♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3765
2.8.10 12:49
lisa3 píše: škurpice já taky bojuju s hematomem. Pěkně mě to vyděsilo. Doufám že na další kontrole to bude dobré. 2× jsem krvácela a to dost a říkala že ještě můžu že tam ještě je. Tak mám pořád strach.

ahoj holky,
Liso jak máš velký ten hematom? já mám v sobě malinkatej taky. dneska jsem dostala od doktorky duphostan, a prý se nemám bát, že se sám vstřebá. dneska to vypadá, že už to přestalo. Ale mám být 10 dní bez sexu, tak to má manžel radost :-)

no já už jsem přibrala dvě kila, ale u prvního těhu až 20 kg a po porodu to šlo teda samo dolů. Taky jsem první tři měsíce chodila spat ve 3h ráno. Doufám,že druhý dítě bude víc spavý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
2.8.10 14:05

Ahoj Janno, fakt nevím neříkala a mrzí že jsem se nezeptala. Ale zbytečně bych se stresovala. Prý je to běžné. Ale my budem mnohem déle bez sexu min první tři měsíce. :nevim: A beru Utrogestan 2× denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
2.8.10 14:13

tak to já taky všecho zhodila a taky doufám že tohle miminko bude andílek aspon v noci když ne řes den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
2.8.10 14:18

Dneska mají být bouřky to se konečně zase pročístí vzduch :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
2.8.10 14:25

konečně to bude super ale já velice pochybuju že tady něco řijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
2.8.10 14:33

Tak jsem nakonec jela s kámoškou a Davídkem tady kousek od nás do Bambule holčině koupila puzzle a nárameček a na krk. Je to barevný takový krásný, se smajlíkama, tak pak zajdeme k ním. Musím něja oháknout Davídka, aby vypadal :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
2.8.10 14:47

ahojte,tak uz zase spinim :cry: :cry: :cry: neni to dobry…počjkam do patku ..jinak na to kašlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
2.8.10 14:54

A hodně?? To špinění dokáže otrávit. Mě od včéra píchá a řeže na pravo na vaječníku nebo co to je takže bych se ani taky nedivila kdybych špinila, pořád chodim koukat :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
2.8.10 14:58

holky snad to bude dobrý držím palečky by to bylo dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
2.8.10 15:08

A co Kaja? Myslim na ní!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
2.8.10 15:18
steveka píše:
ahojte,tak uz zase spinim :cry: :cry: :cry: neni to dobry…počjkam do patku ..jinak na to kašlu.

já s přestávkama špiním už měsíc…vždycky třeba 2 dny jo, pak den klid, pak zas něco.. doktor mi řekl, že to tak prostě někdo má a ať si toho nevšímám.
Byla jsi už u doktora?
A jaký je to špinění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
2.8.10 15:19
Šema píše:

Tak čekám Co Kaja…asi nestíhá napsat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
2.8.10 15:20
Šema píše:

Co je s Kaji? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
2.8.10 15:25
Ivetza píše:
Šema píše:
Co je s Kaji? 8-o

Už vim, hledala jsem zpátky, tak vim, že má dneska kontrolu!!! Držim palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
2.8.10 16:34

Ahoooj, tak jsem konečně tady, to zase byla akce… jela jsem s mámou a Vojtou, ona hlídala venku, Vojtík je takovej cestovatel, tak jsem si říkala, že aspoň bude mít zábavu, že nebude furt na stejnejch místech a bylo to ok, lítal kolem zemědělky v travičce, trhal kytičky tam :lol: Je tam docela hezká zelená plocha, tak se zabavil a byl v poho. No cestou zpátky jsme minuly odbočku k našim, protože už jaksi není značená, když vždycky byla, já to nechápu… takže jsme si zajely nějakých 12km :zed:

No ale to hlavní – podle ms jsem 8+4, mimčo odpovídá 8+5, srdeční akce je… Takže zatím vše ok… Tak mi spad velkej balvan ze srdce, mi to už přišlo fakt dlouhý nevědět, co se ve mně děje :lol: Jinak tentokrát mi NT screening ani nenabídla, tak jsem se musela připomenout a nějak mám pocit, že to prostě musím ošéfovat nějak zadarmo, hrozně se mi nechce za to platit ty 3000. Martin už zase po telefonu držkoval, proč to jako zase řeším, ať to prostě zaplatím, ale mně to nedá :lol: Zkusím si zavolat do Gennetu nebo někdo jste tu říkaly, že snad u Apolináře to dělají zdarma… no uvidíme, ještě se pak poptám, teďka to nestíhám, musím zase běžet. Ale zas abych tu doktorku nenasrala, když už mi vypsala ty papíry atd a dala mi zdarma fotku z UTZ :lol: No nic, uvidíme, při nejhorším to prostě zaplatím, ono mě to nezabije, jen to člověka štve, že má platit, když určo existuje možnost to mít zdarma…

Přikládám fotečku, opravdu je tam to mimčo hodně vidět, co? :lol: Tentokrát jsem měla problém rozeznat i tu srdeční činnost, to měla na nějaký blbý rozlišení, si pamatuju, že posledně to bylo vidět všechno líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí