Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
601
25.6.07 20:35

Ahoj holky

meli jsme krásnej vikend, nestihla jsem vas docist, dnes jsme byli u dr tak máme 6460g a 64cm. Kdyz to Honzíkovi píchli tak ani nemukl, ale od tří už plače a pořad chováme a houpáme, to bude noc, chudinka můj malinkej, me je ho tak líto.

Tak dobrou, zítra poctive doctu a budu reagovat.
Hlásime se na pražskej srazík jsme Praha - západ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4115
25.6.07 20:44

:-)
Tak vykoupano,dokonce i uklizeno a vyzehleno,ted papame a doufam ze brzy bude Anysek :-) .
Pak si dam jeste zmrzku :-P :pankac: a jdu taky :-) .
A manza uz me vyhani,… :roll: Nevim co tu chce :nevim: :lol: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
25.6.07 21:14

takže byl pláč a nakonec jsme z toho kakali a ted je v postýlce tichoučko......na jak dlouho? Snad než stihnu vyžehlit.tak papa jdu na to. :lol:
Přeji dobrou a krásně dlouhou noc a miminkám tvrdé spaní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
25.6.07 21:20

koukám,že dnes všichni žehlíme :-D :pankac: :pankac:
Já už to mám za sebou,prcková chrupe od 2O,tak asi něco zbodnu.Kruci nohy mě bolí až u :-) To je děs :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
25.6.07 21:45

My už máme taky hotovo a tak jdu junout na mmb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
25.6.07 23:46

oliku nevim jestli jeste jedno. fakt nevim. jednou jsem byla u kartarky a ta co mi predpovedela to se splnilo, a rekla ze budu mit dve deti. ale ja jsem spis pro to jedno momentalne

cestmire doufam ze bude honzickovi brzo lip

dobrou noc vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
26.6.07 06:30

Dobré ranko, tak já teda vyžehleno nemám, vůbec se mi do toho nechce, ale dneska budu muset.

Marge taky jsem byla u kartářky a předpověděla mi že se do 3 let prej odstěhuji je to cca 1,5 roky zpátky tak jsem jako zvědavá, v plánu to máme , jenže kdo má plán to je to většinou všechno jinak že

Dneska jedem k našim, páč doma je nuda

PS: tchánovci odjíždí na 14 na chalupu http://www.sirmi.ic.cz/smajl/13.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
26.6.07 06:45

Dobré ráno.
Zlati Ty se máš to to hned oslavíte co?
Kathe vše nej nej Aničce :-)
Kartářka nechci přímo ke kartářce ale naši mají známou která umí předpovídat budoucnost a docela dost teda skoro všechno se jí plní tak jsem zvědavá.
Holky tak dneska bude den D se zamykáním? Teda asi se zeptám takhle
" Naše velectěná velevážená mladá paní nejvyšší Pavličko?"
Holky mám doma dopoledne chlapa tak se sem asi nedostanu až odjede do práce ted dává cigárko na balkoně tak toho musím využít.Bude hlídat ted 2 hodky malou a já půjdu pracovat, no snad to bude lepší než včera. kdy ji nechal samotnou a kouřil když jsem přišla ale byla v pohodě. Čestmír tak jaká byla noc už se Honzíčkovi ulevilo?
Alousku Elence už budou zítra 4.měsíce to to letí vid ona je z těch našich nejstarší tak je bude mít na povel na srazíkách a budou ji muset poslouchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2210
26.6.07 07:07

ahoj holky,
tak moje beruš se dneska vzbudila až o půl 6 , tak jsem ji vzala k sobě do pelechu a ted to ještě zalomila.
tady to vypadá , že je zatáhnuté na 14dní , jdem na ty kyčle tak by tak kolem 12.30 mohlo přestat pršet , protože radši bych jela s kočárkem než autem a pak ji kus z parkoviště táhnout, to bych zas došla uřícená jak rajče 8O
vše nej ELENCEhttp://www.sirmi.ic.cz/smajl/74.gif /> Pavluš tak jaký je výsledek na MMB :D , já už si normálně začla psát co všechno tam nakoupím, včera jsem zas malá koupila buničku na podzim, a taky mi včera došlo body se snoopym vel.74 ale ta je hodně velká no je to od H&M ti maj podle mě všechno větší
no nic dneska jdu na váhu tak uvidíme jestli ten zamračený den bude pro mě ještě černější :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3233
26.6.07 07:39

ahoj holky,
dnes máme budíček už v 6:30 místo v 8hod, Honzík asi tuší, že se bude něco dít, jdeme na to očkování, ach jo. Je tady zataženo zima (13°C). TO je skok oproti včerejšku, to tu bylo 30°C, no snad nebude pršet, mudru máme ob dva domy tak to kdyžrak přeběhneme.

Kathe - vše nej Aničce ke 1/4roku. http://www.sirmi.ic.cz/smajl/73.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2210
26.6.07 07:49

Jo Pavli ještě jsem ti chtěla napsat, že já jsem na hlavě měla už snad všechny možné barvy takže moje vlasy dostávaly pravidelně záhul, ale začala jsem použ¨ívat profikosmetiku a je to fakt znát a nevyjde ani o moc dráž než v obchodě objednávám na http://email.seznam.cz/redir?… super je ta maska gestil wonder je v akci, a pak taky ten obnovující šampon z bonacour, no doufám že to nikdo nevezme jako reklamu ale je to jen tip :D :D zrovna sedím s maskou na hlavě
holky já myslela žeto moje drobátko chrní a já tam příjdu a ona v postýlce napříč, nechápu to posýlka má 60cm a ona 63 tak tam ležela narvaná na sobě hračky a hrozně se tomu řehnila, samo že mi ve fotáku došly baterky :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
26.6.07 07:57

Tak než na to zapomenu, tak milá Aničko od Kathe vše nejlepší k malým narozeninám…http://www.sirmi.ic.cz/smajl/17.gif /> a Kathe, pochopitelně to chce dáreček :lol:
Lenulinko , určitě máte krásné naušničky, to bude parádnice…
Dnešní budíček : 6.55 hod s jedním nočním papáním cca v 2,30 hodin (ale bez plakání, začal se tam mrcasit, tak jsem mu zalepila pusinku flaškou)
Milé děti , tak snad to bude dneska a pak to bude…točo…čekám každou chvíli na povel…
To ochlazení mi nevadí, dneska jsem beztak měla v plánu být za krtka a zůstat doma…má mi přijít kamarádka, tak jí asi napíšu, ať příjde na obídek, budeme mít řízečky :D
Zlati, gratuluju, že Ti odjeli Tvoji drazí mamička a tatíček z manželovi strany…já vím, budeš smutná, ale neboj, oni se Ti brzo vrátíhttp://www.sirmi.ic.cz/smajl/35.gif /> Ali, co ten kočárek? Už ho máte???
Kartářka : tam bych nešla…většina co tam byla, tak se pak šíleně upnula na to, co jim řekla…a navíc tam prý chodí člověk, když čeká od života něco lepšího…no chtěla jsem jít mockrát, ale nakonec to dopadlo, že jsem nešla…vždyť mě nic nechybí…a kdy vyhraju ten milion mi je jedno, hlavně aby to bylo ještě v tomhle životě…ale podle čáry na ruce bych měla mít dvě děti :evil: - jenže já chci 3!!!! :D :D :D - ale podle tý čáry to zatím vyšlo každé - zkoumala jsem to po známých např. od mamky, co už opravdu mít žádné nebudou…
Micho , gratuluju k úlovkům, já tam brzo taky půjdu, na zimu nemáme nic…no vlastně máme, ale já bych chtěla nějakou bundičku a džínečky, to víš, aby byl za frajera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
26.6.07 08:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2264
26.6.07 08:19

Pěkné, ikdyž deštivé ránko :)

Zlati , užij si to u vašich a 14 dní pohody pěkně využij :lol:

Pavluško , máš pravdu, zítra už nám budou 4 měsíce :wink: Odpoledne jdeme na kontrolu a očkování, tak jsem zvědavá, kolik beruška přibrala a pak musím ještě na gyndu a večer s holkama z práce na kávičku :wink:

Pavličko , ano, kočárek máme od pátku složený v obýváku, sem tam tam Elinku položím, ať si zvyká na nový výhled a vypadá to, že se jí tam líbí :) Jinak Pavli, kdyby se zamykalo během dne a já tu nebyla, tak ti pak s dovolení písnu přes Skype a ty mi řekneš co a jak, ju? :)

No nic, nechala jsem žehlení na dnešní ochlazení, takže vzhůru do toho …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
26.6.07 08:24

joo džínečky potřebujem taky objednala jsem tyto http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

ještě nějakou mikču nebo bundičku Pavli dej typ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital