1+1 nebo tak něco) - ten byl také negativní.
Testy jsem si dělala s týdenním odstupem, takže předpokládám, že pokud
nejsou oba vadné, těhotná prostě nejsem
ale ničím jiným si takhle dlouhotrvající
bolest prsou vážně nedokážu vysvětlit. Od té doby co jsem si vzala
ellaone už uplynuly asi 3 týdny. Myslíte, nebo stalo se vám, že by vás
postkoitální antikoncepce takhle rozhodila?
díky moc!