Poradna duly
Jana Čurdová
Kaji gratulace ![]()
holky mě je dneska od rána zle, bud proto, že mám plnej žaludek anebo, že ho mám prázdnej a furt krkám ![]()
chtěla jsem se zeptat: po jak dlouhé době se komu povedlo miminko? nám na počtvrté (skoro napodruhé, ale to se udrželo jen pár dní)
Jani, nám Vojta naporpvé neplánovaně a druhé mimčo napoprvé plánovaně ![]()
JaňulkaX píše:
Kaji gratulace![]()
holky mě je dneska od rána zle, bud proto, že mám plnej žaludek anebo, že ho mám prázdnej a furt krkám
chtěla jsem se zeptat: po jak dlouhé době se komu povedlo miminko? nám na počtvrté (skoro napodruhé, ale to se udrželo jen pár dní)
Jani nám obě děti hnedle první měsíc,…
stačí aby manžel o mě otřel trensle a je to… ![]()
Kajiszek píše:
Jani, nám Vojta naporpvé neplánovaně a druhé mimčo napoprvé plánovaně
Kaji veliká gratulace, když jsem koukala na fotečku, tak to vypadalo podobně jako u mě před 2 týdny, jen ta kulička byla asi malinko menší… ![]()
Kaji chci se zeptat,jak vkládáš ty fotečky k těm metříkům, mě to nějako nejde, jsem natvrdlé tele
Prvé dítko plánovaně napodruhé (já blbka se ani nestarala, kdy mám nějaké plodné dny a zpětně jsem pak zjistila, že zrovna v ony dny jsme se jaksi míjeli na služebkách. A podruhé to bylo napoprvé. Teda ale nervy jsem měla jak špagáty, nějak jsem byla upnutá na to, aby se to povedlo a ono naštěstí jo, jinak by mě vodvezli k Chocholouškovi ![]()
Káji, já už na fotce vidím i nožičky:-))) Gratuluju! Ještě týden a budu mít taky fotku. Ale trošku mladší…
steveko - přeju pevné nervy. Já to znám - posledně jsem poctivě ležela, abych zabránila nejhoršímu a stejně se nedalo nic dělat. Prostě to buď vyjde nebo ne… Držím palce, aby se to spravilo…
Kají krásná fotečka!!!!!!
![]()
Já otěhu vždycky na poprvé, jak při prvním tka teď.
Holky jsem nějaká ko, takže jdu vykoupat Davídka a letím se natáhnout, chlap dneska nebude tady, jel k jeho rodičům tak přijede až zítra. Oslava se vydařila, akorát tam už padla sázka co budu mít, takže se máma vsadila tady s jedním chlápkem o flašku. A bylo to tak, že se mě sousedka ptala co budu pít a říká mi, no víno nemůžeš tak co ti dám? A ten chlap říká no počkej jak to nemůže a už to bylo vneku tak sand se to nezakřikne.. Jinak teda vedro hnus
Takže papa a pohladte bříška ![]()
ŠEMO
VŠIMLA JSEM SI NA FB ŽE JSI KOMENTOVALA FOTO KDE JE PAVLA HRÁČKOVÁ.. POZNALA JSEM TĚ PODLE FOTKY.
TAK PAVLA JE MOJE ŠVAGROVÁ
![]()
DOBREJ GÓL. ![]()
Cože fakt jo? ty vado to je mazec!!! Ona chodila s mojí spolužačkou ze základky do školy no to je mazec teda !!!
Jak se svět malej vid
ahojte holyk tak nám se malá povedla za na potřetí taky jsem se nezajímala o plodné dny ale tentokrát na podruhé ale myslela jsem že mám pldne dny ono vlastně byli až jindy ![]()
Káji taky se přidávám ke gratulacím. Tak ještě teďka aby dopadl dobře screening a máme snad ty největší nervy za sebou. No v Brně za ten screening budu platit 1450 Kč.
A braly jste holky prášky před otěhotněním? já před prvním brala pět let a zadařilo se na potřetí a u druhýho skoro tři roky a zadařilo se na podruhý.
Já nebrala vůbec nic..
Holky ono to tak uteče, já vím že se mi nedávno narodil Davídek ty vado a už je to velikán
přesně tak hrozně rychle to utíká když se podvám na fotky jký byla miminko to je hrozný a už je velká zrovna dělá caviky nechce spát.jinak já brala 4 roky a podařilo se na potřetí a ted rala skoro dva a podařilo se na podruhé