♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3142
18.8.10 14:20

Nemůžu se tam dovolááááááááát :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
18.8.10 14:22

tak holkýýýýýý … screening negativní a vzornýýýý :srdce: :srdce: :srdce: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

JUPÍÍÍÍÍÍ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
18.8.10 14:28

Šárko! Velikááááánská gratulace!!! Krásná zprávička!! Gratulujiii!!!!!!!!!!!!!! Mám radost!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
18.8.10 14:30

Děkuji moc za přijetí. Šema: jsem z Mikulova (okres Břeclav) a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
18.8.10 14:34

Holky, já jsem si tak oddychla..ne že bych čekala nějaké špatnézprávy, ale jeden nikdy neví… :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Štěpánko - Mikulov je náááádherný, to ti to bydlení i závidím…my si vždycky s přítelem říkáme, že kdybychom si měli vybrat, kde bydlet, tak by to bylo Valticko nebo Mikulovsko…no prostě tam dole…ale nemáme to zase tak daleko, jsme od Uh. Hradiště a Steveka, co sem chodí je ze Znojma (myslím) …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
18.8.10 14:35

Štěpánko já bydlím kousek od Prahy. Jak se má tvůh brouček co máš už doma? A jak se jmenuje? A jak se citíš?? to je otázek, vid? :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

Tak děvčata, já snědla, banán, dvě jablka, nektarinku, švěstku a jako hlad jak vlk??? Koukám, že už jede to období Než uklidíš talíř tak máš zase hlad, že bys sežrala i prd.. chcíplího nosorožce přeci nebudu furt jíst pečivo?? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
18.8.10 14:42

Šári, gratulace :kytka:
Vítám novou těhulku Štěpánku :-) , v kolikátém týdnu jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
18.8.10 14:48

taky gratluji mooc uper že je všechno ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
18.8.10 14:54

holky já su tak šťastnééé :mrgreen:

Díky za gratulace!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
18.8.10 14:54

Holky MÁM HLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
18.8.10 14:57

Holky a sem samej beďar, to bude holka, já se klidně vsadim! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
18.8.10 15:04

šemi tak to jsme dvě a je toale lepší jak u malé já tea celý obsypaný záda a ted to jde jen trochu na zádech těhotenství uúplně stejný jako u malé tak jse zvědavá co to bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
18.8.10 15:08

U Davídka jsem měla fakt celé těhu krásnou pleť fakt jak broskev a přijď se na mě podívat teď :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
18.8.10 15:13

já to mám naštestí jen na zádech na obličeji nic a když tak sem tam jeden nebo tak ale nic horznýho ale záda tenkrát děs ated o něco lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
18.8.10 15:14

Šáry: také gratuluji k dobrým zprávičkám :potlesk:
Já teda si teď nevybavuju jakou jsem měla pleť když sem čekala malýho :nevim: ale teď jí mám zatím stejnou jen pár pupínků na čele, ale jinak nic… kamarádka když čekala, tak byla osypaná chudák celé těhu a narodil se jim chlapeček… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí