Březen 2012 a máme //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
733
4.4.12 18:09

@janicka23 já taky něco si uvařim a nim toho minimum…dneska sem taky skoro nic nesnědla…:( Nedobrovolná dieta…:( Tak to aspoň dohánim cukrem, teda se snažim aspoň jednu sušenku denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2627
4.4.12 18:09

to já jo :-( ale tak musím to přežít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
4.4.12 18:11

Holky? A když si sama platím sociální i zdravotní, tak stejně nastupuju hned ten rodicovskej prispevek? A ten se z posledního platu nepocitá? Ten je danej? Pevná sazba? Sorry, ze se ptám jak to tele, ale umite to dobre vysvetlit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2627
4.4.12 18:13

co vím tak aby si měla mateřskou musím 270 dní ze 2Let platit sociální poj. a to já splnuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.4.12 18:25

Ahojky děvčata :mavam: to je teda něco s váma člověk si odskočí do práce a vy tu takhle krafete :mrgreen: :mrgreen: no nic jdu dočítat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6574
4.4.12 18:29
@Petrulka23
@Petrulka23 píše:
já teda když se najim tak mi neni zrovna super ale zas po jídle nezvracim takže zatím pohoda.. :D

na rodičáku můžeš klidňe pracovat a dokonce i podnikat a pokud nemáš velké vádělky tak v té době naplatíš ani socku s zdravku no a pokud tvo příjmy za rok překročí 49 000.- to až budeš na tom rodičovském tak pokud to neudělá manžel ale ty tak na keždé jedno dítě si můžeš uplatnit odpis respektive ti stát vrátí 12 000,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6574
4.4.12 18:33
@Annetta píše:
Holky? A když si sama platím sociální i zdravotní, tak stejně nastupuju hned ten rodicovskej prispevek? A ten se z posledního platu nepocitá? Ten je danej? Pevná sazba? Sorry, ze se ptám jak to tele, ale umite to dobre vysvetlit :)

no pokud si neplatíš nemocenskou a jsi OSVČ tak ne pokud jsi samoplátce tak netuím ale myslím že na MD taky nárok nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
4.4.12 18:38
@olinka11 píše:
@alhena Ahojky, taky jdu zítra na UTZ, ale na prvním jsem byla už min. čtvrtek :-) jsem o 1 den napřed, dnes 5+0tt :P :mrgreen:

jéé Olinko tak to jsme stejně :hug: :hug: ,vím že jsi to už psala ale já v tom mám toký chaoz že už nevím :nevim: :nevim: ,jak se cítiš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
4.4.12 18:51

teda holky jak vás tak čtu tak jsem ráda že to mám tak jednoduchý.je mi vás uplně líto že v takovém „pěkném“ období musíte řešit také problémy :nevim: :nevim: já mám smlouvu na neurčito a v ponděli jsem si jen změnila RP ze 3 let na 2 roky,jen doufám že to všechno dopadne dobře.nevím proč bych jím tam měla nechávat tolik peněz když jsem nedostala ani porodné :cert: :cert: jojo ti naši politici stojí za velký kulový H…O :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6574
4.4.12 19:05

@hanka27 tak tak věrná pravda a hloupý člověk, ktetý to neudělá tak aby na tom aspoň něco získal… :jazyk:
a o porodném ani nemluvím když se mi narodily moje dvě děti tak porodné ještě nebylo :think: tedy myslím a když spočítám kolik peňěz jsem darovala do sociální a daňováho systému tak mi je s toho na :poblion: a nedostanu ani korunu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
4.4.12 19:31

Marruš,Petrulka 23-holky děkuju :) a teď bych potřebovala poradit,jestli mám začít plašit nebo být v klidu-dneska dopoledne jsem si na kalhotkách našla pár světle hnědých kapek,jinak žádné bolesti břicha,jasně čistá krev ani nic podobného-u prvního těhu bylo vše naprosto v pořádku a taky jsem vůbec neznala emimino až kamarádka mi o tom řekla,no já si přečetla pár smutných příběhu o špatném konci a teď mám strach :( tak budu ráda za jakýkoliv váš názor a omlouvám se za dlouhý příspěvek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
4.4.12 19:39

@lumama já si myslím, že je hrozně těžké vyjadřovat se k takovým situacím přes net :nevim: Taky jsem typ plašana, takže nikdy nevím, co je a co není v pořádku. Když se něco podobného stalo před pár dny mně, tak to nic neznamenalo (byla jsem i u dr. na kontrole a tak jsem mu to říkala) a všechno je v naprostém pořádku :) Tak třeba ti tohle aspoň trošku pomůže :hug: A už je to v pohodě? Já jsem to teď takhle měla s přestávkama cca 3 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
4.4.12 19:39

@lumama A prosím, hlavně nečti špatné konce :twisted: Musíš být pozitivní maminka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
4.4.12 19:44

jéé díky moc Marruš :hug: právě že od té doby nic,já co jsem četla nějaké příspěvky na toto téma tak holky tak psaly,že je to úplně normální v tak brzském těhu(já jsem teprve patý týden).Uvidím teda co zítra bude jestli se něco objeví nebo ne,kdyby jo tak si raději zajdu v pátek k dr.ale jím utrogestan,kys.listovou a femibion tak snad to bude v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
4.4.12 19:48

@lumama To víš že bude :hug: A už zítra tě uklidní doktor. Ale jako těhotná bys ten utrogestan neměla jíst, ale zavádět :think: Teda, aspoň mi to tak řekli, takže zavádím a je to i v příbalovém letáku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí