Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4548
7.8.06 14:27

Illenko - cara od pupiku dolu. :wink: V tehotenstvi tmavne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
7.8.06 14:30

dekuju..to jsem nevedela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4078
7.8.06 14:31

Ahoj holky,
několik dní mi teď vůbec nefungovaly tyhle stránky, takže jsem dneska doháněla čtení! :D
Já mám taky už pár dní trochu zvýšenou teplotu, hlavně ráno a večer. Ale koukám, že nejsem sama.
Líná jsem taky - ale ona to hlavně dělá ta strašná únava a neschopnost něco dělat.
Spousta věcí mi začala smrdět a fakt se mi z toho zvedá žaludek (cibule, česnek, lednička, aviváž…) :evil:
No a vařím taky s přemáháním. Je to hnus. :(

Strašně závidím vám všem, které už se pomalu blížíte k závěru 1.trimestru! :D

Hezký den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
7.8.06 14:33

SARAAI: ale jo, já vím, jen jsem chtěla tu průkazku :-) Jak malej šklebák, co? :-) O víkendu máma slaví 50, tak jsem jí ji chtěla nenápadně podstrčit. Takhle budu muset vymýšlet, jak jí to říct. Nejsem moc na oznamování :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898

Myslím, že čára se většinou objevuje až později, třeba tak v 17. týdnu, ale nemusí se objevit vůbec, mají ji hlavně tmavovlásky

Mám dítě 1 rok staré a čára mi ještě úplně nezmizela :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301

Vítám Tynu :-)

Lasičko, gratuluji ke kontrole :-) Nebuď smutná, oni to doktoři berou jak na běžícím páse, nechápou, že pro nás je to jedinečná záležitost ;-) Pro ně je to pořád dokola.

Ilenko, říká se tomu Linea Fusca a je to hnědá pigmentová čára, která se dělá těhotným na bříšku od pupíku dolů. Nemusí to ale mít každá těhulka. Já ji minule neměla vůbec. A bradavky mi netmavnou vůbec, jen jsou hodně citlivé a taky mi porostly prsa :) Což je pro mě pozitivní zpráva, těším se opět na plné tvary ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
7.8.06 14:34

No hrozne se to vlece. Me teda avivaz ani lednicka nesmrdi, zato chodit po ulici mi prijde jako ocistec, proste auta nemuzu.
Prave jsem volala domu, oznamit mamce, ze jsem tehu…kdyz to manza rekl tchanovcum, co by to nevedeli moji rodice, ze? A moje mamka totalne ocekavanou reakci nezklamala: " jak dlouho, 8 tydnu, jezismarja - tak to hlavne nezakrikni a davej na sebe pozor"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
7.8.06 14:40

Melibea - mně taky zatím nezmizela.
Pett

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
7.8.06 14:56

Děkuji za přivítání, doufam, že se tu brzo zabydlim, ještě nevim co a jak tady funguje. Mě se mimísek nijak neprojevoval až teď poslední týden je mi pořád na zvracení a každou volnou chvíli spim..doma je to jak po výbuchu ale já fakt po maratonu v práci už doma nemám sílu nic dělat lehnu a spim :? Do poradny jdu až za 14 dní to mě čeká první ultrazvuk a řádná prohlídka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
7.8.06 16:17

Ahoj tehulky, omlouvam se ze uz jsem sem dlouho nezaskocila, ale tech poslednich par dni nedelam nic jineho nez zvracim, spim a jsem rada ze to ustojim v praci :(
Jani, Dendulko, Lasicko moc gratuluju ke kontrolam. :D
Amy, Marketinko taky mate kontrolu ve ctvrtek? Super, budem si drzet palce. :)
Holciny, ja uz nevim co mam vlastne jist, me totiz smrdi uplne vsechno a ze sladky chute se mi navaluje. Zatim to resim houskama s „nicim“, tak doufam, ze to moc neva, od doktora mam predepsane vitaminy Babyplan, tak snad fazolka moc nestrada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
7.8.06 16:21

Alia - neboj, mimisek si vezme vsechno, co potrebuje i z toho mala, co prijimas, takze kdyz se nekomu bude nedostavat, budes to nejspis ty. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
7.8.06 16:30

Sarai diky za uklidneni, uz jsi byla u toho zubare? Ja mela jit taky na cisteni zubu, ale zubarka (je to moje kamaradka) me doslova vyhodila, ze pry mam prijit az ve ctvrtem mesici, ze pry je to lepsi, tak nevim, co je na tom pravdy.
Vidis, stezovala sis, ze je u vas hnusne pocasi a prsi a ted tam mate vedra, mate asi ale taky velku vlhkost vzduchu, to musi byt jeste vetsi hnus nez tady u nas s tema 45°. Jak u vas byva na podzim, da se to vydrzet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
7.8.06 16:42

Me zubar nevyhazoval. Nebyla to ta tehotenska prohlidka zubu. Jen rikal, ze mi nebude delat zadny snimky, ale cisteni nicemu nevadi. Podzim? No v zari je tu obdobi na tajfuny, takze je horko, ale pokud se blizi tajfun, leje a to hodne a fuci vitr. No a pak v rijnu uz je paradne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1500
7.8.06 17:42

Tak mile damy, jsem po kontrolnim ultrazvuku - je tam 5,5mm prťavá „ještěrka“ a bije jí srdíčko. To ale ještě není všechno - je totiž možný, že jsou tam dvě!!!!!!! Není to vůbec jistý, bylo to špatně vidět, možná je to nějaká moje cévka, ale možný to je… Jdu to rozdejchávat, škoda, že si nemůžu dát pivo :) Jsem teprve 6+2, podle utz - takže můj metřík je trošku napřed…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
7.8.06 18:07

trubka : velká gratulace, možná dvojnásobná :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí