♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5200
1.8.10 19:48
kyblicek píše:
steveka píše:
kyblicek píše:
tak třeba ti to opravdu jen zhoršovali ty prášky tak snad to bude dobrý budu držet palečky a když ani po sexíku nic tak si myslím že je to dobrý
díky..moooc,ja su z toho uplne hotova..dneska jak jsem byli v zoo,takovej divnej pocit..jakoze vlhko,jsem hned letela na wc..a normalni bilej vytocek..proste nic…doma jsem si pak dali.. :oops: :srdce: a taky nic…jeste to konstatovaní,dyt ty nešpinís…když si ho prohlídl…bozeee :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já se taky ale kolikrát leknu že je to třeba moc a rdši se du mrknout a nic přijde mi že se tedka skoumám víc jak u malé

no,ja u Lukase na to prdela uplne…nejak meto nebralo..ted letim pri kazdym divnym pocitu na wc..a porad se utiram snehobílym toaltakem…abych to videla…kdyby neco…no uchyl no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
1.8.10 19:52

asi nato máme víc času t řešt nebo nevím ale jsem uplně stejná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
1.8.10 19:57

Ahoj holky, tak jsem zpátky po víkendu u manželových rodičů. Naštěstí jim nepřišlo divné, že jsem nepila. Asi je nenapadlo, že bych zase po 4 měsících mohla být těhotná:-)
Trochu jsme se chytly s tchýní, protože naplánovala jejich kolaudační návštěvu u nás na 17. září a to mám být zrovna na služební cestě v Kodani. Ještě nevím, jestli tam budu moci jet kvůli těhotenství, ale nechce se mi to rušit předem jeno kvůli naplánované návštěvě. Manželovi rodiče chtějí přijet i s babičkou a dědečkem, tak tchýně začala o svých starých rodičích, kteří by se taky rádi někam podívali a nemůžou… No, raději jsem to nekomentovala. Holt přijedou až koncem září… Tchán má totiž o víkendech často pohotovost ve fabrice, take nemůže jen tak odjet…

Jinak víkend vpohodě. Mám radost z toho, že nešpiním, snad to tak zůstane… Doufám, že už mi v břiše bije srdíčko, ale musím vydržet do kontroly… Přiznám se, že mi od posledně zbylo platíčko Utrogestanu, tak jsem jednu kuličku denně zobla. Ale je to spíš placebo pro dobrý pocit…

Holky, s nevěrou je to zapeklité. Asi bych dokázala překousnot jednorázový úlet, ale ne dlouhodobý vztah. S předchozím přítelem jsem byla 5 a půl roku a zpětně jsem zjistila, že se paralelně pokoušel o svou dlouholetou kamarádku, kterou nakonec udolal, já jsem mu na to přišla a až díky tomu se se mnou rozešel. Kdybych mu neřekla, že rozhodně nechci být druhá nebo náhradní, tak nás má asi doteď. Nejhorší je, že se hrozně litoval, jak to má těžké, že musí někomu ublížit :cert: Nejvíc mi vadilo, že chtěl, abychom se my dvě skamarádily a já na to přistoupila. Byla jsem pak za vola… Ale už je to pryč.

Můj manžel je hodně zodpovědný, pracovitý, ale má někdy své nálady a třeba celý den nemluví a jen se mračí… Ale většinou se z toho pak vyspí. Taky jsem zvědavá, jak bude reagovat na miminko. Cizí děti ho vůběc nezajímají, nedejbože, když se nějaké dítě pokaká nebo ho rodiče přebalují - to pak manžel utíká z místnosti… Ale na druhou stranu byl ochoten uvažovat o adopci, kdyby nám nevycházelo vlastní dítě. Tak se nechám překvapit. Na miminko v bříšku se pořád ptá, jak je veliké, mnohem víc se teď ke mně má, tak doufám, že to bude vpořádku…

Holky, stejně je emimino super stránka - nikomu jinému bych se takto nemohla vypovídat a málokdo by asi poslouchal:-)

Příspěvek upraven 01.08.10 v 20:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
1.8.10 19:57
kyblicek píše:
asi nato máme víc času t řešt nebo nevím ale jsem uplně stejná :mrgreen:

hm,asi nebo ti spis uz dochazi nektere veci…me to bylo predtim tak nejak..proste to bylo a hotovo…ted jak jsem zacla spinit,tak se hlidm vic.. 8-o ne ze by me to bavilo..ale pro pocit…zitra valim poprve do prace..po dovoleny,kdy jsemzjistila dve carky…tak snad to zvladnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
1.8.10 20:02

to asi jo u tebe se nedivím taky bych frt lítala a koukala jestli j vše v phoodě ale asi máš pravdu v tom že nám to nedocházelo co se může stát atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
1.8.10 20:03

jo,jsme uz asi dospelejsi,poprvge jsem luka mela v necelym 22,ted budu rodit ve 28…hruza..uz su tak stara--

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
1.8.10 20:04
jancab píše:
Ahoj holky, tak jsem zpátky po víkendu u manželových rodičů. Naštěstí jim nepřišlo divné, že jsem nepila. Asi je nenapadlo, že bych zase po 4 měsících mohla být těhotná:-)
Trochu jsme se chytly s tchýní, protože naplánovala jejich kolaudační návštěvu u nás na 17. září a to mám být zrovna na služební cestě v Kodani. Ještě nevím, jestli tam budu moci jet kvůli těhotenství, ale nechce se mi to rušit předem jeno kvůli naplánované návštěvě. Manželovi rodiče chtějí přijet i s babičkou a dědečkem, tak tchýně začala o svých starých rodičích, kteří by se taky rádi někam podívali a nemůžou… No, raději jsem to nekomentovala. Holt přijedou až koncem září… Tchán má totiž o víkendech často pohotovost ve fabrice, take nemůže jen tak odjet…

Jinak víkend vpohodě. Mám radost z toho, že nešpiním, snad to tak zůstane… Doufám, že už mi v břiše bije srdíčko, ale musím vydržet do kontroly… Přiznám se, že mi od posledně zbylo platíčko Utrogestanu, tak jsem jednu kuličku denně zobla. Ale je to spíš placebo pro dobrý pocit…

Holky, s nevěrou je to zapeklité. Asi bych dokázala překousnot jednorázový úlet, ale ne dlouhodobý vztah. S předchozím přítelem jsem byla 5 a půl roku a zpětně jsem zjistila, že se paralelně pokoušel o svou dlouholetou kamarádku, kterou nakonec udolal, já jsem mu na to přišla a až díky tomu se se mnou rozešel. Kdybych mu neřekla, že rozhodně nechci být druhá nebo náhradní, tak nás má asi doteď. Nejhorší je, že se hrozně litoval, jak to má těžké, že musí někomu ublížit :cert: Nejvíc mi vadilo, že chtěl, abychom se my dvě skamarádily a já na to přistoupila. Byla jsem pak za vola… Ale už je to pryč.

Můj manžel je hodně zodpovědný, pracovitý, ale má někdy své nálady a třeba celý den nemluví a jen se mračí… Ale většinou se z toho pak vyspí. Taky jsem zvědavá, jak bude reagovat na miminko. Cizí děti ho vůběc nezajímají, nedejbože, když se nějaké dítě pokaká nebo ho rodiče přebalují - to pak manžel utíká z místnosti… Ale na druhou stranu byl ochoten uvažovat o adopci, kdyby nám nevycházelo vlastní dítě. Tak se nechám překvapit. Na miminko v bříšku se pořád ptá, jak je veliké, mnohem víc se teď ke mně má, tak doufám, že to bude vpořádku…

Holky, stejně je emimino super stránka - nikomu jinému bych se takto nemohla vypovídat a málokdo by asi poslouchal:-)

Příspěvek upraven 01.08.10 v 20:01

hlavně že máš tedka fan chlapa na to co bylo člověk zapomene ikdyž ty nevěry jsou otřesný.a budu držet palečkyaby bylo všechno v pořádku moc ti to přeju.já jsem taky ráda že si tady sváma mžu napsat dyž to řeknu chlapovi toho to tak nezajímá nic neřešijou tak jak my takže je to super když se může člověk sem vypovídat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
1.8.10 20:06
steveka píše:
jo,jsme uz asi dospelejsi,poprvge jsem luka mela v necelym 22,ted budu rodit ve 28…hruza..uz su tak stara–

No snad Tě trošku potěší, že až já budu rodit bude mě 30… :cry: Ale dáreček k narozeninám to bude moc pěkný… :lol: Jinak holky jsem taky dost ujetá,… stále se zkoumám a hlavně po každé, když jdu na záchod taky koukám, aby se tam nějaká kapička neobjevila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
1.8.10 20:08

plně souhlasím, je super se vykecat a nechat si poradit..manža mi jen řekne, že furt něco hrotím..hehe, zítra máme 2. výročí od svatby :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
1.8.10 20:20
Ivušáček píše:
steveka píše:
jo,jsme uz asi dospelejsi,poprvge jsem luka mela v necelym 22,ted budu rodit ve 28…hruza..uz su tak stara–
No snad Tě trošku potěší, že až já budu rodit bude mě 30… :cry: Ale dáreček k narozeninám to bude moc pěkný… :lol: Jinak holky jsem taky dost ujetá,… stále se zkoumám a hlavně po každé, když jdu na záchod taky koukám, aby se tam nějaká kapička neobjevila…

jo darecek to bude…luky se narodil 11.1 a ja mam 30.1 narozky…takze taky darecek..jo a kreten,teda zploditel je 10.1… :twisted: :evil: :twisted: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
1.8.10 20:21

Koty - jdeme na kontrolu ve stejný den. Myslím, že jsme otěhotněly tak nějak stejně:-) Já jsem objednaná na 10:30 a budu si odskakovat práce.

Já jsem si taky koupila bílý toaleťák a nenosím teď červené kalhotky :-)

A pokud bude vše OK, tak budu taky rodit ještě ve 29 letech. Ale jen pár týdnů nebo dnů před 30. narozeninami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
1.8.10 20:22

tak ted jsem sezrala rohlik se salamkem a jeste buchtu..to snad nnei mozny..ja budu jak koule--- :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
1.8.10 20:23
jancab píše:
Koty - jdeme na kontrolu ve stejný den. Myslím, že jsme otěhotněly tak nějak stejně:-) Já jsem objednaná na 10:30 a budu si odskakovat práce.

Já jsem si taky koupila bílý toaleťák a nenosím teď červené kalhotky :-)

A pokud bude vše OK, tak budu taky rodit ještě ve 29 letech. Ale jen pár týdnů nebo dnů před 30. narozeninami…

my jsem fakt uchylny vsechny..ale ten toaletak je vec dobra…ten to proste jisti :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
1.8.10 20:26
steveka píše:
tak ted jsem sezrala rohlik se salamkem a jeste buchtu..to snad nnei mozny..ja budu jak koule--- :pocitac:

já řízek… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
1.8.10 20:32

janči, já jdu už na půl 9, teda pokud mě na kontrolu nepoženou ještě zítra..pak nezapomeň informovat..to už mash druhou ko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí