Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
718
4.8.06 21:10

vrony, jsem to nejak nepobrala :oops: Proc jsi sla na neplanovanou kontrolu? A proc ty injekce? 8O

Uzij si to zitra na svatbe a ty lizatka ti nemusi byt vubec blby… Kasli na lidi okolo, dulezity je, aby ses citila ty dobre. No ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
4.8.06 21:17

No ty injekci kvuli tomu, ze se mi objevil zbarveny vytok a bylo ho pomerne dost. V teto situaci mi dr. minule doporucil radeji prijit. V kombinaci s tim, jak mi rano bylo krusne blbe + kontrola s Kubikou po angine + poobedova kontrola moje to byl zahul, ale zda se, ze uz je to dobre.

Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
4.8.06 21:25

Tak to jo, vubec nezavidim. Snad uz bude vsechno ok, at i ty nevolnosti ustanou, tobe i Val.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
5.8.06 07:50

Ahoj Sýkorko,
v minulém těhu jsem taky proti zácpě jedla lněná semínka, ale pak jsem se dočetla, že obsahují nějakou látku škodlivou pro plod, takže se příliš nedoporučují. Takže je nejím. Bohužel nepamatuji si podrobnosti a nevím, kde jsem četla.
Jinak jsem také sem tam užívala Lactulosa sirup - volně prodejný v lékárnách, vhodný pro těhule.
 Pett

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
5.8.06 07:55

Sýkorko,
už vím, kde jsem to četla : na porodnici.cz - viz níže.
 Pett

Pane doktore, co byste doporucoval jako nejlepsi prostredek na zacpu v tehotenstvi? - zamozrejme krome zdraveho stravovani. Je vhodne lnene seminko? Je nejak omezeno jeho davkovani, nebo nemuze plodu nijak uskodit v jakemkoliv mnozstvi? Dekuji!
Dobrý den,
docela pomáhá magnezium(třeba i ve formě Magnezie). Lněné semínko bych moc nedoporučoval. Obsahuje mimo jiné některé látky, které posilují dráždivost a pohyblivost hladké svaloviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2264
5.8.06 11:22

Ahoj holky, hlásím se po týdenní odmlce, byli jsme na dovolené, takže jsem nemohla přispívat. Další KO mám v pondělí, tak jsem zvědavá, co nového se dozvím :) Zatím je mi úplně dobře, kdybych to neměla potvrzené od doktora, tak ani nevěřím, že jsem těhu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
5.8.06 15:10

Pett, to je presne to, proc lekari doporucuji lnene seminko jist pred porodem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
5.8.06 15:23

Sýkorko,
přesně tak, ale teď si myslím, že je to „nežádoucí“.
 Pett

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
5.8.06 15:49

Pett, souhlas! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
5.8.06 16:19

ahoj holky, vy jste se zas rozepsali a ja nestihla vyrocni 100. stranku :(
Littlemouse, ja se to tak snazim taky brat! zrovna dneska mi napsala holcina ktera na tom byla a ted ma dve zdrave dvojcatka a rikala ze by se znovu rozhodla stejne! hrozne mi to pomohlo i kdyz jsem si pobrecela!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
5.8.06 16:28

MISO2 - moc ti držím palce.
Pett

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
5.8.06 16:31

Pett, diky moc! my jsme stejny tyden :)
ja v tom asi ale tapu… je to devaty nebo desaty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
5.8.06 17:33

MISA2: je to 9tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
5.8.06 17:45

Teda holky, vy jedete. Definitivně jsme se vzdala představy, že Vás dočtu. To by musel Mates na prázdniny k babičce :-)

Udělala jsem objev. Zjistila jsem, že když jsem v klidu, téměř mi není špatně, jen mě bolí břicho a jsem utahaná a vadí mi pachy. Zato když jsem nervní, hodně se to zhoršuje. Pár dnů jsem teď strávila na chatě u kamarádky, co má skoro stejně starý dítě, a i když to může znít jako idylka, opak byl pravdou. Od první chvíle jsem byla v křeči a těšila se domů. Takže mi celou dobu bylo dost zle, do toho se přidala nějaká viróza - zvracení a křeče (ty měla i kamarádka a pak i manžel). Prostě děs. Jen co jsem se vrátila domů, pohoda.

Zaráží mě trochu, že se vyrábějí lízátka pro těhule se zázvorem. Někde jsem četla, že by se zázvor v těhu neměl. Aby se v tom čert vyznal…

V pátek jsem byla u nás v dětským seku, narazila jsem na nádherný bodíčka pro novorozence. Kus za 10 Kč - výprodej. Neodolala jsem. Už jsem skoro brala i růžový, ale pak jsem to stopla. Co když to nebude holka? Dost se upínám na to, že určitě bude. Na rozdíl od minulého těhu mám pleť jak puberťačka a je mi špatně. Před tím přesně naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
6.8.06 04:04

Cauky holky,
Lau - manzel Japonstinu nepotrebuje. Na zivot mimo pracoviste me pouziva jako prekladatelku a v praci to bez japonstiny zvlada. Vedci by prece meli umet anglicky, kdyz jezdi na zahranicni komference… :wink:
Sykorko - a to jsi byla nejak hodne nastydla? Nebo co? Ja mam trochu ucpany nos a kycham o sto sest, ale to je neormalni, kdyz se porad leze s podchlazenych klimatizovanych mistnosti do horka venku…Cetla jsem, ze bezne nachlazeni nevadi, jen horecky a virozy. Ale kdo pozna virozu od nachlazeni, ze?
Kdo to tu ma injekce kvuli vytoku? Jaky vytok?
Ze me uz je zas total psycho, protoze se mi vytratily vsechny tehu priznaky. Nemam zacpu, neboli me prsa ani kdyz je mackam, neni mi spatne, neboli me bricho, nejsem unavena. Takze hadejte, co mi asi tak bezi hlavou. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí