♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7094
3.8.10 10:40
Ivetza píše:
Ivušáček píše:
Ivetza píše:
nedělejte chutě :pocitac: :lol: :lol:jsem v práci a žvejkám suchej rohlík
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: se zastav na gulášek, on teda není nic moc protože si pan manžel objednal buřtíkový gulášek, ale třeba Ti příjde k chutí víc než rohlíček… :lol:
pošli v ešusu, se bojim, že kdybych jela po hradecký dálnici, že bych :poblion: :poblion: Hrozně to tam klepe a ještě se bojim, že se mi tam rozpadne auto :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak já ho pošlu express, třeba ještě bude teplý… :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
3.8.10 10:49

Ivu, tak díky, budu vyhlížet :mrgreen:
při nejhorším tu mám mikrovlnku :wink:

Jestli zítra dopadne dobře kontrola, tak už to řekneme malý, tak jsem zvědavá, co ona na to!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
3.8.10 10:50

Holky tak jsem vygruntovala barák, ještě zapnu pračku a teda dneska na to kašlu, protože fakt nemám sil už :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
3.8.10 10:50

Ahoj holky, tak jak je? U mě až na nějakou virozu celkem dobrý. U nás je dneska pěkně hnusný počasí, dobrý tak akorát na to zalést do postele a prospat den, krásná představa, škoda,že nerealizovatelná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
3.8.10 10:54

Šemi, nejsi nějak moc aktivní? :-D Asi ze mě mluví závist, protože já sem hrozně líná :roll:

Klári - honem léčit, ale nějak nevim čim :-( Asi čajíky a klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
3.8.10 10:59

ahoj holky. dneska to byla noc. 3krát jsem se vzbudila ostrou bolestí v břiše :-( vůbec nevim, co to bylo… :nevim: pokaždý mě píchlo jinde, ale teda naštěstí zatím žádný špinění ani krvácení …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
3.8.10 10:59

u nás je pod mrakem, ale vypadá to,že pršet nebude. tak se odpoledne snad ven dostanem. vařit nemusím. mám od včerejška vepřový na houbách.

já když rodila malou, tak v brně bylo taky dost narváno. naštěstí jsem vychytala porodní pokoj s vanou. to bylo super. pekně jsem se tam rochnila :-), ale když se malá narodila, tak jsem ji nemohla mít u sebe na porodním oddělení plno,takže jsem musela den ležet na gynekologickým a malou chodila jenom přes noc kojit.

já myslela, že když jste v porodnici předem zaregistrovaný,tak už vás vzít musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
3.8.10 11:00

Šemi, ty jsi aktivistka, já nemám sil ani po ránu, když se probudím, dělám jen to nejnutnější a pak sebou zase někde plácnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
3.8.10 11:14

Holky, to je hezké, jak už plánujete porod :lol: Já se radši do těchto úvah zatím moc nepouštím nebo se je aspoň snažím moc nerozvíjet… Přece jenom jsem ještě neviděla ani srdíčko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
3.8.10 11:16

Teda Šemi, takhle brzo po ránu a ty už máš vygruntováno :-) Mě by to zabralo minimálně celý den :oops:
Léčim se co to jde, dokonce jsem si musela dát i půlku paralenu celkem třikrát, ale dneska už to vypadá,že to půjde k lepšímu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
3.8.10 11:19

Já zatím žádné bolesti nemám, ale prý je nějaké to píchnutí normální, jak se roztahuje děloha a hlavně prvotěhulím vadí různé malé srůsty. Hlavně nekrvácet… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
3.8.10 11:19

Jess tuhle píchavou boelst sem měla na včerejšek a docela dost, jen jsem se pohla, ale taky nic, šinění nic, naštěstí.

Holky já nevydržím nic nedělat, jsem hrozná Máma mi kolikrát říká ať už si sednu, že od rána lítám. Já nevydržím sedět a třeba koukat na tv, jo to jo ale když jsem už trochu " vylítaná" … ráno sem se cjetíla bez baterek, ale pak jsem si řekla že jdu uklidnit atd, a dobrý. Myslim, že tohle by se ani gyndařce moc nelíbilo..

Přestalo pršet tak jsem děti (jsou tu zase od ségry kluci, mají to k nám ob barák) vyhnala za zahradu přestalo pršet.

Holky na porod myslim taky, dokonce od chvíle co jsem ještě nebyla ani těhu :nevim: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
3.8.10 12:05

Šemi, to jak myslíš na porod už od minus nějaké doby před otěhotněním - znamená to, že se bojíš nebo naopak těšíš? Já mám kamarádku, která má 3 děti, každé těhotenství prozvracela od začátku skoro až do konce. V prvních měsících musela lěžet, protože jí bylo tak špatně, že jen po lžičkách „pila“ vodu. Ale porod si prý vždycky užívala, a to v dobrém. Říkala, že se jí opravdu při porodu vyplavují nějaké hormony, které jí dělají dobře… Manžel si z toho dělá srandu, že ta kamarádka musí kvůli jednomu orgasmu prožít devítiměsíční zvracení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
3.8.10 12:08

Šemi mě přijde divný, že to tak bolelo, když jsem byla úplně v klidu … :nevim: možná odpo skočím za doktorem, pro jistotu, už se tam dřív než toho 16. nedostanu, v neděli odlítáme, tak pro vlastní klid… zavolat nemlžu, přes prázdniny tam nemá sestru a telefony nebere… :zed:

Na porod zatím vůbc nemyslím, asi pro to, že vůbec netuším, do čeho jdu :-) ségra to popisovala slovy, že třikrát zatlačila a bylo to.. byla na sále snad 15 minut a to rodila poprvý … Takže tak nějak doufám, že to budu mít taky tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
3.8.10 12:29

Jancab na porod myslim i tak i tak. Že konečně uvidím to miminko, ale bojim se abych pravdu řekla. Protože jsem měla docela „divoký“ porod první. Otevřela jsem se docela dobře, vlastně cca za 10hodin což je prý na prvorodičku krásný, ale pak se mi tam sekl a nemohl sem, tam, takže jsem se snažila ho hrozdně dlouho vytlačit. Takže pak jsem měla kyslík, spala u toho, kontrakce po 2.5.4.10.3.2.4 ´ke konci takže vlastně moje tělo přestalo „pracovat“ jak mi říkala moje gyndr. Ale jako zase… to 6 nedělí, no prostě ten pocit, že to máš za sebou… že vidíš to nádherný miminko.. ten pocit je nekrásnější na světě!!!!! za to ta bolest stojí. Já sem si fakt porod užila, ono je jiný když třeba tlačíš na 4krát ( oni říkaji jak ti dovolí tlačit tak máš porod za sebou) a mimi je venku, já takhle přitlačovala asi 4hodiny, děs!! Ale nechci to tady moc popisovat.. abych nestrašila. On byl velikej měl 4kg a 54cm, širokej, mohutnej. A když mi dr řekla,kolik má tak mi u toho ještě řekla že se nedivila že se mi sekl.

Jess radši si dojdi!!! Kor když jedete na tu dovču

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital