Poradna duly
Jana Čurdová
dobré ráno holky.držím palce na kontrole pak dej vedět určo to bude dorý
jinak jesem taky věčne nafouklá snad všechno mě nadýmá otřesný dnesa jse náká utahná vubecnic se mi nechce dělat ![]()
Dobré ranko,
Kaji myslím na Tebe, ale věřím, že to bude super… 8+4 to už nebude jen nějaká černá kulička, to už bude krásné miminko…
s velikým ![]()
Já jsem holky pořád jako šnek, funím když vycházím schody, a jsem taková věčně unavená, mám nějakou spavou nemoc… ![]()
Dobré ráno všem, taky se přidávám, bčicho mám jak balon, už druhý týden musím nosit těhu kalhoty a lidi se mě ptají, kdy letos to bude
, no, je to moje třetí těhu a navíc jsem po IVF, takže i hormony udělaly a dělají své. Cokoliv sním, tak mám pocit, jak když jsem polkla meloun na ex
do kopce funím (a to bude i věkem
)…jinak komu bývá po jídle těžko, tak se v těhu může Rennie, mám to ods kamarádky farmaceutky schválené…a na nadýmání Espumisan…všem, co jdou dnes na kontrolu držím palečky, mě to čeká ve čtvrtek…taky mám strach, i když jsem mimouše posledně viděla i to jeho srdíčko, ale i tak obavy jsou… ![]()
já už taky nosím těhu gatě a to jsem jako v 6 týdnu v pátek začínám 7 no jenže můj probém jen ten že já se okamžitě rozjedu v bocích tkže pak na sebe nenarvu svoje věci.gum na bříško mam sice srolovanou ale i tak se na mě všichni dívaj a na tobřicho je to horzný někdo t pzná ned jinej zase ne
já už bych taky chtěla jít na kontrolu ale jdu až 26.8
hold musím vydržet
kyblicek píše:
já už taky nosím těhu gatě a to jsem jako v 6 týdnu v pátek začínám 7 no jenže můj probém jen ten že já se okamžitě rozjedu v bocích tkže pak na sebe nenarvu svoje věci.gum na bříško mam sice srolovanou ale i tak se na mě všichni dívaj a na tobřicho je to horzný někdo t pzná ned jinej zase nejá už bych taky chtěla jít na kontrolu ale jdu až 26.8
hold musím vydržet
uvidíš že to dolu půjde já se toho teda obávám ale snad jo protože jsem do tatkové rodiny a tam maj všichny boky a zadek já jsem ráda že vypadám ješě dobře že to není nic hroznýho jaku nich ale ted už vypadám hur no jak se tak dívám tak jsem tu asi nejmladší ![]()
kyblicek píše:
uvidíš že to dolu půjde já se toho teda obávám ale snad jo protože jsem do tatkové rodiny a tam maj všichny boky a zadek já jsem ráda že vypadám ješě dobře že to není nic hroznýho jaku nich ale ted už vypadám hur no jak se tak dívám tak jsem tu asi nejmladší
tak to máš dneska o zábavu postaraný já zachvilu musím na uřad pak domu no asi djede sestřička mě navšítvit po dlouhé době a to bydlí jen dva kilometry od mě
nojo furt práce tak se taky nebudu nudit teda pokud dorazí jojo hlavně být v klidu jestl nejmladší nebo nejstarší to je uplně jedno hlavně že je člověk štastnej a miminka jsou vpořádku.včera v zoo bylo plno maminek a měli uplně malušenkatý mimika to bylo tok krásný tak říkám ja chci taky a manžel mi říká vždyt áš tady a pohladil mě bříško nojo ale to není ono venku si ho už člověk může pořádně pochovat a nebo kdyby to člověk aspon už cítil to mimčo ale to
si ještě počkám
uteče to…určo, až začne školní rok, tak já budu mít hoňku a začne škola i mně, musím napsat diplomku (100stránek
) a bude březen, ani nebudeme vědět jak…dneska mě nějak bolí břicho…je fakt, že se hlídám, měla jsem docela velkej hematom a po IVF je každé těhu rizikové, už aby byl za mnou 12 týden, to už budu klidnější
Dobré ránko ![]()
Tak dneska mám hoňku. Sousedky malá dneska slaví 3 roky tak je Davídek pozvavej na oslavu,a samo pro ní nic nemám takže budu muset něco sehnat, a vůbec nevim co…
Dneska vařit akorát brokolicovou polívku a prdím na to. ![]()
škurpice - já jsem s věkem hned za tebou ale čím jsem starší tím jsem víc vystrašená ze všeho. Nějak to všechno těžce nesu. Ale hlavně myslím že je to tím že už vím co se všechno může stát. Máme skoro stejně staré děti. Taky si užíváš puberťáka… ![]()
lisa3 píše: škurpice - já jsem s věkem hned za tebou ale čím jsem starší tím jsem víc vystrašená ze všeho. Nějak to všechno těžce nesu. Ale hlavně myslím že je to tím že už vím co se všechno může stát. Máme skoro stejně staré děti. Taky si užíváš puberťáka…
Šema píše:
Dobré ránko![]()
Tak dneska mám hoňku. Sousedky malá dneska slaví 3 roky tak je Davídek pozvavej na oslavu,a samo pro ní nic nemám takže budu muset něco sehnat, a vůbec nevim co…
Dneska vařit akorát brokolicovou polívku a prdím na to.
Holky já sem posera taky, a nejvíc mě právě štve jak jsem vystresovaná když jdu k dr ![]()
Šema píše:
Holky já sem posera taky, a nejvíc mě právě štve jak jsem vystresovaná když jdu k dr