Poradna duly
Jana Čurdová
Mě vadí že David má všechno v jeden měsíc, protože pak je i blázinec když mu nakupujeme třeba na vánoce darek, na narozky, na svátek. Tenkrát mě vyloženě nasr.. chlap když mi řekl, že mu dáme v Vánocům a že to stačí! Já myslela že to domlátím, já říkám on nemůže za to že se narodil na vánoce!!! A já ho tím šidit a šetřit na něm fakt nebudu.
se narodil na vánoce?to je jak můj brácha taky je na vánoce přesně jak ty říkáš mamka mu taky prostě dala dárky k narozkám a na vánoce když už byl pak velejk tak mu dala dárky a peníze na narozky at si koupí co on sám by chtěl a dělá to tak dodnes dneska teda už dá všem penízky a at nakoupíme protže neví co se nám líbí nebo se bojí že se netrefí
Kyblíčku jj, měla sem termín na vánoce, a ten den mi rupla voda, a 25.12 se narodil. Přesně tak, když jsou ty děti maličký, tak jim budu kupovat hračky atd, a každý den, až vyroste třeba těch 14 tak mu dám peníze nebo víš prostě jak.
Tak holky mě bolí noha jak
to si mě zas s těma bradavicema vychutali. Dosmažila sem řízky a čekám až to trochu vychladne a najíme se s Daníkem a půjdem dělat hají ![]()
Jinak my máme jméno zatím jen pro holčičku Nicol, což mě se šíleně líbí a pro kluka to už bude horší jelikož máme dlouhé a krkolmné a hlavně né české příjmení, tak aby se to i hodilo… no jsem zvědavá
to zas budou dohady ![]()
Jo a já mám taky narozky 24.12. ![]()
Jee, Spisulko, toho šlofíka ti fakt závidím…já jsem dnes tak špatně spala…napřed se mi zdálo, že nám někdo zastřelil psa, pak honili a vdírali mě, chtěli mi vyřezat miminko z břicha…pak že se mnou můj nejel k porodu, že mě tam nechal … no on teda nechce jít, ale zavézt by mě tam mohl…no prostě jsem se vůbec nevyspala ![]()
a před chvílí jsem se tady pohádala se šéfem - já mám dva, jeden je naprostý idiot (pardon) a druhý je super…no a s tím prvním jsem se chytla a asi mi vyletěl tlak, páč už hodinu lapám po dechu ![]()
šáry hlavně v klidu ono to sice asi nejde ale mysli na miminko já jak se pohádala s manželem to mě bylo taky děsně zle a tak mě bolelo břicho že jsem si to pak vyčítala.
Holky já čekám až malá usne a hnedka jdu taky za ní protže když si tam sní lehnu hned dělá binec a kraviny a chce si hrát.holky to tak pomalu utíká najednou jak furt počítám dny kdy jdu na kontrolu a v klikátým jsem a to že bych nejradši dkyby aspon už ten pátej měsíc a já miimnko cítila
Ahojky babinec, tak já abych viděla svého chlapa, tak jsem s ním musela jet na víkend kamionem do německa, už se mi fakt stýskalo, 20 dní nebyl doma, ať žije Ukrajina, no trochu jsem se bála co hygiena a tak, ale dneska už je to v pohodě, kor v německu, tam je na každé benzince sprcha a záchody už jsou taky krasavec, jinak já si připadám jak chodící inkubátor, můj chlap ze mě rostl, protože mi furt byla zima, pak zas návaly horka a potím se taky jak dveře od chlíva. Jinak v podbřišku mě taky sem tam jakoby píchne a někdy, když se blbě překulím na posteli tak taky, tak nevím, co tam to naše mrně vyvádí, už se nemůžu dočkat toho screeningu, mám ho v úterý a myslela jsem, že se mnou půjde manžel, ale ten má zas nakládat v pondělí Ukrajinu takže asi nula, tak se mnou snad půjde mamka. A taky už chci fotečku, jsem na toho drobečka zvědavá, no ale doufám, že na ní půjde pěkně vidět. No uvidím. Naštěstí už se to dělá u nás v nemocnici, ale když jsem tam byla naposledy, kvůli zamlklému těhu, tak jsem měla pocit, že moje doktorka má v ordinaci teda kvalitnější ultrazvuk
tak snad taky nedojdu s nějakou rozmazanou fotečkou. A asi by mě teda nasralo, kdybych za to vyplázla těch 1000,– a pak mi doktor řekl, že nemohl něco změřit, protože mimi blbě leží, k čemu to pak je?
no uvidíme, jinak všem přeju krásný den, já valím nabouchat pračku a pouklízet a odpoledne musím na poštu a a a a… nic se mi nechce, nejraději byl zalezla do postýlky a spinkala. Tak papa ![]()
Tak bobísek má 38
No doufám, že se mu to nerozjede
Jak mu něco je, tak vždycky stojím na prd.. Čelíčko má horký a ruce a nohy studený jak kámen. Tak leží a kouká na pohádku.
Holky taky jsem zvědavá na ten screening, taky bych chtěla fotečku, no uvidíme. A vzhledme k tomu že já to budu mít zadara, tak bych se ani nedivila kdyby mě dr ještě seřval, že si o ní vůbec říkám..
![]()
Ahoj holky, tak já jsem se včera chytla s přítelem, vylítl mi tlak a od té doby mě bolí břicho, píchá. Tak jsem dnes raději nešla do práce, pro sichr radši ležím. Je neuvěřitelné, jak je všechno propojené a mimi cítí každý nesoulad. Dnes mi přítel říkal, ať bambínu řeknu, že už je to dobrý, že už se maminka a tatínek nehádají a mají se moc rádi
![]()
Jinak já zvládám jíst všechno a mám to samé jako už nevím která z vás…kolem 3-4 ráno si musím jít vzít banán nebo něco malého, protože mám pocit, že bych umřela hlady ![]()
Ahoj holky, tak ey mi včera nahlásili na návštěvu kamarádi s pětiměsíčním chlapečkem, takže jsem na netu už nebyla… Jsme fakt ukecaná skupina:-)))
Dnes jsem byla na kontrole se štítnou žlázou, vše vpořádku. Tak snad bude i ostatní OK. Od zítřka budeme tchánům na 14 dní hlídat psa, tak je docela fajn, že jsem doma a nebude tu sám. Je mu už 10, tak snad nebude moc vyvádět…
Přidala jsem si všchny, co napsaly jméno na facebook, jen Káju zatím ne, protože nevím, jak ji najít. Kdybyste si mě ještě někdo chtěl přidat, tak se jmenuju Jana Bittnerová a mám fotku v zelené tunice a sedím vedle sochy Einsteina… ![]()
Tak Šárčin zlínský screening mě taky trochu zklamal. Ale hlavně, aby vše bylo vpořádku… TAky jsem čekala, že fotka bude mnohem podrobnější, hlavně, kdzž posledně měla Šárka od doktorky tak super fotky… Ale co už… A stavili jste se Šári alespoň u toho mekáče? ![]()
Já jsem dnes cestou od doktorky neodolala japonské restauraci a dala jsem si polévku miso - měla jsem na ni nepřekonatelnou chuť…Rybí sushi si teď raději nedávám, ale se zeleninou můžu:-) Máme tady v Liberci jednu restauraci, dke mají sushi výrazně levnější, než co znám z Prahy… Ale taky už je to pár let, co jsem si v Praze sushi dávala…
Jsem zase v posteli, v kuchyni smrdí koš, tak čekám, až přijde manžel a zpřístupní mi nebezpečnou zónu:-)
holky, žádný hádky a hezky v klídku ![]()
Jani, to je výhoda mít už dítě, když smrdí koš, řeknu malý, ať ho dá na chodbu a ona je celá šťastná, že mi může pomoc
![]()
dneska jsem docela akční, mám už vypraný 2 pračky a převlečený peřiny, to je na mě poslední dobou fakt výkon ![]()
Jo a šemi, davídkovi pohlazení, ať je mu brzy dobře a je fit ![]()
Ivetza píše:Šema píše:Taky se mi Adam líbí, ale furt řešim ten svátek na štědrej den
Jo a u nás proběhla včéra změna-opětKdyž to bude chlapeček, tak to bude Adam, takže opět bude mít svátek v prosinci, stejně tak jako David svátek, narozky, vánoce, čerty a silvestra.. A holčička ?? nevíme:D
No mám nevlastního synovce, a slaví svátek dopoledne, a Vánoce večer…takže to neřeš…
Znám ženskou jmenovala se Eva a narodila se 24.12. … ![]()
Ivet děkuji moc. no snad se z toho vyspí, teď usnul. Kurna já mu tak nerada dávám ten sirup, a vůbec léky.. vždycky když mu to mám dát, tak mi to jde proti srsti, teplotu srážím od 38.5 mi tenkrát řekla dr. Chjo
Do toho mám hlad, a nemám na nich chuť. Boooože to je stav ![]()
"**
jancab já nikdy to sushi nejedla, ani si neumím představit jak to chutná ![]()
Holky tak myslím, že už můžeme uzavřit skupinu, co?
šemi, ono to uzavřit už nejde, jedině založit novou diskuzi…ale myslim, že stávající už zavřít nejde - jestli si teda myslela tohle