Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte, dneska odpoledne jsem trochu začala špinit, tak jsem se vyděsila..ale už se to nejspíš uklidnilo..zítra odjíždíme na dovku, tak newím, jestli ještě ráno nemám zburcovat gyndaře..??
Koty tak jestli nešpiníš už tak bych to asi nechala,i když… já… já vždycky se vším radši volám.. Tak halvně že už nešpíníš, a kam razíte na dovču? ![]()
Koty píše:
Ahojte, dneska odpoledne jsem trochu začala špinit, tak jsem se vyděsila..ale už se to nejspíš uklidnilo..zítra odjíždíme na dovku, tak newím, jestli ještě ráno nemám zburcovat gyndaře..??
ahoj holky tak jsem se ted vrátila ze zoo z olomouce krásnej výlet s manželem a dceru konečně po dlouhé době.jinak já bych taky volala dotorce raci taky budes aspon klidná že se nic neděje
ahoj holky,tak jsem se konecne dostala k netu,i se psaním.koukam,co jste tady všechno řešily.
s tím duphastonem jsem začla špinit sand ještě víc,než bez něj.tak jsem si řekla,že na to kašlu,když to má jít pryč tak at to jde..,no…tak sjem si dneska nevzala,prostě nic…žádnej..no a taky jsem vůbec nešpinila…je to možný??
![]()
tak třeba ti to ještě zhoršilo nebo nevím nikdy jsem nešpinila když jsem otěhotněla takže stím skušenosti fakt nemám ale snad to bude dobrý a kdy jdeš na kontrolu?,
dr říkal,že když nepřestanu špinit do pátku…tak at dojdu…tak uvidim..ale žadnej duphaston už si nevezmu..bylo mi po nem divne..asi teda po něm..na to prdím…včera to bylo děsny..a dneska nic..ani po sexiku..
tak třeba ti to opravdu jen zhoršovali ty prášky tak snad to bude dobrý budu držet palečky a když ani po sexíku nic tak si myslím že je to dobrý
kyblicek píše:
ahoj holky tak jsem se ted vrátila ze zoo z olomouce krásnej výlet s manželem a dceru konečně po dlouhé době.jinak já bych taky volala dotorce raci taky budes aspon klidná že se nic neděje
jeee,ahoj,my dneska taky byli v zoo,ale v Jihlave..takysuper…jsem si dala mooc dobrou zmrzlinku…
kyblicek píše:
tak třeba ti to opravdu jen zhoršovali ty prášky tak snad to bude dobrý budu držet palečky a když ani po sexíku nic tak si myslím že je to dobrý
díky..moooc,ja su z toho uplne hotova..dneska jak jsem byli v zoo,takovej divnej pocit..jakoze vlhko,jsem hned letela na wc..a normalni bilej vytocek..proste nic…doma jsem si pak dali..
a taky nic…jeste to konstatovaní,dyt ty nešpinís…když si ho prohlídl…bozeee
![]()
No bylo to jen trochu..takovej hnědej flek na intimce..pak už ani fň..radši tam ráno brnknu..jedeme horalit na Slovensko, úplně to tam miluju..lepší než moře
STEVEKO a tys taky špinila?
Ahojky holky, tak co je nového? Chci se zeptat, padají a mastí se vám hodně vlasy? Co na to používate? Mě se začaly mastit a dost i padat, takže až půjdu do porodnice, tak na té makovici asi už nic nebude,… ![]()
Ivušáček píše:
Ahojky holky, tak co je nového? Chci se zeptat, padají a mastí se vám hodně vlasy? Co na to používate? Mě se začaly mastit a dost i padat, takže až půjdu do porodnice, tak na té makovici asi už nic nebude,…
jo tak nepadaí ale mastí se mě snad celoživotně takže to nepoznám
musím si umívat hlavu každej druhej den holky já tak strašne jím že se nakonci neunesu ![]()
steveka píše:kyblicek píše:díky..moooc,ja su z toho uplne hotova..dneska jak jsem byli v zoo,takovej divnej pocit..jakoze vlhko,jsem hned letela na wc..a normalni bilej vytocek..proste nic…doma jsem si pak dali..
tak třeba ti to opravdu jen zhoršovali ty prášky tak snad to bude dobrý budu držet palečky a když ani po sexíku nic tak si myslím že je to dobrý![]()
a taky nic…jeste to konstatovaní,dyt ty nešpinís…když si ho prohlídl…bozeee
![]()
Koty píše:
No bylo to jen trochu..takovej hnědej flek na intimce..pak už ani fň..radši tam ráno brnknu..jedeme horalit na Slovensko, úplně to tam miluju..lepší než mořeSTEVEKO a tys taky špinila?
koty:jj,špinila..docela dost,dr mi napsal duphaston a to jsem spinila jeste vic..tak jsem to vysadila a nic…dnesek je klid