Poradna duly
Jana Čurdová
Jj přesně tak. Kámoška chce hrozně mimi a taky chodí na to umělé oplodnění a nic, a tuhle se mě ptala kdy bude druhý tak jsem jí to ani neřekla, mě by to bylo tak líto ![]()
taky bych jí to neřekla je to hrozný kdyby se to aspn povedlo hned to oplodnění ale kolikrát musí čekat strašne dlouho než otěhotní je to hrozný taky ám takovou kamošku a už má teda 4 měsíční holčičku a je štastná že jí má ona bohužel nemá jeden vaječní a tak strašne málo plodné dny a nšlo to jinak snažili se ři rkoy a nic tak pak šla na umělí oplodnění
kyblicek píše:
taky bych jí to neřekla je to hrozný kdyby se to aspn povedlo hned to oplodnění ale kolikrát musí čekat strašne dlouho než otěhotní je to hrozný taky ám takovou kamošku a už má teda 4 měsíční holčičku a je štastná že jí má ona bohužel nemá jeden vaječní a tak strašne málo plodné dny a nšlo to jinak snažili se ři rkoy a nic tak pak šla na umělí oplodnění
Já mám taky sousedku ta se léčí 5let chodí na umělé opl. a nic nakonec si zažádali o adopci. Taky asi bude smutná jak se to dozví. škurpice- puberťáka mám taky skvělého. ![]()
škurpice já taky bojuju s hematomem. Pěkně mě to vyděsilo. Doufám že na další kontrole to bude dobré. 2× jsem krvácela a to dost a říkala že ještě můžu že tam ještě je. Tak mám pořád strach.
holky utíkám na uřad tka se pak ozvu je to tešký hold ti co dsi děti nezaslouží a týrají ajá nevím co všechno mají dětí kolik chcou a ti hodní co by opravdu chtěl a starali by se hezky děti mít nemůžou nebo to nejde je to hrozný
lisa3 píše: škurpice já taky bojuju s hematomem. Pěkně mě to vyděsilo. Doufám že na další kontrole to bude dobré. 2× jsem krvácela a to dost a říkala že ještě můžu že tam ještě je. Tak mám pořád strach.
Jo může já jsem v káždém těhotenství trošičku zakrvácela v době MS. Já u toho hematomu krvácela úplně černou krev.. Snad už bude líp. Četla jsem že se může špinit několik týdnů.
lisa3 píše:
Jo může já jsem v káždém těhotenství trošičku zakrvácela v době MS. Já u toho hematomu krvácela úplně černou krev.. Snad už bude líp. Četla jsem že se může špinit několik týdnů.
Teda dočíst vás nezvládnu, tak doufám, že jste všechny v pořádku ![]()
Ahoj Ivet ![]()
Holky já sem dneska jak praštěná lopatou teda a to doslova!! To je mazec ![]()
Sem si schválně teď měřila tlak a mám 105/60
Takže asi prto
Šema píše:
Ahoj Ivet![]()
Holky já sem dneska jak praštěná lopatou teda a to doslova!! To je mazec
Sem si schválně teď měřila tlak a mám 105/60Takže asi prto
Dej si kafíčko ![]()
Já sedim v práci a koukám jak puk. Po tejdnu se nějak nemůžu rozjet.
Šema píše:
Ivet a co děláš za práci?
Naštěstí jenom v kanceláři a naštěstí můj šéf je můj manžel
Jinak by mi to zevlování asi neprošlo ![]()