Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojte, chci se zeptat jestli máte někdo podobnou zkušenost minulý čtvrtek jsem byla trhat osmičky nahoře v pohodě ale dole jsem to měla 3 dny otok a teď otok splaskl a když si přejedu rukou přes tvář tak tam cítím takovou jako „bouli“.stalo se vám to taky někomu? Volala jsem zubařovi a sestra mi zdělila, že to bude nejspíš nějaký výron nebo uzlina po injekci. Zítra mám sice kontrolu, tak se dozvím víc, ale zajímá mě jestli jste to taky někdo měl? ![]()
@verunka84 Se spodníma osmičkama mám bohaté zkušenosti… záleží jak ti je trhali, jestli to zvládli v celku, nic hrozného to nebude /aspoň myslím/… pokud zub rozbili /jako mě druhou osmu/, pak to můžou být pěkné nechutnosti. Trpěla jsem jak kůň 3 měsíce, kdy mě neustále natékala pusa, měla jsem bolesti… nakonec mi okolo sedmičky vylezli úlomky zubu a bylo po bolestech, ale byl to masakr…
Když přejedu po obou stranách v místě, kde byly spodní osmičky, mám tam bouličky normálně ![]()
@Bebuše Tak mě ten zub trhali před 4 lety jenže na posledním rentgenu zjistil dr, že tam něco zůstalo, tak mi to teď znova otvíral a čistil vrtal skoro ke kosti asi bo jsem pak trochu cítila bolest.Tak bych to měla mít vyčištěné
Jenže to cítím jak bouli na druhé straně nic takového nemám.
Mě teď před týdnem a kousek sekali 5 od kosti nateklý to mám pořád a vzadu u 8 se mi taky udělala boule měla jsem jí tam týden a bylo mi přesně jako tobě řečeno, že je to po injekci