Poradna duly
Jana Čurdová
Tady nahoře na stránce máš zobrazovat podpisy, tak na to klikni a ukážou se ti metřičky naše A když budeš chtít si udělat taky, tak klikneš na jeden s našich a ono tě to hodí na tu stránku. Vybereš metřík, postavičku, zadáš co je potřeba, datum poslední ms,nebo datum porodu a ukáže se ti metřík který sis vybrala. Někde pod tím je BBcode tak to zkopíruješ a vložíš to tady na Emiminu do nastavení, tam máš podpis tak tam do dáš. Nevím jestli jsem to vysvětlila dobře ![]()
stepankab píše:
Děkuji moc za přijetí. Šema: jsem z Mikulova (okres Břeclav) a ty?
ahojky,jj,Znojmo…tak mikulov??znam..mam tam pulku pribuzenstva…Pasohlávky,Brod nad Dyji.. ![]()
jo jo děkuji, je to přehledně napsané. Jen nevím jak si mám zadat poslední měsíčky, když to od nich nemůžu počítat, podle toho bych měla být 14 týden a to nejsem. Otěhotněla jsem v červnu začátkem a 9. května jsem měla poslední menstruaci. Tak to tam nějak napočítám.
steveka: tak to je pěkné, třeba budu někoho i znát. Znojmo není moc daleko.
Ahojky,
vítám novou těhulku, ať se tady rychle zabydlíš a je ti tu s náma dobře ![]()
šárko moc moc moc gratuluju - to je super!!!!!!!!!!! už abychom takový zprávy měly všechny.
holky, já jdu na ten utz zítra, už zas začínám bejt nervozní ![]()
štěpánko, tak od data ovulace odečti 14 dní, tak jsem to udělala já.....taky jsem měla ovulaci pozdě
Šema píše:
Janna vůbec nevim z čeho to má, teď má 37.5, zatím jsem mu nedala nic na teplotu. Teď jsem ho jen otřela ubrouskama, koupat ho nechci, i je tady zima a leží, máma mu koupila nějakou pohádku traktor Tom , tak kouká. Snad jim to nevyleze!! Budu na vás myslet! Nejhorší je vždycky noc
tak teplota vyšplhala až na 38,7. už jsem ji dala čípek do prciny. jinak bych do ní léky nedostala. taky se dívá na pohádku a mlsá bombony. tak to snad nebude tak vážný. snad už ta teplota víc nevyleze. Nejhorší co kdy měla bylo 39 a to už jsem fakt měla strach.
Ivet, tak ať ulz dopadne dobře.
Mikulov mám ráda, přes něj jezdíme do Chorvatska. ![]()
holky, ať jsou prďolové malý brzy ok, taky nesnášim, když má malá horečky, jednou měla i přes 40 a to byla síla, ležela, koukala skrze mě a byla jak hadrovej panák. Při hodně vysokých teplotách sirupy zvrací, takže jí dáváme čípky a to jsou vždycky navíc ještě scény..... člověk by si to nejradši vzal za ně co?
Hlavně na sebe dávejte pozor, abyste to nechytly… ![]()
Ahoj, teda to je čtiva a čtiva:) nestíhám dočítat. Měla jsem dovču a teď zase šup do reality a makat. Práce nad hlavu uuuf. Jsem unavená jako blázen.
Je a Šemi jdem na kontrolu ve stejnej den:) ale na ten screening mě objednali až na 21.9, a na krev už 31.8.Myslela jsem, že to půjde najednou. Omyl
Pořád se bojím a těším zároveň. A doufám, že vše bude ok. Všem držím pěsti ![]()
Ivetza píše:
holky, ať jsou prďolové malý brzy ok, taky nesnášim, když má malá horečky, jednou měla i přes 40 a to byla síla, ležela, koukala skrze mě a byla jak hadrovej panák. Při hodně vysokých teplotách sirupy zvrací, takže jí dáváme čípky a to jsou vždycky navíc ještě scény..... člověk by si to nejradši vzal za ně co?
Hlavně na sebe dávejte pozor, abyste to nechytly…
přesně tak. hlavně, aby netrpěli. většinou druhej den dostala malá vždycky průjem a to už horečka šla dolů. tak si jdu lehnout za tím svým marodem. dobrou
Naše malá má taky od pondělka teplotu celý den nic a večer 38.5 a to jsem si říkala že je dobré že první trimestr mám v létě že nebývají děcka nemocné. Taky si říkám ať nic nechytnem. Jinak ji vůbec nic není. To je to debilní počasí.
Teď měl 37.8- 38 .. tak jsem mu dala sirup ( čípek do něj nedostanu za boha). Jinak mu nedávám když nemá 38.5 a víc ale že je večer a chci aby se pořádně prospal, tak jsem mu to dala, tak uvidíme zítra, a v noci!
Janni budu na vás myslet, a ať je Vám zítra líp!
Ivet držím zítra hrozně moc moc palečky, neboj, vše bude v pořádku!!
Liso taky vám držíme palečky ať je malá brzo fit!
Jak jim něco je, tak to je hrůza, člověk je jak bez duše. ![]()
Holky letím do vany a natáhnout se, jsem nějaká hotová! Dobrou holky moje
![]()