Poradna duly
Jana Čurdová
Šárko! Velikááááánská gratulace!!! Krásná zprávička!! Gratulujiii!!!!!!!!!!!!!! Mám radost!!!
![]()
Děkuji moc za přijetí. Šema: jsem z Mikulova (okres Břeclav) a ty?
Holky, já jsem si tak oddychla..ne že bych čekala nějaké špatnézprávy, ale jeden nikdy neví…
![]()
Štěpánko - Mikulov je náááádherný, to ti to bydlení i závidím…my si vždycky s přítelem říkáme, že kdybychom si měli vybrat, kde bydlet, tak by to bylo Valticko nebo Mikulovsko…no prostě tam dole…ale nemáme to zase tak daleko, jsme od Uh. Hradiště a Steveka, co sem chodí je ze Znojma (myslím) …
Štěpánko já bydlím kousek od Prahy. Jak se má tvůh brouček co máš už doma? A jak se jmenuje? A jak se citíš?? to je otázek, vid?
![]()
Tak děvčata, já snědla, banán, dvě jablka, nektarinku, švěstku a jako hlad jak vlk??? Koukám, že už jede to období Než uklidíš talíř tak máš zase hlad, že bys sežrala i prd.. chcíplího nosorožce přeci nebudu furt jíst pečivo?? ![]()
Šári, gratulace ![]()
Vítám novou těhulku Štěpánku
, v kolikátém týdnu jsi?
Holky MÁM HLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Holky a sem samej beďar, to bude holka, já se klidně vsadim! ![]()
šemi tak to jsme dvě a je toale lepší jak u malé já tea celý obsypaný záda a ted to jde jen trochu na zádech těhotenství uúplně stejný jako u malé tak jse zvědavá co to bude
U Davídka jsem měla fakt celé těhu krásnou pleť fakt jak broskev a přijď se na mě podívat teď ![]()
já to mám naštestí jen na zádech na obličeji nic a když tak sem tam jeden nebo tak ale nic horznýho ale záda tenkrát děs ated o něco lepší
Šáry: také gratuluji k dobrým zprávičkám ![]()
Já teda si teď nevybavuju jakou jsem měla pleť když sem čekala malýho
ale teď jí mám zatím stejnou jen pár pupínků na čele, ale jinak nic… kamarádka když čekala, tak byla osypaná chudák celé těhu a narodil se jim chlapeček… ![]()