Boule na hlavě, kojit?

24
12.12.15 08:33

Boule na hlavě,kojit?

Ahoj holky, nejspíš to sem nepatří ale zeptám se. Před dvěma dny jsem byla s malou na očkování na infanrix hexa druhá dávka. Malá mi přijde víc uřvaná, nespavá, podrážděná..chápu ji a snažím se jí pomoct aby měla komfort. Ale…U mě se objevily vzadu na hlavě dvě velké bolestivé boule, po jednom dnu mi ztrnul krk a mám pár boulí i na něm směrem k pravému rameni a další se mi objevily přímo na tmeni. Je jich tam tak ze pět.
Malou kojím, nemůže to být infekce? Jinak se nemocná necítím. K lékaři jsem volala mám přijít v pondělí ale..ještě včera jsem neměla tak polovinu boulí a dnes už tam jsou. co když o bude zítra gradovat? Nějaké rady? Mám malé dát dle vás flašku nebo kojit dál?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
12.12.15 08:39

Nevím, co by to mohlo být za nemoc. Nicméně při nemocech typu angina, viróza, prujem apod. se normálně koji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
12.12.15 08:42

@HelenaSofa
kojila bych urcite dal…jen tedy nevim co ty boule jsou :think: -drzim palce at to nic vazneho neni :hug:
myslim, ze do mleka se nemoc neprenasi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
12.12.15 08:44

Takže v pohodě kojit, zajímalo by mě co dělat kdyby mě nechali na infekčním v nemocnici. Zajedu si na pohotovost, není mi uplně nejlépe. Ale bojím se, že si mě tam nechají. Byl zde někdo z vás na infekčním a měl malé miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7297
12.12.15 08:47

No tak když ty boule se tak rychle objevují tak já bych jela na pohotovost, ať mám jistotu, že to není nic akutního :think: tak dáš 100 Kč za ošetření… Ale přeci jen, máš malé dítě, tak ať se něco nezanedbá a máš klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
12.12.15 08:50

@HelenaSofa Pokud bych musala k dr. tak s miminem, aby bylo jasne, ze se od něj nemůžu hnout. A na infekčním bych se hospitalizovat asi proste nenechala. Pokud by to nebyla nějaká opravdu extra choroba, tak bych se dohodla na lecbe doma a maximálně do nemocnice chodila ambulantně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
12.12.15 09:50

@HelenaSofa Jestli se to takhle rozlízá, tak bych asi na tu pohotovost jela. Mě napadl nějaký zánět lymfatických uzlin, ale zase na rameni, to je divné.
Jinak já bych normálně dál kojila, kontraindikací ke kojení bývají spíš léky než infekce samotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
12.12.15 10:07

Kojit, pokud je to nakažlivé, diky MM dostane male protilátky :palec: jinak pokud kojis mas i pri hospitalizaci nárok na to, aby te ubytovali společně s dítětem, kazdopadne snad nic takového nehrozí…jinak urcite pozor, většina lékařů jsou dnes velice nevzdělaní v oblasti kojeni a pri témeř každé medikaci zakázou kojit, coz je naprosto nesmyslné, u většiny léku i atb se kojit muze, pokud ne, existuji alternativy…doporucuju v takovém případe kontaktovat LP a lékaře z www.mamila.sk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
12.12.15 10:40
@iizabela píše:
Kojit, pokud je to nakažlivé, diky MM dostane male protilátky :palec: jinak pokud kojis mas i pri hospitalizaci nárok na to, aby te ubytovali společně s dítětem, kazdopadne snad nic takového nehrozí…jinak urcite pozor, většina lékařů jsou dnes velice nevzdělaní v oblasti kojeni a pri témeř každé medikaci zakázou kojit, coz je naprosto nesmyslné, u většiny léku i atb se kojit muze, pokud ne, existuji alternativy…doporucuju v takovém případe kontaktovat LP a lékaře z www.mamila.sk

souhlasim. A s tou pohotovosti dobre radi @Svistice
Urcite bych jela a mimino nedala z ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
12.12.15 12:39

Nemůže to být z námahy? Jestli ji třeba hodně nosíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková