Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, čekám svoje první miminko, takže jsem ze všeho vystresovaná, vyjukaná a hlavně se si moc pozoruju. Jsem v 19tt těhotenství, pohyby zatím necítím, jen občas zvlášní bublinkování, ale od včerejška když ležím na zádech pozoruju že se mi pod pupíkem dělají bouličky, na dotek jsou tvrdé, necítím kopance, tak nevím jestli to je miminko a nebo mám začít plašit s pohotovostí protože můj doktor má tento týden dovču. Často mi i tvrdne podbřišek a na to beru magnezium. Moc děkuju za rady.
A ty boulicky mizi? Nebo tam jsou porad? Klidne to muze byt nozka miminka
@pikola píše:
Ty bublinky jsou pohyby a boule dítě.
Taky si myslím
žádný, že zakladatelka necítí pohyby, jen o nich neví
Mě se boule dělaly furt ![]()
Ano po chvilce, tak maximálně půl minutě mi zmizí a podbrišek změkne.
@Oliverka28 píše:
Tak tobje miminkoooo ![]()
Děkuju moc, pro mě je tohle všechno premiera tak hned se vším plaším. Hlavně mám už od začátku těhotenství slabší menstruční bolesti které mi třeba na pár dní vymizí, ale většinou jsou pořád, ale podle doktora je to normální.
@Oliverka28 píše:
Děkuju moc, pro mě je tohle všechno premiera tak hned se vším plaším. Hlavně mám už od začátku těhotenství slabší menstruční bolesti které mi třeba na pár dní vymizí, ale většinou jsou pořád, ale podle doktora je to normální.
Tak si to užívej. Miminko tě krásně kope
a malé bolesti k tomu patří. A když pan doktor říkal, že je vše ok, tak to bude dobrý
za pár týdnů už budeš koukat na malé miminko v náručí ![]()
@Oliverka28 píše:
mrně rotuje, je to normální.. neboj, za pár týdnu se budeš modlit, aby sebou přestalo tolik mrskat ![]()
A víš, že se na to docela těším
Zatím se mi objevují jen takové bouličky, no někdy i pořádné boule, ale takové ty obrovské kopance co popisují maminy necítím, kdybych neviděla ty boule tak ani nevím, že se mi tam něco deje.