Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
MAruško jo jo
už jsem na tom špatně :d manžel říká že je to proto že čekám holku, protože kdyby to byl kluk tak jsem na 9 měsíců napojená na centrální mozek lidstva a mohla bych s ním prej konečně hrát šachy
![]()
tak to děláš ,děláte,moooc dobře.ono není nic lepšího než si to užívat
já si první užila do sitosti a u toho druhého se snažím,jenže s tim prckem to není tak lehké
![]()
@Hoope píše:
MAruško jo jouž jsem na tom špatně :d manžel říká že je to proto že čekám holku, protože kdyby to byl kluk tak jsem na 9 měsíců napojená na centrální mozek lidstva a mohla bych s ním prej konečně hrát šachy
![]()
![]()
@olinka11 píše:
mnoo, dneska ráno mi bylo divně, pak celé dopo vcelku v poho, ale odpo to přišlo, šílená únava a zase ty návalyale teď mi je zase fajn. A kdy tebe čeká UTZ??
mě to také ráno trvalo než jsem se dala dokupi ale manža se postaral o malou tak to hodně pomohl a pak už mě bylo až do teť fajn
na kontrolu pujdu až 19 - 20 dubna už se teším to už tam bude pěkně tlouct i ![]()
Holky, pádím do postele.. Nějak mi není uplne oukej ![]()
Jinak-to je klasický přístup dr., nechtějí se moc rozplývat a rozebírat těhu tak moc na začátku… Co vím, tak jsou i naštvaní, že existují 10hcg/ml testy, protože hodnotu 10 muze mit i chlap.. A tvrdi, ze driv to zenska ani nevedela, proste dostala o par dnu pozdeji menses a nikdo neresil nejaky potrat-to vlastne ani neni-jen chemicky abort..
Takže možná proto jsou takoví, že nic neřeší a čekají u pac., které otěhotněly bez problémů až jak to dopadne.. U IVF samo jiné, hlídá se to víc ![]()
ale nebojte, vše bude ok
![]()
Tak jak sem si říkala, že mi je jen zle, dneska už se to zhoršilo…
nezůstalo mi v žaludku vůbec nic
![]()
tak holky akorád jsem spapala skleněk broskvi k tomu piškoty s máslem a zapila to mlékem
jestli se nep…u tak to bude zázrak
![]()
Holky a jinak, jak tady čtu z odpoledna, koukám, že většina je z Čech. Je tady vůbec někdo Moravák??? Já jsem z Prostějovska. ![]()
Jééé, Ostrava je můj druhý domov. Jezdím tam často, mám tam spoustu rodiny. ![]()
@Marruš píše:
@Katka27 Já z Ostravy. Z Moravské části, ne Slezské
@missice
tak už nás je tady z Moravy víc
Už jsem se bála, že děti se rodí jen v Čechách ![]()