Boule pod pupíkem v 19 tt

1378
22.2.16 09:19

Boule pod pupíkem v 19 tt

Ahoj holky, čekám svoje první miminko, takže jsem ze všeho vystresovaná, vyjukaná a hlavně se si moc pozoruju. Jsem v 19tt těhotenství, pohyby zatím necítím, jen občas zvlášní bublinkování, ale od včerejška když ležím na zádech pozoruju že se mi pod pupíkem dělají bouličky, na dotek jsou tvrdé, necítím kopance, tak nevím jestli to je miminko a nebo mám začít plašit s pohotovostí protože můj doktor má tento týden dovču. Často mi i tvrdne podbřišek a na to beru magnezium. Moc děkuju za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
levante
22.2.16 09:24

A ty boulicky mizi? Nebo tam jsou porad? Klidne to muze byt nozka miminka

• Citovat
  • Upravit
35903
22.2.16 09:29

Ty bublinky jsou pohyby a boule dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
levante
22.2.16 09:31
@pikola píše:
Ty bublinky jsou pohyby a boule dítě.

Taky si myslím :) žádný, že zakladatelka necítí pohyby, jen o nich neví :lol: Mě se boule dělaly furt :P

• Citovat
  • Upravit
1378
22.2.16 09:32

Ano po chvilce, tak maximálně půl minutě mi zmizí a podbrišek změkne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
levante
22.2.16 09:33
@Oliverka28 píše:

Tak tobje miminkoooo :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
1378
22.2.16 09:37

Děkuju moc, pro mě je tohle všechno premiera tak hned se vším plaším. Hlavně mám už od začátku těhotenství slabší menstruční bolesti které mi třeba na pár dní vymizí, ale většinou jsou pořád, ale podle doktora je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
levante
22.2.16 09:43
@Oliverka28 píše:
Děkuju moc, pro mě je tohle všechno premiera tak hned se vším plaším. Hlavně mám už od začátku těhotenství slabší menstruční bolesti které mi třeba na pár dní vymizí, ale většinou jsou pořád, ale podle doktora je to normální.

Tak si to užívej. Miminko tě krásně kope :D a malé bolesti k tomu patří. A když pan doktor říkal, že je vše ok, tak to bude dobrý :) za pár týdnů už budeš koukat na malé miminko v náručí :)

• Citovat
  • Upravit
1378
22.2.16 09:46

Moc Ti děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.2.16 10:20
@Oliverka28 píše:

mrně rotuje, je to normální.. neboj, za pár týdnu se budeš modlit, aby sebou přestalo tolik mrskat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
22.2.16 10:26

A víš, že se na to docela těším :lol: Zatím se mi objevují jen takové bouličky, no někdy i pořádné boule, ale takové ty obrovské kopance co popisují maminy necítím, kdybych neviděla ty boule tak ani nevím, že se mi tam něco deje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí