Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5450
10.11.09 20:30

Míšo ještě nepeču, jenom kámoška dneska říkala, že už začala, tak se ptám. Já to vidím taky jenom tak na 2 druhy. Pak se jenom cpu a už ted se do ničeho nevlezu. :evil: :evil: :evil:

Nikol zjistila jsem, že když jí dám plínku tak se do ní bez problémů vyčurá ale když je bez, tak hezky si řekne a docela i vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
10.11.09 20:32

Děvčata malá otázečka, nemůžu najím náši fotogalerii. Myslíte že jí zrušili, nebo jenom já ji nenašla??????????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
10.11.09 20:43

Mišur - no je to vopruz, musíme si na to zvyknout, no :roll: :lol: co jinýho nám zbývá :wink:

Stejfko - Tak to jsme na tom s holkama stejně, Tereza taky čůrá bez problémů když má plenu… ale líbí se mi když vstává, tak jako první odevzdává dudlík a jak je venku sundavá plínu :lol:

Zrovna dneska jsem si řikala, jaký je to mazec, jak ty dět hrozně rychle rostou. To už nejsou žádný mimina, ale děti! A jak se jim mění obličej a chápání… TEreza semnou dělá čaj, připravuje mlýko, háže věci do koše, uklízí z myčky, vytírá… je přitom hrozně důležitá a já z toho umírám. Najednou je to fajn… (teda když je zavřená doma :lol: -to se vyočit nenechám :-D )

Jo a s tou galerií nevím, nekoukala jsem ani nepamatuju, takže jsem jí ani nehledada :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
10.11.09 21:25

Nikol taky mám pocit, že to uteklo jak voda. Jsme na tom úplně stejně,pořád chce něco dělat a už hrozně moc opakuje. Má sice tu svoji mluvu, ale je to super, že se už domluvíme. Řeknu jí nech to odnese, nebo nech si něco vezme a ona to udělá, je to vážně fajn. :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
10.11.09 22:40

Stejfko jo jo, mám pocit, že se teť hýbu o lovinu míň :lol: chudák můj malý otrok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(ženy dělám si srandu, jó? Jen abyste jako na mě neposlaly sociálku :roll: :lol: :wink: )

Tak pa pa a dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
11.11.09 21:34

ahojte zlatíčka,
tak sleduji,že tady se začíná už probírat cukroví 8-o 8-o 8-o ,no nervy moje,o tom ani nepřemýšlím zatím,ale brzy to začne :wink: Letos se na to celkem těším,chci s malinkou péct cukroví,tak uvidíme co z toho bude a vzejde :think: :lol: Tak co jste vymyslely dámy na ty Vánoce za dárečky?? Já jsem teda zatím v koncích,asi to udělám letos tak,že na poslední chvíli vletím do hračkářství,khnihkupectví a tak a zkoupím co se dá :mrgreen: :mrgreen: ,jinak to nevidím.
NIKI-kdo že si to tady válí šunky??? :lol: :mrgreen: :huban: ,já jsem na tom obdobně. Holky,můj drahý má odpolední,tak se jdu zítra dopoledne zkrášlovat-holička,kosmetika a večer jak dofrčí,tak jdeme s kámoškou na masáž a posedět, já už se tááááááááák těším po dlouhatánské době :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
11.11.09 22:30

Ahojky, tak mě skončily všechny potřady a seriály, tak se jdu mrknout co novýho a honem dohajan načerpat síly na zítřejší hernu v mateřským centru :roll: :-( … ale taťkovi jsem nařídila, ať po práci šupajdí domů, že budu stopro vyflusaná, tak snad se to povede…

Poly - no jo, už jsem zase začala cvičit, sice je to větší záhul, páč zápěstí bolí, ale funguju, tak se snažím to nezatěžovat, abych mohla normálně dělat, takže nohy mi umírají ale je to dobře, měla jsem tak usezenej zadek, že mi to úplně bodlo, pak se sedí u pc úplně jinak :lol: :wink:

No a dárečky? Už jsem to tu psala…myslim… stojan na kreslení (shodli jsme se na tom, že je trochu nepraktický, že stolek se židličkama by byl lepší, tam si taky může kreslit, ale z ptostorových důvodů bude nejlepší), má tu Telefon, který se jí strašně líbil a plyšovou krávu, kvůli který mi udělala scénu v obchodě, tak mám vybráno :lol: :lol: :lol: no a teď jsem strávila večer nad hledáním tahací kačeny z plastu na ven, páč má jen odrážedlo a to je na prd, když jdeme tátovi naproti, a žeknu vám ženy, že žádná prdel to najít… pamatujete si na tu rybu na kolečkách? Nebo psa, který když taháte za tkaničku tak koulí očima? Tak to se prosím dělá jen v nepříšernější fialový která existuje… no nechápu to… takže to je ještě jedno co koupím a teda nevím jestli to vydrží až pod stromeček… no a takový praktický dáreček budou super schůdky na záchod co má kamarádka pro svojeho malýho a nemůže si je vynachválit…

Tak jsem se trošku vykecala a jdu do hajan, takže pa a dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
11.11.09 23:07

Ahoj, teď jsem napsala dlouhej příspěvek a nepustilo mě to přidat, tak už jen v krátkosti.

právě jsem doma z kina z Jacksona This is it, bylo to naprosto úchvatný, famozní a vůbec nejlepší zážitek z kina za poslední dobu. Nejsem jeho fanynka, ale tohle mě naprosto strhlo a šla bych klidně ještě jednou.

Dneska mi kámoška oznámila, že čekají konečně mimi, už od června jim to nšešlo, tak hurá.....

V pondělí jsem nacouvala do lampy, hodně, opravdu hodně… :zed: Máme cca 10 cm oloupaný nárazník a snad není prasklý, to se pozná až omejou lak. Po zimě na to půjde moje pojistka… Ach jo

Poly k Vánocům kupujeme - áčko tabuli na malování, dětské křeslo jako měl Vladko ve Vyvolených, velikou krabici s modšwlínou a vykrajovátkama, dřevěný vláček s kolenicí, děštník s medvídkem (doma tahá můj), panenku čůrací, kuchyňku a pak takový ty dřevěný věci jako rybyčky, oblékání medvídka a tak. To je za celou rodinku, né jen za nás.....Jo a ještě ty telefony do bytu, jeden do pokojíčku a jeden do ložnice.

Tak jo asi vše, jdu vstřebávat ten bomba zážitek a snad ještě usnu :think: .

Mějte se a jak říká naše roska čus bambus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
12.11.09 19:00

Tak čus bambus, jak říká Rozka.
Katko kámošce gratuluji, já si taky dělala naděje, měla jsem 4 dny spoždění a dneska to vypuklo. Jsem trochu zklamaná, ale ani jsem si moc nedělala iluze. :cry:

To čumím co máte už dárků, to já jsem hodně pozadu. I když ted dostala dřevěný vláček a takové dřevené zvířátká. Taťko řek, že na vánoce toho dostane hodně od jiných, tak on jí dá dárek už ted, aby prí z toho měla radost. Kdyby jste je teď slyšeli jak tam spolu spívají. :palec:

Katko aby ti nebylo smutno, mě se to už stalo taky s tou lampou, naštěstí ne tak hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
13.11.09 12:23

ZRUŠIT LAMPY!!!!!

Asi si uděláme se Stejfou transparent a vyrazíme do ulic :pankac:

Koupila jsem skoro všechno v jednom krámě, takže pohoda. Nejlíp se mi nakupuje v Dráčku v Plaze (pro liberecký)tak se tam mrkněte, třeba taky získáte inspiraci.

A s pečením už se na to moc těším, doufám, že Roska bude ochotně pomáhat. a né dělat lumpárny. Letos budeme na štědrý večer doma, bez babiček a dědečků, tak jsem na to zvědavá, to bude fuška, celé to navařit a naklidit. Ale těším se na to až bude koukat na stromeček a tak......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
13.11.09 17:34

Katko v Dráčku jsme koupili traktor a má velký úspěch. :palec: :palec: :palec:

Na Vánoce se těším ale ten zhon a stres mě trochu vádí. Zato to nějak moc nehrotím a raději si užívám pohodu. Něco málo napeču, ale moc ne. Většinou vždycky něco přinesou babičky a i kámošky když se toho chtějí zbavit.

:mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
14.11.09 16:39

Ahoj, holky!

Tak dneska bylo krásně, ale pak to odpoledne nějak přešlo - škoda :-(

Dopoledne jsem tady měla paní na úklid, tak jsme vyrazili s dětmi ven a Jirku jsem poslala, ať si trošku odpočine a projde se s foťákem. Zítra jdu na masáž, tak zase budu mít „voraz“ já :-)

Tak jsme se včera nasmáli. Ono je teda teď každý den něco, ale tohle bylo dobrý: koupila jsem Ellince v pondělí v Motole nákupní košík s umělohmotnou zeleninou, protože byla hodná, když jsme byli se Šímou na kožním. No a košík je v kurzu. Každý den si hrajeme na obchod. Jenže včera přišla a vytáhla okurku a říká: „Čo to je?“ a Jirka nato: „Okurka.“ A Ellča: „Ááááno!“. Schovala okurku, vytáhla rajče a zase „Čo to je?…“

No dusili jsme se smíchy. Normálně nás napodobovala i s intonací :-D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
14.11.09 21:05

mě snad omyjou,smazalo se mi vše,co jsem napsala :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
14.11.09 21:06

jééééééééééé,už jsem ta stará dobrá Poly co je na netu, hurááááááááááááááááááá,tož teda jako nevím kdo má v tom guláš jako větší :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
14.11.09 21:25

Ženy jak to, že se vám to pořád maže? No to budu histerka, až se to stane mě :lol: :lol: :lol: a to už jsis vzpoměla na heslo? No vidíš to ;-), aspoň jsi nepřišla o počet příspěvků :wink: :lol: na to bysme měly být hrdé :lol: :oops: - kdyby se to rozpočítalo na čas - a jéje, to by se vynahradilo to ticho teď tady, za ten prosezený čas v těhotenství :D

No né - teď mě to nějak odhlásilo, že tenhle nick už někdo má… no tak už taky vidím, jak to tu blbne… naštěstí stačilo se znovu přihlásit… to bych jako nechtěla začínat od začátku… :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí