♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4346
1.8.10 16:17

Ahojte, dneska odpoledne jsem trochu začala špinit, tak jsem se vyděsila..ale už se to nejspíš uklidnilo..zítra odjíždíme na dovku, tak newím, jestli ještě ráno nemám zburcovat gyndaře..??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
1.8.10 18:14

Koty tak jestli nešpiníš už tak bych to asi nechala,i když… já… já vždycky se vším radši volám.. Tak halvně že už nešpíníš, a kam razíte na dovču? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
1.8.10 18:18
ahoj Koty: já se svými zkušenostmi a tím, co mám já bych určo volala i když to bylo jen malinko…přece jen, když odjíždíš…i ty budeš klidnější
Koty píše:
Ahojte, dneska odpoledne jsem trochu začala špinit, tak jsem se vyděsila..ale už se to nejspíš uklidnilo..zítra odjíždíme na dovku, tak newím, jestli ještě ráno nemám zburcovat gyndaře..??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
1.8.10 18:59

ahoj holky tak jsem se ted vrátila ze zoo z olomouce krásnej výlet s manželem a dceru konečně po dlouhé době.jinak já bych taky volala dotorce raci taky budes aspon klidná že se nic neděje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
1.8.10 19:01

ahoj holky,tak jsem se konecne dostala k netu,i se psaním.koukam,co jste tady všechno řešily. :mrgreen: :mrgreen: s tím duphastonem jsem začla špinit sand ještě víc,než bez něj.tak jsem si řekla,že na to kašlu,když to má jít pryč tak at to jde..,no…tak sjem si dneska nevzala,prostě nic…žádnej..no a taky jsem vůbec nešpinila…je to možný?? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
1.8.10 19:11

tak třeba ti to ještě zhoršilo nebo nevím nikdy jsem nešpinila když jsem otěhotněla takže stím skušenosti fakt nemám ale snad to bude dobrý a kdy jdeš na kontrolu?,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
1.8.10 19:15

dr říkal,že když nepřestanu špinit do pátku…tak at dojdu…tak uvidim..ale žadnej duphaston už si nevezmu..bylo mi po nem divne..asi teda po něm..na to prdím…včera to bylo děsny..a dneska nic..ani po sexiku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
1.8.10 19:19

tak třeba ti to opravdu jen zhoršovali ty prášky tak snad to bude dobrý budu držet palečky a když ani po sexíku nic tak si myslím že je to dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
1.8.10 19:20
kyblicek píše:
ahoj holky tak jsem se ted vrátila ze zoo z olomouce krásnej výlet s manželem a dceru konečně po dlouhé době.jinak já bych taky volala dotorce raci taky budes aspon klidná že se nic neděje

jeee,ahoj,my dneska taky byli v zoo,ale v Jihlave..takysuper…jsem si dala mooc dobrou zmrzlinku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
1.8.10 19:21
kyblicek píše:
tak třeba ti to opravdu jen zhoršovali ty prášky tak snad to bude dobrý budu držet palečky a když ani po sexíku nic tak si myslím že je to dobrý

díky..moooc,ja su z toho uplne hotova..dneska jak jsem byli v zoo,takovej divnej pocit..jakoze vlhko,jsem hned letela na wc..a normalni bilej vytocek..proste nic…doma jsem si pak dali.. :oops: :srdce: a taky nic…jeste to konstatovaní,dyt ty nešpinís…když si ho prohlídl…bozeee :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
1.8.10 19:33

No bylo to jen trochu..takovej hnědej flek na intimce..pak už ani fň..radši tam ráno brnknu..jedeme horalit na Slovensko, úplně to tam miluju..lepší než moře :-P STEVEKO a tys taky špinila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
1.8.10 19:35

Ahojky holky, tak co je nového? Chci se zeptat, padají a mastí se vám hodně vlasy? Co na to používate? Mě se začaly mastit a dost i padat, takže až půjdu do porodnice, tak na té makovici asi už nic nebude,… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
1.8.10 19:39
Ivušáček píše:
Ahojky holky, tak co je nového? Chci se zeptat, padají a mastí se vám hodně vlasy? Co na to používate? Mě se začaly mastit a dost i padat, takže až půjdu do porodnice, tak na té makovici asi už nic nebude,… :-(

jo tak nepadaí ale mastí se mě snad celoživotně takže to nepoznám :mrgreen: musím si umívat hlavu každej druhej den holky já tak strašne jím že se nakonci neunesu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
1.8.10 19:40
steveka píše:
kyblicek píše:
tak třeba ti to opravdu jen zhoršovali ty prášky tak snad to bude dobrý budu držet palečky a když ani po sexíku nic tak si myslím že je to dobrý
díky..moooc,ja su z toho uplne hotova..dneska jak jsem byli v zoo,takovej divnej pocit..jakoze vlhko,jsem hned letela na wc..a normalni bilej vytocek..proste nic…doma jsem si pak dali.. :oops: :srdce: a taky nic…jeste to konstatovaní,dyt ty nešpinís…když si ho prohlídl…bozeee :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já se taky ale kolikrát leknu že je to třeba moc a rdši se du mrknout a nic přijde mi že se tedka skoumám víc jak u malé
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
1.8.10 19:46
Koty píše:
No bylo to jen trochu..takovej hnědej flek na intimce..pak už ani fň..radši tam ráno brnknu..jedeme horalit na Slovensko, úplně to tam miluju..lepší než moře :-P STEVEKO a tys taky špinila?

koty:jj,špinila..docela dost,dr mi napsal duphaston a to jsem spinila jeste vic..tak jsem to vysadila a nic…dnesek je klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí