Zavaření boloňské omáčky

  • Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2415
25.11.19 17:00

bolonska omacka. zavareni

Ahoj
ve ctvrtek chci delat bolonskou omacku, fakt tu poctivou, co se vari pres 6 hodin, no a kdyz uz to budu tahnout tak dlouho tak premyslim, ze to udelam treba z 2kg masa, a pak bych zavarila, vydrzi zavarena v chladu treba do leta, proste ji mit jako nouzovku v pripade nemoci apod…? do mrazaku ji davat nechci a ani by se nevesla, nechci vyhodit tisicovku za maso oknem :mavam:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
877
25.11.19 17:05

Já ji nalévám horkou do sklenic, zavíčkuji a otočím, ale pak ji skladuji v lednici. Nevím, jestli by se jinak nezkazila.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
4661
25.11.19 17:05

@Peggy54 ahoj ja ji zavařila s mletym masem a vydržela víčka chytli dobře ale často je to buď a nebo.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
2415
25.11.19 17:18

@potvurka89 ja si beru maso z farmy a pak melu sama, tak zkusim z kila a uvidi se ;)

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
4661
25.11.19 18:01

@Peggy54 zkus, já tedy zavařuju nejraději v troubě na 220°C 15min aby skleničky byli horké a pak nechavám dnem vzhůru vychladnout do druhého dne na lince :)

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
10636
25.11.19 19:24

Zavařovala jsem k moři. Normálně podle návodu na internetu (už si to nepamatuju), ale bylo to jednou a pak za 24h (asi) znovu. Prostě zavařování masa. K moři vydržely, déle jsem je neměla.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mohlo by vás zajímat