Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9534
26.6.07 15:15

Trpasličko malá se narodila v úterý v 15,59 a v pátek odpoledne během snad 10 minut jsem měla v prsou horké kameny a nevěděla co stím.Malou mi ten den odnesli kvůli žloutence, a já byla na nervy.Malá vypila co vypila a já ještě odsávala, aby to tak nebolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4115
26.6.07 15:23

Kur**,–--Napsala jsem roman a smazalo se to,… :-) :-)

Pokus c.2 vysel na 1*!!!! :potlesk: Spinkaly jsme obe pres 2 a pul hodky. :-) :lol: Teda s jednim kojenim v leze,teda spis dumlanim prsa,kdyz se probouzela. :lol: Takze jsem jedla az ted,… :oops:

Vaha , ja nabrala 25kg,jeste mam 5 nahore,ale to je mi fuk,spis mam silene roztahlou panev anevejdu se do gati. :(
Jani ,my mame taky muchl plenu a ty fufliky vsude.Takze taky zacinam premyslet o decce,maji u nas krasnou s kravickou,.. :-)
Usinani ,jedine v kocare pres den,vecer u prsa,… :roll: Jinak ne,… :roll: Ale ruce v puse mame porad,sajeme jakykoliv prst i zapesti,predevsim ze spanku :arrow: dnes mela maleho cucacka na ruce. :roll: :lol: :pankac: :wink: tlesk:
Doma mame Paralen cipky pro deti,…
Ogu ,drzime palce s tou protivnou moucnivkou!!!
Pavluso ,rybiz uz je. :roll: Ale treba ho ta vichrice ocese za me. :lol: Prdim na to dnaska,by me to odvalo,…Chci jen neco na mrazak a manza si to mixuje s cukrem a smetanou,…Kericku je tu jeste po dedovi pozehnane.Joooo takhle boruvky,to by byla jina.
Amaly ,vitej!
A jak to vypada s tim zamykanim??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4078
26.6.07 15:27

Holky,
o jaké chumlací dečce to pořád mluvíte? Dejte nějaký odkaz nebo obrázek, prosím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
26.6.07 15:28

pavlicko ale ja mam na prave ruce dve a na leve tri carky prosim???

pavluso tak to je uz divny, urcite se ji to od minule zlepsilo tak to tentokrat nemuselo tak bolet. asi jsou to reznici, to mas pravdu jdi jinam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
26.6.07 15:30

jéé holky vy máte rybíz, mňami mňami ten červenej bych si dala nebo borůvky a angrešt...........tohle jsem jedla jako malá holka u babičky, jinak ne, doufám že bude něco na krámě..............jste mi spustily chuťový buňky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
26.6.07 15:44

Pavluš: teda to jsou bréci :evil: By někdo mohl zkusit, něco udělat mýmu Matýskovi :twisted:
Pavličko: na který ruce mají být ty čárky?
Usínání: jedině s dudánkem, muchlací dčku máme přes den
Lenulinko tuhle třeba máme my:
""http://img375.imageshack.us/img375/997/dekape7.th.jpg:http://img375.imageshack.us/…kape7.th.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
26.6.07 15:50

hola hej, tak jsme zpět z tříměsíční KO a mé pocity jsou smíšené…Bětuška prospívá - máme 5380 kg a 60,5 cm , ale

musíme na odběr krve, kvůli podezření na chudokrevnost - prý by to mohl být důvod, proč se nemůžeme zbavit té moučnivky…a pozor, OGU, naše MUDra tvrdí, že nic jiného kromě genciány nám nepomůže, protože roztok na afty se prý dává,když je to víc rozlezlé a my to máme prý málo…ještě mi teda předepsala Canesten, abych si tím mazala prsa…tak teda nevím…

no a pak taky musíme na rehabilitaci, protože podle MUDry máme „neideální vzpřímení“ - což znamená, že ještě nepaseme koníky a to už bychom prý měli..Bětuška je podle ní lenoch a proto je taková „gumová“..... Lenulinko tys psala, že taky ještě nepasete - taky vás kvůli tomu honí po rehabilitacích?

jinak injekci jsme zvládli celkem v pohodě - plakala akorát když ji dr. bodla a pak byl klid…cestou domů spala, pak chytla obrovský hysterák, dostala napít a teď zase spí…tak uvidíme, jak to ustojíme… čípky a kapky MUDra nám předepsala Nurofen kapky, které máme dát, pokud nezaberou čípky - já mám PANADOL, jsou až od 9 kg, ale dr. říakla, že je v žádném případě nemáme půlit - prý proto, že ta účiná složka je obalená kakaovým gelem, který dává tomu čípku tvar a když se rozřízne, tak se může stát, že mimku dáme tu půlku, kde bude jen ta kakaová srágora, ale už ne ta účinná látka…a prý ty čípky od 9kg můžu dát Bětce i dva…

usínání Betys usíná většinou s dudlíkem, jen když je opravdu hodně unavená, tak bez něj

muchlovací dečku zatím nemáme, ale koupím ji Betynce ke tříměsíčninám,které oslaví…no, asi v sobotu, když červen má jen 30 dní a Bětka se narodila 31. …

jo mimochodem, hodila jsem 3 fotéčky do galérky, abyste věděly, s kým a o kom tu vlastně krafete :D

jdu si udělat kafčo, dokud Bětule spí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
26.6.07 15:54

DĚTI NA RUCE : bere se to podle levé ruky, dívala jsem se na manželovi a má tam taky dvě :evil: já chci ale tříííí, adoptovaný se halt neukazujou…taky bych klidně adoptovala, ale néééé :dance:
Lenulinko: my máme tuhle od Chicca, ale béé za 249 Kč a tady je za tolik…bééé:

http://www.detskydum.cz/obr/2986_1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4078
26.6.07 16:00

monaliso , my taky nepaseme, dr. řekla, že to nevadí, že je prostě línější, ať to neřeším. Ať ji dávám na bříško, jen když má náladu, abych jí to neznechutila. Žádný rehabilitace! A musím se pochlubit, že dneska konečně tu hlavu jakžtakž zvedla. Ono to půjde!!!
dečka , díky za tipy! A to se jako vypere a dítě ji pak cucá? Naše cácora rve do pusy všechno, co leží poblíž! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2210
26.6.07 16:02

ahoj holky
tak my jsme zpátky z kyčlí, hurá hurá třikrát hurá jsme v pořádku a už nemusím balit. :D
taky jsem malé hned koupila olejovou koupel, chtěla jsem od sebamedu ale nevím jestli oni nevyrábí nebo neměli
jo jak to je s tou kartou na ty body u Dm já měla 10bodů, ženská mi kartu vzala a dala 10% slevu a já myslela že to nějak pokračuje :twisted:

A zase ta váha právě jsem do sebe narvala MILU a jak je mi dobře, mě se daří hubnout tak 1kg za 3 týdny sakra chtělo by to přidat tempo,jenže když začnu jíst mín tak já to okamžitě poznám na mlíku, dobrá výmluva ne :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
26.6.07 16:08

Micho moc a moc blahopřejeme
Lenulinko mi kravičku vypereme v ruce a jedeme dál
Pavličko Kája má za 179,–
""http://img338.imageshack.us/img338/2342/kravikaaa4.jpg:http://img338.imageshack.us/…avikaaa4.jpg /> Shot at 2007-06-26
Zlati přijed si a rybízu ti dáme já nevím co s ním marmelád mám ještě hafo a na co je pořád dělat. :lol:
Ogul nedovedeš si představit jak jsem byla vytočená když jsem to zjistila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
26.6.07 16:08

tri deti? :o jdu pavlicku zazalovat :evil: teda jako ja a tri deti 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4115
26.6.07 16:13

Joooo, Pavluso ,to je presne ta kravicka co se nam libi,..Nam mamince,… :-) Ale ted mame takovou kocicku plysovou oblibenou,je s ni vyfocena v galerce,tak s deckou jeste pockame,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
26.6.07 16:19

Lenulinko já si právě taky myslím, že to není nic tak hrozného a Bětka jen potřebuje víc času …ta naše MUDra to holt všecko moc řeší…ale Bětka už taky tu hlavu zvedá, ale podle Dr. by měla vydržet na rukou několik minut a ne jen na chvíli zvednout hlavu.....tak jsem zvědavá,jak ta rehabilitace zabere…

Betys se opět probudil, cucla si z prsu a už zase chrupká - no, kdyby to tak bylo dál, vůbec bych se nezlobila.....

micho gratulace ke kyčlím......my jdeme 2.7., ale tak nějak už počítám s tím, že nám dál předepíše tu dečku…no, ale třeba už se Betce ta jadérka vyvinula :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
26.6.07 16:23

Tak já mám čárku jednu 8O
Monaliso: no my už to právě máme celkem hodně, má to na vnitřní straně rtíků, mazala jsem mu to tou pálivou vodičkou na afty, co přivezl manžel, no cukal se, ale nebrečel a do mlíka mu 1× denně dávám Lactobacil, měla jsem ho tu na koliku, jak mi kdysi poradila myslím Renca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí