Boule po trhání zubu

1808
6.11.13 21:01

boule po trhání zubu

Ahojte, chci se zeptat jestli máte někdo podobnou zkušenost minulý čtvrtek jsem byla trhat osmičky nahoře v pohodě ale dole jsem to měla 3 dny otok a teď otok splaskl a když si přejedu rukou přes tvář tak tam cítím takovou jako „bouli“.stalo se vám to taky někomu? Volala jsem zubařovi a sestra mi zdělila, že to bude nejspíš nějaký výron nebo uzlina po injekci. Zítra mám sice kontrolu, tak se dozvím víc, ale zajímá mě jestli jste to taky někdo měl? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8056
6.11.13 21:19

@verunka84 Se spodníma osmičkama mám bohaté zkušenosti… záleží jak ti je trhali, jestli to zvládli v celku, nic hrozného to nebude /aspoň myslím/… pokud zub rozbili /jako mě druhou osmu/, pak to můžou být pěkné nechutnosti. Trpěla jsem jak kůň 3 měsíce, kdy mě neustále natékala pusa, měla jsem bolesti… nakonec mi okolo sedmičky vylezli úlomky zubu a bylo po bolestech, ale byl to masakr…
Když přejedu po obou stranách v místě, kde byly spodní osmičky, mám tam bouličky normálně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
6.11.13 21:23

@Bebuše Tak mě ten zub trhali před 4 lety jenže na posledním rentgenu zjistil dr, že tam něco zůstalo, tak mi to teď znova otvíral a čistil vrtal skoro ke kosti asi bo jsem pak trochu cítila bolest.Tak bych to měla mít vyčištěné :think: Jenže to cítím jak bouli na druhé straně nic takového nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
6.11.13 21:38

Mě teď před týdnem a kousek sekali 5 od kosti nateklý to mám pořád a vzadu u 8 se mi taky udělala boule měla jsem jí tam týden a bylo mi přesně jako tobě řečeno, že je to po injekci

• Citovat
  • Upravit
1808
6.11.13 21:43

@ikyki Aha,díky tak asi to tak bude :kytka: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat