Poradna duly
Jana Čurdová
Ivet jééé tak to máš parádu, to může proběhnout i sex a stole, co??
Pardon, já sem hrozná
![]()
Šema píše:
Ivet jééé tak to máš parádu, to může proběhnout i sex a stole, co??![]()
![]()
![]()
Pardon, já sem hrozná
![]()
![]()
ahoj holky,
tak jsem po víkendu zpátky. Jak jste se tu měly? Mě čeká zas docela nabitý týden, v neděli odlítáme na dovolenou a já nemám vůbec nic připavenýho a musím být celej tejden v práci, jak jinak
ale teda těším se moc, protože se vracíme 15. a pak hned 16. jdu na kontrolu, tak to snad aspoň rychleji uteče … ![]()
Ahoj holky, tak jsem zase po dlouhé době tady a nestačim se divit kolik je toho popsáno
To asi jentak nedočtu. Co je nového? Kolik přibilo nových těhulek? ![]()
Jess, kampak letíte?
Klári, ahoj. Taky jsem tu dneska po tejdnu a dočítat se ani nesnažim
Holky se rozjely ![]()
Ivet na Krétu, těšim se an to, že se celej tejden budu jenom válet u moře a na madračce
mě to nikdy moc dlouho nevydrželo, ale teď jsem tak unavená, že mě na nějaký výlety asi moc neužije… ![]()
tý jo, to bude super!!! Tak si aspoň odpočineš a nabereš síly do dalšího tažení ![]()
v to doufám
teď momentálně se snažím najít síly k tomu, abych se vyhrabala z postele,ale nějak se to nedaří.
já mám dneska nějak dost už od rána ![]()
taky bych jela někam k mořu
ale nejde to konečně jsem se vrátila domů měla jsem hlad děsnej a ted jsem se přejedla udělla jsem rajčatovej salát a ted mi je těško ![]()
Jessie píše:
v to doufámteď momentálně se snažím najít síly k tomu, abych se vyhrabala z postele,ale nějak se to nedaří.
já mám dneska nějak dost už od rána
to má bejt provokace s tou postelí????
![]()
Ivetza píše:
to má bejt provokace s tou postelí????![]()
ne, rozhodně ne
jen že dneska potřebuju oběhat nějaký věci, zbytek tejdne jsem od rána do večera v práci a fakt nejsem schopna ničeho. mám to hodinu mhd a fakt mám pocit, že to se mnou šlehne, jen se zvednu ![]()
Ahoj holky, tak já mám dnes ráno za sebou první
No, ale aspoň se mi ulevilo a přežiju snad den v práci. Za hodinu mám jednání a nejsem vůbec připravená, tak snad nebudu moc plantat. Hlavně, aby se mi zase neudělalo
Snad to půjdu vyklopit preventivně předem
Ale říkám si - ať je mi špatně, bolí mě prsa, jsem unavená, hlavně ať nekrvácím ![]()
Držím palce všem, co jdou na kontrolu a držte se všechny!
Ahojky holky, taky máte takovou strašnou lenoru? Já hroznou, jdu udělat teprve oběd, nějak jsem se nedonutila… Dítě spí, tak hurá na věc… dneska jsem si říkala, že udělám palačinky zapečené s tvarohem, tak jsem zvědavá, jak se to povede…
Já už to vidím, do porodu budu mít určo přes metrák…to abych si tam objednala nějakou pevnější postel…
Chachá, tak jsem až teď vtipně zjistila, že jsou tady dve skupiny Březňátka 2011. Jedny se srdíčkama a jedny bez.. No nic, mě to bylo divné, vlezu tam a vůbec tam nevidím známé nicky, ale párkrát jsem tam přispěla
![]()
Koukám, že dneska je něco ve vzduchu, nějakej línej bacil ![]()
Za chvíli se najim a pak už to bude úplnej konec ![]()