♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
348
18.8.10 19:15

Ráda, ale nevím kde. Ještě se tu nevyznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
18.8.10 19:42

Tady nahoře na stránce máš zobrazovat podpisy, tak na to klikni a ukážou se ti metřičky naše A když budeš chtít si udělat taky, tak klikneš na jeden s našich a ono tě to hodí na tu stránku. Vybereš metřík, postavičku, zadáš co je potřeba, datum poslední ms,nebo datum porodu a ukáže se ti metřík který sis vybrala. Někde pod tím je BBcode tak to zkopíruješ a vložíš to tady na Emiminu do nastavení, tam máš podpis tak tam do dáš. Nevím jestli jsem to vysvětlila dobře :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
18.8.10 19:46
stepankab píše:
Děkuji moc za přijetí. Šema: jsem z Mikulova (okres Břeclav) a ty?

ahojky,jj,Znojmo…tak mikulov??znam..mam tam pulku pribuzenstva…Pasohlávky,Brod nad Dyji.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
18.8.10 19:50

šárinko gratulace ke sceeningu:o))krasny… :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
18.8.10 19:55

jo jo děkuji, je to přehledně napsané. Jen nevím jak si mám zadat poslední měsíčky, když to od nich nemůžu počítat, podle toho bych měla být 14 týden a to nejsem. Otěhotněla jsem v červnu začátkem a 9. května jsem měla poslední menstruaci. Tak to tam nějak napočítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
18.8.10 19:56

steveka: tak to je pěkné, třeba budu někoho i znát. Znojmo není moc daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
18.8.10 19:57

Ahojky,

vítám novou těhulku, ať se tady rychle zabydlíš a je ti tu s náma dobře :kytka:

šárko moc moc moc gratuluju - to je super!!!!!!!!!!! už abychom takový zprávy měly všechny.

holky, já jdu na ten utz zítra, už zas začínám bejt nervozní :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
18.8.10 19:59

štěpánko, tak od data ovulace odečti 14 dní, tak jsem to udělala já.....taky jsem měla ovulaci pozdě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
18.8.10 20:09
Šema píše:
Janna vůbec nevim z čeho to má, teď má 37.5, zatím jsem mu nedala nic na teplotu. Teď jsem ho jen otřela ubrouskama, koupat ho nechci, i je tady zima a leží, máma mu koupila nějakou pohádku traktor Tom , tak kouká. Snad jim to nevyleze!! Budu na vás myslet! Nejhorší je vždycky noc :cry:

tak teplota vyšplhala až na 38,7. už jsem ji dala čípek do prciny. jinak bych do ní léky nedostala. taky se dívá na pohádku a mlsá bombony. tak to snad nebude tak vážný. snad už ta teplota víc nevyleze. Nejhorší co kdy měla bylo 39 a to už jsem fakt měla strach.

Ivet, tak ať ulz dopadne dobře.

Mikulov mám ráda, přes něj jezdíme do Chorvatska.  :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
18.8.10 20:12

holky, ať jsou prďolové malý brzy ok, taky nesnášim, když má malá horečky, jednou měla i přes 40 a to byla síla, ležela, koukala skrze mě a byla jak hadrovej panák. Při hodně vysokých teplotách sirupy zvrací, takže jí dáváme čípky a to jsou vždycky navíc ještě scény..... člověk by si to nejradši vzal za ně co?
Hlavně na sebe dávejte pozor, abyste to nechytly… :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
18.8.10 20:17

:)

Ahoj, teda to je čtiva a čtiva:) nestíhám dočítat. Měla jsem dovču a teď zase šup do reality a makat. Práce nad hlavu uuuf. Jsem unavená jako blázen. :roll: Je a Šemi jdem na kontrolu ve stejnej den:) ale na ten screening mě objednali až na 21.9, a na krev už 31.8.Myslela jsem, že to půjde najednou. Omyl :zed: Pořád se bojím a těším zároveň. A doufám, že vše bude ok. Všem držím pěsti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
18.8.10 20:27
Ivetza píše:
holky, ať jsou prďolové malý brzy ok, taky nesnášim, když má malá horečky, jednou měla i přes 40 a to byla síla, ležela, koukala skrze mě a byla jak hadrovej panák. Při hodně vysokých teplotách sirupy zvrací, takže jí dáváme čípky a to jsou vždycky navíc ještě scény..... člověk by si to nejradši vzal za ně co?
Hlavně na sebe dávejte pozor, abyste to nechytly… :huban:

přesně tak. hlavně, aby netrpěli. většinou druhej den dostala malá vždycky průjem a to už horečka šla dolů. tak si jdu lehnout za tím svým marodem. dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
18.8.10 20:31

Naše malá má taky od pondělka teplotu celý den nic a večer 38.5 a to jsem si říkala že je dobré že první trimestr mám v létě že nebývají děcka nemocné. Taky si říkám ať nic nechytnem. Jinak ji vůbec nic není. To je to debilní počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
18.8.10 20:49

Přeji vám ať jsou dětičky brzy zdravé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
18.8.10 20:51

Teď měl 37.8- 38 .. tak jsem mu dala sirup ( čípek do něj nedostanu za boha). Jinak mu nedávám když nemá 38.5 a víc ale že je večer a chci aby se pořádně prospal, tak jsem mu to dala, tak uvidíme zítra, a v noci!

Janni budu na vás myslet, a ať je Vám zítra líp!

Ivet držím zítra hrozně moc moc palečky, neboj, vše bude v pořádku!!

Liso taky vám držíme palečky ať je malá brzo fit!

Jak jim něco je, tak to je hrůza, člověk je jak bez duše. :cry:

Holky letím do vany a natáhnout se, jsem nějaká hotová! Dobrou holky moje :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí