Poradna duly
Jana Čurdová
VITAM rozarku-nechces si udelat metrik-viz nase stranka 65.
LILIE taktez-str.65 vysvetleni od katky.
holky tak me rano chtely chytat nevolnosti ale uz to preslo a vcera vyborny,byla jsem i 2 x venku!pokrok fakt.
LITTLEmouse:to mas teda srandovnho syna ![]()
SARRAI:nic si z toho nedelej,ja mam sice doma martineka,ale ten z toho teda rozum vubec nema a myslim ze to nepochopi ani v breznu
povidam si jen tady s vama ![]()
Krásný den děvčata…
tak jsem toho chtěla tolik ödpovědět a vím prd ![]()
Rozhodně vítám Rozárku.
A ty vaše děti jsou fakt úchvatný, jak jsou sladký ![]()
PETUL: kartáček mi nesedí už dlouho a jsem z toho totálně nešťastná ![]()
A já dnes ukončila 12. tt… jupííííí ![]()
Všem, co jdou dnes na kontrolu držíme s mimískem všechny palečky, aby vás žádný doktor neodbyl a hezky vám drobečka ukázal v plné kráse ![]()
LITTLEMOUSE - ten Utrogestan se musí zavádět? To nejsou tabletky? Tak to jsem ráda, že to nemám. Já večer zavádím Fermalac (na jakési breberky mrňavé) a každý večer počítám, kolik jich ještě budu muset použít. Ještě 5×, ach jo! Jak já to nemusím…
DENDULKA - kamarádka se mě ptala, jestli už jsem Hance o miminku řekla. No to bych si dala. Sice ještě nijak perfektně nemluví, ale jak ji znám, vědělo by to hned celé sídliště. Úplně to vidím „maminka miminko tam“
Počkám na UTZ ve 12tt, kam ji manžel bude muset vzít s sebou, protože nemáme hlídání. To jsem zvědavá, co na to bude říkat ![]()
Jitka
Rozárko, mám dva kluky 8 a 6 let
Dneska přijdou od babičky a mě budou vstávat vlasy na hlavě, jsou hrozně ted protivní ![]()
Lilie, až budeš mít metřík, napiš nějké info o sobě a hodím tě do seznámku ![]()
Petul, neřekla bych, že mi bude líp, je mi totiž čím dál hůř
Prsa mě bolej úplně neskutečně a střídá se každý den jedno a jak něco sním,tak je to taky děs, ale dá se to vydržet..
Sari, neběží mi to rychleji než tobě, vždyt jsi už v 9tt, ono se to nezdá, ale letí to, vem si, že na konci měsíce určitě někdo založí květen ![]()
Jiti, to máš dobrý, že sebou na utz můžeš vzít koho chceš, u nás to tak nefunguje, doktro má utz v ordinaci a tak nějak se s tím nepočítá, že by chlap seděl se mnou v čekárně, pak u sestřičky(kde jsme po dvou a převlíkáme se) a šup do ordinace, tady to nejde. Mě to ale moc nevadí..
Valli, tobě nevolnosti odcházejí a mě přicházejí, musím mít vždy něco extra
A dost často mě bolí hlava..
Jo a už nešpiním, nekrvácím, prostě nic. Já mám takovej pocit, že jsem to normálně v neděli dostala, mělo to stejnej průběh. Doufám, že to bylo naposled, už ty vložky nechci ani vidět ![]()
jsem ze stredoceskeho kraje, je mi 22, cekam prvni mimi, datum kontroly mam 4.9.
Ahoj těhulky, všechny vás zdravím, tak mám kontrolu uspěšně za sebou, všechno je ok, utz. mi tentokrát nedělali prý příště - škoda, ale podle vyšetření mimčo roste tak jak má, takže budu zase na čas spokojená maminka
a dokonce už i s průkazkou, takže příští týden budu oběhávat ostatní vyšetření a razítka do průkazky. Jinak krev mi taky ještě nebrali, dostala jsem jen informace o tom jak budou prohlídky vypadat, co všechno se bude dělat, letáky a nějáké knížečky, pak rychlé vyšetření a dohromady jsem byla za 20 minut venku, ale jsem ráda, kdyby něco nebylo v pořádku tak by to asi tak hladce nešlo, jinak jsem ale pořád doma na neschopence prý minimálně do konce I. trimestru. Doufám, že i ostatní dnešní kontroly dopadly na jedničku ![]()
Pro Dendulku: další kontrolu mám 31.8. (dík za vedení seznámku)
Ahoj děvčata,
tak se po nějaké době zase hlásim. Nemám doma internet a v práci to vždycky nejde.
Jsem ráda, že už vás přecházejí nevolnosti. Já je vůbec neměla. Příští týden jdu na vyšetření krve. Průkazku prý dostanu až za tři týdny. Nevim, jak to vydržím.
Ahojky, tak se jdu k vám přidat - termín cca 24.3.07 - už se moc těším, jen se nemůžu dočkat zářijového 12 týdne ![]()
Zatím je všechno O.K. i bez ranních nevolností ![]()
akorát jsme kvůli tomu museli zrušit dovču, no jo, ale mimčo je přednější
![]()
Vali metřík si určitě chci udělat, jen se o to pokusím až doma… jsem v práci a mám celkem fofr ![]()
A všem vám děkuju za hezké přivítání ![]()
A jinak prsa mě bolí taky jak blázen a z raních nevolností se mi staly nevolnosti celodenní
a přitom u Lukáška jsem měla těhotenství úplně nádherné ![]()
Na porodnici je zatím ještě čas, ale teď rodí silné ročníky a je tam pěkný nával. Já budu mít na výběr ze dvou porodnic, tak jsem zvědavá, kam nakonec pojedeme ![]()
Ale na to zatím ještě nemyslím, čekám na průkazku ![]()
Petul to jsem taky četla a mám z toho docela strach...... jsem z Prahy a chtěla bych do Podolí… a tam bude určitě plno… takže jen co budu moct se půjdu zaregistrovat… i když mi to možná nepomůže, tak budu mít lepší pocit, že jsem pro to udělala maximum ![]()
littlemouse: beru utrogestan 2 na noc - zavádět a pak 1 ráno a jeden v poledne - polykat
jde to horem i dolem ![]()
ty jo, dneska je mi fakt docela blbe… navic celej den ucim, takze prevazne stojim ![]()
Ahoj holky, stíhám vás tak akorát číst, ale reagovat už skoro nevládzem:-)
Na kontrole v pohodě,pan dr. má od zítřka dovču, tak tam byl pěknej šrumec, vše honem honem, ještěže mě sestřička nenechala sedět tak dlouho v čekárně s dalšíma asi 15 ženskejma. Asi viděla, že nemám barvu nic moc:-)
Dr. honem udělal UTZ naše prďolka má 14 mm a je to 7tt+5, srdíčko bije, pěkně sebou mrskala.
Sestřička mi pak nabrala krev, a mám přijít 24.8. to už budou všechny výsledky a prý na mě bude čekat průkazka ![]()