Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, tak je to ošéfovaný, asi den D, bude zítra…Jo a J ani32 , s Tebou, jakožto naším čestným hostem, počítáme taky, no né????
Pavličko: týýý brďoooo, to je JOB, tak já tot teda beru šéfe
![]()
Micha: teda to musela fakt být divočina: to se mi s mým 120 kilovým chlapem ještě nepovedlo, zlomit nohu u postele, jen jsme teda zlomili pár těch špruslí, nebo jak se to …jo lamely se to jmenuje ![]()
Zlatko: Adámek je kus chlapa ![]()
Jana32:
![]()
Ogu ty jsi poklad!!!! Díky za tipy, odpolko, až půjde ven, hned vlítnu do lékárny a zkusím ten roztok na afty.....zatím plně kojím a tak jsem si tou posr…genciánou zničila už taky jednu podprdu…zítra se pak zeptám MuDry, co si myslí o těch homeopatikách…
Betynka zatím tu veledůležitou dečku nemá, ale hned jak budeme mít čas na větší procházku, projdemne se do Edenu a koupíme ji - minule, když jsme tam byli, tak jsem na ně koukala, ale nevím proč, jsem ji nekoupila…
Bětka už zase spí -snažila jsem se ji udržet co nejdýl vzhůru, ale nedala se -ach jo, já vůbec nevím, jak jí ten režim otočit, aby zase spala v noci a přes den mi tu brebentila,tak jak tomu bylo před naším výletem na Moravu…
chtěla jsem jít upíct buchtu (teta nám dala kýbl třešní), ale zjistila jsem, že nemám mlíko.....tak holt budu píct až odpoledne po prochajdě…
joo, a zapomněla jsem pochlubit - já teda vím, že řada vašich prďousků už dlouho krásně pase koníky, ale my jsme doteď bojovali s polohou na břiše - kdykoli jsem ji obrátila na pupek, začala hrozně vřískat.....a včera normálně nejenže nevřískala, ale zkoušela i zvedat hlavičku a na chviličku se jí to i povedlo!!!!! Vím, že to není nic světoborného, ale mě to hrozně potěšilo, protože nám budou 3 měsíce a už dlouho jsme neudělali žádný viditelný pokrok…a kvůli kyčlím asi dlouho neuděláme, protože s tou dečkou mezi nohama se Bětka ani nepokouší o nějaké přetáčení, takže se teď soustřeďuju aspoň na to pasení…
tak a jdu dělat sklapovačky, dokud malá spí a dokud nemáme v bytě ještě takový vedro..bydlíme pod střechou, okna máme jen na jednu stranu a tak neuděláme průvan, takže si asi dovede představit, jaký tady máme vzdoušek, když jsou venku 30tky…
Kočičky , tak poprosím všechny o přečtení této diskuze, dřív než do toho půjdeme, ju? To je váš domácí úkol…
https://www.emimino.cz/modules.php?…
A nebojte se, zkoušet se z toho nebude
![]()
Monalisa mluvila jsem s matrikářkou a vítání občánků se dělá cca mezi 9 a 12 měsícem , takže tak nějak čekej pozvánku......pak ti ještě radši písnu
ahoj holky
tak moje prdela už byla zas v pět vzhůru, tak už jsem v osum vyrazila ven no a ted tříská do hrazdičky a ani nechce jíst. krásné 3 hodinky, ale v noci byla nějaká mrzutá furt se škubala.
naše postel je kovová dělali mi ji v práci no a manža lehá do postele tak že to vypadá jak by skákal šipku. už asi týden seta postel nebezpečně hýbala a včera říkam manžovi at s tím něco udělá tak jsem vzala malou z té postele úplně lehce jsem dotka rohu té postela a ona se sesunula k zemi, takže dámy žádná divočina
no a ted spíme jak socky na zemi, ráno jsem už byla v nábytkku a maj jen postele 1,8×2 no a jak jsem psala my potřebujem 2×2 to samo udělají ale za měsíc
no tak uvidíme co manža vymyslí.
jinak u nás je krásně pod mrakem ideální ![]()
no jasně pravidla jsou OK, ale mě by zajímalo na co jsi narazila, protože až to zamknem tak to tam nebudeš moct napsat ![]()
http://www.youtube.com/watch?… tak nevím jestli to vyjde ale to jsem milovala jako malá
No teda ženský, já občas sotva stihnu dočíst všechno, co jste nakrafaly
A teda fakt nevím, kdo má čas někde šmírovat a pak někde někoho drbat a hlavě k čemu mu to jako je, ta diskuse o uzavřených diskusích je fakt hustá, to muselo být nějaký tóočo......
holky já našla tak hezounký plavečky http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
FANI nebudeš se zlobit, když u tebe tu objednávku zrušim ![]()
Já vim že to jsou jen plavky, ale už ho v tom vidim ![]()
micha - nojo vlastne???
jak se vam to s tou posteli stalo?
jo ty uz jsi to psala:) nooo, to vypada na nakou lacinou vymluvu tohle ![]()
Ahojky,
jak se to udělá, abychom se sem dostaly? Já neci zůstat venku za dveřma! ![]()
rozmazlování - tak to taky dost slýchám - „jen ji nech brečet, to jí neublíží!“ - no chápete to? Od toho jsem přece na mateřský, abych se o to svoje děťátko starala a zařídila, aby se mělo co nejlíp!!! Nejsem doma kvůli tomu, abych šůrovala byt apod., ale jen kvůli dítěti! Proto Barušku taky nenechávám brečet - ani náhodou. Snažím se ji pořád nějak zabavit. I když - vyčůraná už teda trochu je. ![]()
Za chvíli jedeme na kontrolu s kyčlema! Holky, držte palce, ať už nemusí mít tu dečku ani nic jinýho! A při té příležitosti koupíme náušničky!!! ![]()
Pak se ozvu. Papa