Poradna duly
Jana Čurdová
Ještě jsem úplně nedočetla, ale aspoň na něco budu reagovat.
Manžela jsem u porodu měla, teďka půjde zas. Já za něj byla ráda, nepřišla jsem si tam opuštěná mezi cizíma lidma v hrozných bolestech. I mi docela pomáhal u toho tlačení. Nejdřív nechtěl k porodu ani za nic, asi měsíc před porodem ale z ničeho nic otočil a nakonec byl rád a teďka půjde znovu a bez keců
Sice říkal, že si tam přišel zbytečnej, ale klidně půjde zas. A ten personál jsem moc nevnímala, fakt jsem byla celou dobu dost mimo, bylo mi to všechno jedno ![]()
Jinak Ivušáčku, oni snad aspoň poslouchají ozvy a pohmatem zjišťují, jak děloha roste. Já ale sama nevím, jestli to bez toho UTZ vydejchám, možná i přejdu jinam. Uvidím, jakej bude ten přístup. Posledně jsem si zacálovala, ale tentokrát se mi fakt nechce… Ta doktorka fakt rejžuje prachy na všem, to mě štve. no uvidíme…
Jinak gratulace k úspěšným kontrolám.
Já dneska nebyla s klukem ani venku, je tak šíleně, tak si vyndal mašinky a hraje si, jsem zvědavá ak dlouho mu to vydrží..
Kaji mě taky dr nedělala pokaždý utz si pamatuju. Měla nějaký přístroj, tím si našla srdíčko a poslouchala, pak na mě jen šáhla a tečka. A nejvíc mě dostalo když na mě dr v porodnici šáhl, jen na břicho a říká mi, ano, hlavička naléhá, a já prosim???? jak to víte?a on že to cití jako
jen mi šahal a břicho
Tak jsem vás nakonec dočetla. Kámoš, co měl přijít ve čtyři, tu furt není… zabít je málo. Přidala jsem si na FB snad každýho, kdo tu psal jméno.
Venku jsme taky dneska nebyli, když jsem si představila, jak by byl mokrej a celej od bahna, tak jsem to vzdala ![]()
Káji máte krásný fotečky malej je nádhernej! A jsou taky krásný ty fotečky z toho vašeho srazíčku. To byhc jednou ráda kdyby se to povedlo i nám taky, krásný fotečky, jste krásná rodinka! ![]()
No jo, šemi, mě taky
a my budeme mezi posledníma, který se to dozví, ale neva ![]()
Jaňul a kde ty chceš rodit? Asi si mě to i říkala ale já stejně vím prd… třeba se u toho Apolináře sejdeme ![]()
Ahoj holy
ráno jsme měli ten screening, tak píšu zážitky…
vstávání v 7 hodin, odjezd v osm, to už jsem byla na nervy, páč jsme tam měli být v 9 a cesta trvá hodinu…no ale přítel měl strašně času, to asi každá znáte
pak jsme bloudili po Zlíně a nemohli najít polikliniku…no abych to zhrnul, dorazili jsme tam v půl desáté, já celá nervní a napapučená…sestřička ale byla v pohodě, poslala mě na krev, kde jsem čekala další půl hodinu, než se dostanu na řadu, ale než jsem se dostala na tu řadu, tak si mě zavolali na ultrazvuk…ten trval asi tak 3 minuty a výsledek? Nosní kůstka : NEMĚŘENO, vizualizace ŠPATNÁ - to znamená, že tam nic moc neviděl a nedal si čas na to, aby s epořádně podíval…taky co by se dalo stihnout za tři minuty, že jo
no u sestřičky jsem pak zaplatila 1400 Kč a šla jsem zase čekat novou řadu na tu krev…brali mi jen jenu zkumavku, to bylo v pohodě a jeli jsme domů … no a to bylo celé screeningové vyšetření. Výsledky budou zítra po 14. hodině…Dostala jsem i fotku, na které není vůbec nic vidět, jen šedivá šmouha
no ještě že si za ni nic neúčtovali, to bych jim ji tam nechala…zítra vám tu super fotku z 3D utz sem naskenuju ![]()
Šema píše:
Káji máte krásný fotečky malej je nádhernej! A jsou taky krásný ty fotečky z toho vašeho srazíčku. To byhc jednou ráda kdyby se to povedlo i nám taky, krásný fotečky, jste krásná rodinka!
já bych byla taky pro, ale kde?
Ivet no, chtěla jsem, ale nakonec jsem si řekla, že jdu do toho Apolináře. Přeci jen to tam znám a hlavně tam jdu na ten utz tak si mě tam už evidujou, víš jak..
Šárko takže ti jako ani neřekl nic když ti to dělal? No to je teda … Tyle dr bych nakopala, já vždycky chci aby mě říkal, co a jak vidí. No zítra ti moc moc moc moc moc moc držíme palečky!!!!!!! Potěšila si mě že jen jednu zkumavku a musela si být na lačno???
Jinak vás nestíhám ani dočíst, dneska jste toho teda fakt nakecaly ![]()
Jo a nejvíc mě mrzelo, že jsem to miminko chtěla ukázat přítelovi tak, jak ho znám já od mojí doktorky, že vidím ručičky, nožičky, jak mi mává, jak bije srdíčko…no fakt tam bylo vidět úplné „hovínko“ a přítel neměl takový zážitek, jak jsem si představovala…
A zrovna mě objednali na další vyšetření ve 20. týdnu…
šári, za takový prachy takový jednání???
já myslela, že to z toho utz prostě vysledovat musí!!!! a dělal ti utz jen přes břicho? Ty bláho, já bych to asi nezaplatila
![]()
No jako teda taky by mě to vytočilo, takový prachy, kdyby ti aspon řekl, já nevim přijdte za chvilku nebo nevim, zkusil to, ty vado hlavně že kasirujou a jednání??? to bych jim pardon nasr… do pytlíku a dala na stůl!
Janna to nevim..
to by chtělo pro všechny tak nějak na půl cesty ale jak to vymyslet. ![]()
podle mě je to screening na ho.no, protože nemůžou kombinovat výsledek krve a utz.....
a ptali se tě tam na váhu? mě se tam sestra ptala, prej se výsledek tý krve přepočítává ještě nějak na váhu matky či co.
Šemi, já chci rodit určitě u Apolináře, má to své pro i proti, záleží hlavně na lidech, nicméně mám tam známého, který mě už i operoval, takže k němu mám důvěru. On to neni klas. porodník, je to teda gynekolog-onkolog - což s porodama nemá moc společného, ale rodit samozřejmě umí a odrodil i několik známejch. Přece jenom člověk je rád, že vidí známou tvář.
tak se tam možná potkáme
![]()