♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9306
2.8.10 08:46

Jj přesně tak. Kámoška chce hrozně mimi a taky chodí na to umělé oplodnění a nic, a tuhle se mě ptala kdy bude druhý tak jsem jí to ani neřekla, mě by to bylo tak líto :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
2.8.10 08:51

taky bych jí to neřekla je to hrozný kdyby se to aspn povedlo hned to oplodnění ale kolikrát musí čekat strašne dlouho než otěhotní je to hrozný taky ám takovou kamošku a už má teda 4 měsíční holčičku a je štastná že jí má ona bohužel nemá jeden vaječní a tak strašne málo plodné dny a nšlo to jinak snažili se ři rkoy a nic tak pak šla na umělí oplodnění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
2.8.10 08:54
bohužel ani to nepomůže…moje kamarádka je těhotná o 5 týdnů déle než já a volala mi tu novinu, jenže když jsem jí řekla, že mám hematom a krvácím, tak mi to taky neřekla a vím to teprve týden, dokonce i říkala, že by nešla na naší svatbu, abych nebyla smutná…ale to by mě moc mrzelo…
kyblicek píše:
taky bych jí to neřekla je to hrozný kdyby se to aspn povedlo hned to oplodnění ale kolikrát musí čekat strašne dlouho než otěhotní je to hrozný taky ám takovou kamošku a už má teda 4 měsíční holčičku a je štastná že jí má ona bohužel nemá jeden vaječní a tak strašne málo plodné dny a nšlo to jinak snažili se ři rkoy a nic tak pak šla na umělí oplodnění
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
2.8.10 08:55

Já mám taky sousedku ta se léčí 5let chodí na umělé opl. a nic nakonec si zažádali o adopci. Taky asi bude smutná jak se to dozví. škurpice- puberťáka mám taky skvělého. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
2.8.10 08:58

škurpice já taky bojuju s hematomem. Pěkně mě to vyděsilo. Doufám že na další kontrole to bude dobré. 2× jsem krvácela a to dost a říkala že ještě můžu že tam ještě je. Tak mám pořád strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
2.8.10 09:01

holky utíkám na uřad tka se pak ozvu je to tešký hold ti co dsi děti nezaslouží a týrají ajá nevím co všechno mají dětí kolik chcou a ti hodní co by opravdu chtěl a starali by se hezky děti mít nemůžou nebo to nejde je to hrozný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
2.8.10 09:01
no hlavně dávej pozor, ať to není čerstvá krev, to jinak masti k Dr., špinění prý neva, to odchází hematom, já špiním už 3.týden a teď jsem v době, kdy jsem mívala MS a břicho mě pěkně bolí, ale to asi může být, že?
lisa3 píše: škurpice já taky bojuju s hematomem. Pěkně mě to vyděsilo. Doufám že na další kontrole to bude dobré. 2× jsem krvácela a to dost a říkala že ještě můžu že tam ještě je. Tak mám pořád strach.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
2.8.10 09:06

Jo může já jsem v káždém těhotenství trošičku zakrvácela v době MS. Já u toho hematomu krvácela úplně černou krev.. Snad už bude líp. Četla jsem že se může špinit několik týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
2.8.10 09:12
je to tak a černá krev je stará, to je dobře, tzn., že odchází ten hematom, to bude dobré
lisa3 píše:
Jo může já jsem v káždém těhotenství trošičku zakrvácela v době MS. Já u toho hematomu krvácela úplně černou krev.. Snad už bude líp. Četla jsem že se může špinit několik týdnů.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
2.8.10 09:17

ahoj holký :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
2.8.10 09:21

Teda dočíst vás nezvládnu, tak doufám, že jste všechny v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
2.8.10 09:50

Ahoj Ivet :srdce:

Holky já sem dneska jak praštěná lopatou teda a to doslova!! To je mazec :nevim:

Sem si schválně teď měřila tlak a mám 105/60 :andel: Takže asi prto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
2.8.10 09:58
Šema píše:
Ahoj Ivet :srdce:

Holky já sem dneska jak praštěná lopatou teda a to doslova!! To je mazec :nevim:

Sem si schválně teď měřila tlak a mám 105/60 :andel: Takže asi prto

Dej si kafíčko :wink:
Já sedim v práci a koukám jak puk. Po tejdnu se nějak nemůžu rozjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
2.8.10 10:00

Ivet a co děláš za práci? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
2.8.10 10:18
Šema píše:
Ivet a co děláš za práci? :kytka:

Naštěstí jenom v kanceláři a naštěstí můj šéf je můj manžel :lol: Jinak by mi to zevlování asi neprošlo 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí