Poradna duly
Jana Čurdová
luciksimi píše:
Janulko, diky moc, zkusim se na ni podivat , jsi zlato
nz
myslim, že je občas i na aukru
liba doubková na fb.dala jsem sena umyvani nadobi…hnus..hm..pak pujdemven…uz neprsi… ![]()
steveka píše:
liba doubková na fb.dala jsem sena umyvani nadobi…hnus..hm..pak pujdemven…uz neprsi…
Ty si dobrá, já za celej den zapla pračku, budu to muset jít pověsit.
A ještě mám za cíl vyměnit myčku, ale zatim odolávám, jsem fakt dneska nepoužitelná ![]()
tak tady lije pořádně. doufám, že ale na chvilu ven ještě vypdnem. doma je to hrozná nuda.
já chlapa u porodu teda taky měla a nedokážu si představit, že bych tam byla sama. byl pro mě fakt oporou, i když mi mohl jen masírovat záda nebo podpírat.
holky nevíte náhodou jak dlouho trvá připsání malé do občanky jestli to udělají napčání??,
kyblicek píše:
holky nevíte náhodou jak dlouho trvá připsání malé do občanky jestli to udělají napčání??,
do občanky nevim, ale do pasu malou zapsali manželovi hned a stálo to 50 kč
jojo jenže já mám pas starej měl by snad ještě platit jenže tam mám starý příjmění a starou adresu tak nevím co ted
janna24 píše:
tak tady lije pořádně. doufám, že ale na chvilu ven ještě vypdnem. doma je to hrozná nuda.
já chlapa u porodu teda taky měla a nedokážu si představit, že bych tam byla sama. byl pro mě fakt oporou, i když mi mohl jen masírovat záda nebo podpírat.
já ho tam taky měla a byla jsem ráda, on se podle mě i personál chová jinak, když tam ta ženská neni sama. Ale jinak mě děsně štvalo, jak blbě mi zvedal hlavu
![]()
kyblicek píše:
jojo jenže já mám pas starej měl by snad ještě platit jenže tam mám starý příjmění a starou adresu tak nevím co ted
zkus zavolat někam na úřad, kde vydávaj občanky, tam by ti to měli říct
jojo děkuji a nevíte kolik stojí pas na počkání novej asi hodně že??