♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1505
2.8.10 17:29

Kaji gratulace :kytka:

holky mě je dneska od rána zle, bud proto, že mám plnej žaludek anebo, že ho mám prázdnej a furt krkám :-?

chtěla jsem se zeptat: po jak dlouhé době se komu povedlo miminko? nám na počtvrté (skoro napodruhé, ale to se udrželo jen pár dní)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
2.8.10 17:56

Jani, nám Vojta naporpvé neplánovaně a druhé mimčo napoprvé plánovaně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
2.8.10 17:58

tak to gratuluju! to seš ňáká super plodná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
2.8.10 18:10
JaňulkaX píše:
Kaji gratulace :kytka:

holky mě je dneska od rána zle, bud proto, že mám plnej žaludek anebo, že ho mám prázdnej a furt krkám :-?

chtěla jsem se zeptat: po jak dlouhé době se komu povedlo miminko? nám na počtvrté (skoro napodruhé, ale to se udrželo jen pár dní)

Jani nám obě děti hnedle první měsíc,… :lol: stačí aby manžel o mě otřel trensle a je to… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
2.8.10 18:11
Kajiszek píše:
Jani, nám Vojta naporpvé neplánovaně a druhé mimčo napoprvé plánovaně :lol:

Kaji veliká gratulace, když jsem koukala na fotečku, tak to vypadalo podobně jako u mě před 2 týdny, jen ta kulička byla asi malinko menší… :lol:

Kaji chci se zeptat,jak vkládáš ty fotečky k těm metříkům, mě to nějako nejde, jsem natvrdlé tele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.8.10 18:25

Prvé dítko plánovaně napodruhé (já blbka se ani nestarala, kdy mám nějaké plodné dny a zpětně jsem pak zjistila, že zrovna v ony dny jsme se jaksi míjeli na služebkách. A podruhé to bylo napoprvé. Teda ale nervy jsem měla jak špagáty, nějak jsem byla upnutá na to, aby se to povedlo a ono naštěstí jo, jinak by mě vodvezli k Chocholouškovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.8.10 18:27

Kájí, krásná fotečka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
2.8.10 18:38

Káji, já už na fotce vidím i nožičky:-))) Gratuluju! Ještě týden a budu mít taky fotku. Ale trošku mladší…

steveko - přeju pevné nervy. Já to znám - posledně jsem poctivě ležela, abych zabránila nejhoršímu a stejně se nedalo nic dělat. Prostě to buď vyjde nebo ne… Držím palce, aby se to spravilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
2.8.10 19:19

Kají krásná fotečka!!!!!! :srdce: :kytka: :kytka:

Já otěhu vždycky na poprvé, jak při prvním tka teď.

Holky jsem nějaká ko, takže jdu vykoupat Davídka a letím se natáhnout, chlap dneska nebude tady, jel k jeho rodičům tak přijede až zítra. Oslava se vydařila, akorát tam už padla sázka co budu mít, takže se máma vsadila tady s jedním chlápkem o flašku. A bylo to tak, že se mě sousedka ptala co budu pít a říká mi, no víno nemůžeš tak co ti dám? A ten chlap říká no počkej jak to nemůže a už to bylo vneku tak sand se to nezakřikne.. Jinak teda vedro hnus

Takže papa a pohladte bříška :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
2.8.10 19:32

ŠEMO

VŠIMLA JSEM SI NA FB ŽE JSI KOMENTOVALA FOTO KDE JE PAVLA HRÁČKOVÁ.. POZNALA JSEM TĚ PODLE FOTKY.
TAK PAVLA JE MOJE ŠVAGROVÁ :lol: :lol: :lol: :palec:
DOBREJ GÓL. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
2.8.10 19:42

Cože fakt jo? ty vado to je mazec!!! Ona chodila s mojí spolužačkou ze základky do školy no to je mazec teda !!! :srdce: Jak se svět malej vid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
2.8.10 19:47

ahojte holyk tak nám se malá povedla za na potřetí taky jsem se nezajímala o plodné dny ale tentokrát na podruhé ale myslela jsem že mám pldne dny ono vlastně byli až jindy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
2.8.10 20:01

Káji taky se přidávám ke gratulacím. Tak ještě teďka aby dopadl dobře screening a máme snad ty největší nervy za sebou. No v Brně za ten screening budu platit 1450 Kč.

A braly jste holky prášky před otěhotněním? já před prvním brala pět let a zadařilo se na potřetí a u druhýho skoro tři roky a zadařilo se na podruhý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
2.8.10 20:03

Já nebrala vůbec nic..

Holky ono to tak uteče, já vím že se mi nedávno narodil Davídek ty vado a už je to velikán

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
2.8.10 20:19

přesně tak hrozně rychle to utíká když se podvám na fotky jký byla miminko to je hrozný a už je velká zrovna dělá caviky nechce spát.jinak já brala 4 roky a podařilo se na potřetí a ted rala skoro dva a podařilo se na podruhé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí