Bonding při plánovaném císaři Brno Obilný trh

3121
8.2.15 20:48

Bonding při plánovaném císaři Brno Obilný trh

Pěkný den, zkušené maminky.. Ráda bych se zeptala, jestli někdo zažil při plánovaném císaři bonding v porodnici na Obilném trhu??? Jak to tam funguje, jeslti je to na vyžádání?? či jestli to vůbec funguje?
Mám informaci, že v Bohunicích nemůže být při císaři tatínek..
Nevím, jak je to tady, ale chtěla bych, aby tu byl i on a zažil ten první zážitek.
Děkuji moc moc!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
8.2.15 20:53

Urcite neni pravda ze v Boh. Nemuze byt pritomen tatinek.muze.jen pri celkove narkoze ne. Jinak bonding u cisaresi osobne predstavit neumim. Nejlepsi je zajit tam na mozne prohlidky salu atd. a poptat se primo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
8.2.15 20:58

Ahoj, já co vím, tak v Bohunicích v částečné narkoze tatínek u porodu byl. Rodila jsem na Obilnáku a byla jsem tam i na předporodním kurzu a tam je vrchní sestra bondingu nakloněná hrozně moc. Jmenuje se Kameníková nebo tak nějak, tak se zkus na to mrknout na netu a zajít si tam a poptat se, ale řekla bych, že jsou tomu hodně nakloněni, ale jak je to u Cs nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
8.2.15 21:02

Pokud nejde o celkovou narkozu, tak na sale byt muze.

• Citovat
  • Upravit
11273
8.2.15 21:16

Já jsem na Obilňáku měla císaře v částečné narkóze (ne plánovaného) a teda bodning si u toho představit neumím, ale jinak jak je psáno výše, oni jsou tam hodně Mother Friendly, mají na to i nějaký certifikát a snaží se vyhovět všemu a všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
8.2.15 21:17

Rodila jsem na obilnaku planovanym cisarem-ve spinalu. Kdyz prislo na samotne rezani, manzel byl odvelen do male predoperacni mistnosti-nechali otevrene dvere, takze jsme na sebe videli. Do toho predsali odnesli malou(pote co ji vyndali. Tam ji sestra ocistila, manzel podepsal, ponuchnal se. Pak mi ji sanitar prinesl, ja ji pohladila, dala pusu(jinak to ani nejde. Jednu ruku mas prikurtovanou, druhou vlastne taky a jeste v ni mas kapacky-takze nejake chovani neprichazelo v uvahu). Pote malou manzel se setrickou odnesli a u me dokoncovali operaci. Kdyz me dosili, tak uz na mne manzel cekal na chodbe. Pak jsem byla prevezena na pooperacni. Narovinu, byla jsem tak zfetla, ze na bonding jsem nemela pomysleni. Malou vzdy dovezla sestra na kojeni. Na druhy den jsem se musela postavit a v poledne jsem byla prestehovana na pokoj a pote tam dovezli malou a uz mi zustala :)
Hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
8.2.15 22:04

Rodila jsem plánovaným císařem na Obilňáku. Musím říct, že veškerý personál se opravdu snaží dát miminko mamince po císaři co nejdříve na pokoj a probíhá to, jak píše ejhle. Nedovedu si při císaři bonding představit a podle mně ani není „fyzicky proveditelný“. Jsi zarouškovaná a ruce máš přikurtované. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
8.2.15 22:26

Děkuji moc za názory, s Bohunicdmi jsem si to možná spletla s celokovou narkózou, to mi nějak nedošlo, je to tedy fajn. Já právě viděla takový částečný bondi g na internetu právě při císaři, tak mě to zajílao, určitě se poptám, já mám největší strach, že mi malou hned odnesou a nezažiju simten okamžik narození :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
8.2.15 22:51

@Allbii Kdysi jsem na obilňáku pracovala a párkrát jsem tam zažila bonding tatínků-právě u miminek po císaři místo maminky, ale to asi není to co ty chceš, že? Staniční sestra na porodním sále je Kameníková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
9.2.15 15:08

@Pe-G a jak probíhá bonding u tatínku??? 8o to si nějak nedokážu představit :mrgreen: ale proč ne, alespoň by malá nebyla sama :mrgreen: zkusím to mému chlapovi říct, snad si nebude myslet, že mu ubyde testosteronu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
9.2.15 22:02

@Allbii Podobně jak u maminky jen bez kojení :mrgreen: Tatínek rozepne košili na holé tělo mu dají nahulaté mimi a zakryjí je :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
9.2.15 23:58

@Pe-G a jak dlouho to probíhá? Dostane se hned pak mimi zase ke mně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
10.2.15 13:38

@Allbii To už přesně nevím, asi max tu hodinu-je to místo tebe, pak jde mimčo na novorozenecký. Tebe přece operujou na sále a pak jdeš na pooperační. Tam ti mimi pak přinesou na kojení- cca za 2-3 hodiny, alespoň tak to bylo za nás, teď už to může být zase jinak. Mezitím se mimčo na novoších vyšetřuje, spí a koupe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
10.2.15 14:16

@Pe-G rozumím :) děkuji :) já se na vše vyptám.. myslí, že má smysl chodit na ten jejich předporodní kurz na Obilňák? byla jsi na něčem takovém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
11.2.15 07:58

@Allbii Byla jsem před prvním porodem, smysl to má a to jsem tam 8 let pracovala a porody viděla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková