Poradna duly
Jana Čurdová
šári taky gratuluju. Super. Já už to chci mít taky za sebou. Strašně se těším až budu cítit pohyby.
Šemi jak je Davídkovi? My jsme na tom stejně. Asi před hodinou jsem malé naměřila z ničeho nic zvýšenou teplotu. tak před chvilí usla. jestli zase neřádí ty jednodenní virozi.
TAk jsem se po třech hodinách probudila a koukám, že je nás zase více:-) Vítám další těhotnou Štěpánku, Mikulov se mi taky líbí:-)))
Šárko, gratulace k výsledkům ![]()
LaChica - na sushi chodíme do Plazy - restaurace Sakuras. Ale chtěli bychom vyzkoušet japonsko-korejskou restauraci nahoře v Tescu. Mají tam někdy bufet, kdy si člověk zaplatí paušální poplatek a pak může jíst co hrdlo ráčí. Prý to mívaqli i přes oběd, teď bohužel pouze v pátek a v sobotu večer a může se to měnit… Každopádně, teď to není úplně aktuální - raději nebudu pokoušet syrové ryby ![]()
Holky, zeptám se asi debilně,… ale pokud mimískovi přestane tlouct srdíčko, taky začnu krvácet? Poznám to dřív, než třeba z ultrazvuku? To mám zase myšlenky což?
Štěpánko jak to, že si měla akutní císař?
Janna vůbec nevim z čeho to má, teď má 37.5, zatím jsem mu nedala nic na teplotu. Teď jsem ho jen otřela ubrouskama, koupat ho nechci, i je tady zima a leží, máma mu koupila nějakou pohádku traktor Tom , tak kouká. Snad jim to nevyleze!! Budu na vás myslet! Nejhorší je vždycky noc ![]()
Ivušáčku to se prý pozná až u dr, ale nemysli na to, ( mě se to říká, taky mě to napadlo )
spisule píše: šemy: koukám,že más a FB v přátelých Pavlu Hom.taky jí znám
Jak se svět malej, vid?? To je mazec! Koukala jsem na fotky, teda malej je celej ty!!!!!!!!!!!!!
![]()
Šema píše:spisule píše: šemy: koukám,že más a FB v přátelých Pavlu Hom.Jak se svět malej, vid?? To je mazec! Koukala jsem na fotky, teda malej je celej ty!!!!!!!!!!!!!taky jí znám
![]()
![]()
Myslíš? Každý říka, že je elý taťka ![]()
Nejdřív mi porod vyvolali, zavedením tabletky. Pak jsem byla pořád na monitoru, a za tři hodiny začali lítat a volat doktora. Až potom mi konečně oznámili, co se děje. Malému vynechávalo srdíčko, tak rozhodli pro císař. Nakonec měl malý apgar skore 10-10-10. Tak nevím. Jen doufám, že už druhý císař nebude.
Štěpánko, tak to bylo asi mazec takhle rychle najednou viď ale apgar měl krásný. David měl 9-9-10
Holky já jsem dneska hotová!
Šema píše:
Štěpánko, tak to bylo asi mazec takhle rychle najednou viď ale apgar měl krásný. David měl 9-9-10Holky já jsem dneska hotová!
Vysvětlete blbovi, co je apgar?
Ivušáčku to je jak když to napíšu blbě stav novorozence po porodu. Tady o tom píšou, taky tomu moc nerozumim
http://www.maminkam.cz/…apgar-skore/
Příspěvek upraven 18.08.10 v 18:58
apgar skore je sledování miminka v 1. minutě, 5. minutě a 10. minutě. Sleduje se dýchání, srdíčko, reflexy. Čím více bodů, tím lépe.
Abych byla upřímná, tak jsem ten císař brala jako spásu. Je to sice blbé, ale bylo to tak. Pak už mi to bylo celkme všechno jedno, už jsem měla v sobě oblbováky.
Já jen vím, že mi sestřička tenkrát když sem kojila v sesterně tak mi říkala, že Davído měl snad barvu čislo 1 nebo 2 nevim už, že měl už modré ručičky, a nožičky, protože jak to trvalo dlouho a taky mi řekla, že má krevní skupinu A ![]()
Štěpánko jj to měl.Nechceš si taky udělat metříčky ať víme kolikrátý jsi týden ? Je nás tu totiž tolik, že vím prd, která je jak dlouho
![]()