Boule v břiše a zvětšování břicha
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Boule v břiše a zvětšování bricha
Hezky den, chci se zeptat zda-li někdo měl někdy stejné příznaky.
Těhotná být nemůžu - nemám sexuální život.
Nám takový dojem, že mám asi kýlu. Mám hlavu v pejru. A potřebuju
uklidnit a zjistit zda li se někdo potýkal se stejným případem. Poslední
cca měsíc mi roste bricho. Extra stravu jsem nezměnila na prezirani.
Nedávalo mi to. ( břicho se mi kulatí jako bych byla opravdu těhotná)
napadlo mě zavodnění. Jenomže jsem zjistila že ani břicho nejde
zatáhnout, na levé straně nad jizvou po císaři ( mám tři roky po císaři
) se mi objevila boule na dotek boli. Mám potíže s vyprazdňováním. Nemám
prujmy, ba naopak zácpu. Břicho se zvětšuje levá strana kde je boulicka tak
levá strana bricha je větší než pravá strana bricha. Ale je nafouklé
celé.
Prosím pokud to je kýla. Nafouknuté břicho zmizí když mi provedou
operaci??? Na vyšetření jdu zítra ráno a vůbec nevím jestli nějaký
udělají tady nemocnice je na pytel. Spíše jsou naštvaný že je člověk
otravuje.
Jeste jsem zapomněla dodat, že mám cystu na vaječníku, zjištěno
v listopadu minulý rok. Tak zda li zvětšení břicha není tím?
Příspěvek upraven 17.05.22 v 18:34
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Ještě do toho mám cystu. Na vaječníku. Tak jestli to zvětšení břicha není taky tím???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
No meli by ti udelat kompletni vysetreni-podrobne krev, sono bricha a gyndu a pak vyhodnotit. Pricina muze byt relativne banalni - kyla, anebo taky velmi zavazna…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Nanuska2 píše:
Hezky den, chci se zeptat zda-li někdo měl někdy stejné příznaky.
Těhotná být nemůžu - nemám sexuální život.
Nám takový dojem, že mám asi kýlu. Mám hlavu v pejru. A potřebuju uklidnit a zjistit zda li se někdo potýkal se stejným případem. Poslední cca měsíc mi roste bricho. Extra stravu jsem nezměnila na prezirani. Nedávalo mi to. ( břicho se mi kulatí jako bych byla opravdu těhotná) napadlo mě zavodnění. Jenomže jsem zjistila že ani břicho nejde zatáhnout, na levé straně nad jizvou po císaři ( mám tři roky po císaři ) se mi objevila boule na dotek boli. Mám potíže s vyprazdňováním. Nemám prujmy, ba naopak zácpu. Břicho se zvětšuje levá strana kde je boulicka tak levá strana bricha je větší než pravá strana bricha. Ale je nafouklé celé.
Prosím pokud to je kýla. Nafouknuté břicho zmizí když mi provedou operaci??? Na vyšetření jdu zítra ráno a vůbec nevím jestli nějaký udělají tady nemocnice je na pytel. Spíše jsou naštvaný že je člověk otravuje.
Jeste jsem zapomněla dodat, že mám cystu na vaječníku, zjištěno v listopadu minulý rok. Tak zda li zvětšení břicha není tím?Příspěvek upraven 17.05.22 v 18:34
Určitě to chce lékaře, takhle ti nikdo nepoví, co to může být. Může to být kýla, taky se mi nedávno udělala, břicho mám jak balon a nejde zatáhnout, ale na dotyk nebolí, jen cítím takové nepříjemné pnutí. Cysty mám taky, ale ne tak velké, aby to bylo vidět. U tebe to může být i cysta, když je velká, tak je vidět. Každopádně zajdi k lékaři.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Navstivit lekare brzy. Muze to byt vice veci, cysta, myom, onemocneni strev… je treba provest ultrazvuk, odbery…
Příspěvek upraven 17.05.22 v 20:41
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Děkuji za odpovědi. Mě strašně stresuje to že se nemůžu vyprázdnit a že mám břicho jak balón a ta boule tam. 🙁
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Nanuska2 píše:
Děkuji za odpovědi. Mě strašně stresuje to že se nemůžu vyprázdnit a že mám břicho jak balón a ta boule tam. 🙁
Ctu to co pises, jeste jednou, ze mas i potize s vyprazdnovanim. Muze to byt opravdu i kyla. U kyly se nekdy stane, ze klicky streva se uskrinou v kylnim vaku. Muze se tak dit postupne a u toho jsou prave potize s vyprazdnovanim, nebo akutne s bolesti, zastavou strevni pasaze. Bez opravdu co nejdrive k lekari.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Dámy už vím, 6,5cm cysta na levém vaječníku, doktorka mě prirpavila, že mi vezmou levý vaječník.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Tlak v břiše 5
- Diagnostická laparoskopie, bolesti břicha
- Malý pes se odrazil packou o břicho v 21. týdnu těhotenství
- Náhlá bolest břicha u dítěte
- Spanek na brise - 4 mesice
- 20tt ostrá bolest při pohybu na levé straně břicha
- Zatřesení břichem