Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ja to mam taky asi, jakoze to bouchani je srdce ne? Nebo me to tak prijde, mam to uz snad 2roky
ale nijak jsme to neresila..
Druha anonymni: No ja si taky myslela, ze je to od srdce a mam sice sinusovou tachykardii, ale kdyz si kontroluju tep, tak pri tom bouchnuti je normalni, zadny pozastaveni, nic…
Tak snad to s tim nesouvisi ![]()
Honem utíkej na ušní. Takovéto bouchání a pískání, když se chytne v začátku jde vyléčit. Když to necháš tak, za nějakou dobu už s tím nejde nic dělat.
Ahoj neprodelalas nejakou nemoc nebo cokoli, pri cem ri treba zalehlo ucho? Ja mam zkusenost s uchem jako tram. Urcite si zajdi na usni, vysetreni neni nic hroznyho. Nejspis to nebude nic vazneho… ![]()
Bušení v uších je příznakem zánětu zvukovodu. Běž na ORL, dají ti kapky.
Dekuju vsem, snad to bude teda tema usima, skocim si zitra do toho usniho a uvidim, co mi reknou ![]()
Dobrý den. chtela jsem se optat zda má někdo zkušenost s boucháním v uchu a zda se toho někdo zbavil. ![]()
Co to muze byt? Mate nekdo zkusenost? Uz nekolik dni me obtezuje takove „bouchani“ v uchu, pouze v pravem. Neboli, pouze v nem boucha, vetsinou i vickrat za sebou, dela mi to i v klidu pri ulehnuti.