♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9306
19.8.10 15:43

Šárko ahooooooooooooj a opatruj se, pohlaď bříško :srdce: :mavam: :kytka:

Tak bobís má 36 tak teplota snad za náma, ale ven s ním dneska ještě nejdu. Sice je tam teplo, hezky ale radši počkáme do zítra, přeci jen měl nad 38 včéra tak aby byl dneska ještě tak nějak v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
19.8.10 15:46

Šemi: tak snad už bude malej ok :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
19.8.10 15:47

Šáry, taky jsme uvažovali nad Zakynthosem, ale nakonec zvítězil Rhodos, už jsem na Rhodosu byla a nemohla jsem si ho vynachválit, celkově řecko miluji, uvidíš, určitě se Vám bude moc líbit.A jak říkáš, taky mám trošičku strach z toho vedra, ale zase je tam úplně jiné klima,takže si myslím, že by nám mohlo být dobře :wink: Šemi, letadlo je fakt uplně v pohodě,ale jde z něj respekt, takže chápu tvé obavy :roll:
Jé, tak knedličkovou plívku bych si taky dala, mňam,dneska jedu bráchovi hlídat malého - je mu 6 měsícu,tak si s ním někam zajdu na polívčičku, když budeme na procházce. Nastestí je malý úplně pohodové dítě, nechají mi ho i na noc, vykoupu ho, nakrmím, uložím a až v noci ho švagrová nakojí.Mám takovou hereckou famílii, brácha i švagrová jsou herci, takže jejich dítě prostě musí někdy fungovat při bojových podmínkách a ono to vubec není na škodu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
19.8.10 15:52

Jdu pohledat na bazos.cz nebo mimibazaru nějaký věci, potřebuju trička na bobíse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
19.8.10 16:00

lítání jsem v životě letěla jen 3× a docela jsem se bála… I když byla to krása se dívat z okna dolů na krajinu, ale mě stejně na tom děsilo, že jsem zavřená v nějakým stroji a vydaná tomu „stroji napospas“… Mám kamaráda, který nalítal dost hodin s instruktorem v malým letadle a ten říká, že by do dopravního letadla nikdy nesedl… :think: že prý proto, že něco ví o motorech… :think:

a balíček jsem minule u gyndr. nedostala, ale nějaký letáky o kojení a nějaký vzorky asi taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
19.8.10 16:11

Rébi mě prostě to dělá zle, jen ten pohled a můj prej že poletíme na dovolenou,no jasně. Já bych měla celou dovolenou na prd, protože bych měla depku z toho, že poletím domu :lol: :lol: :lol:

Fakt kdo letí máte můj obdiv, já sem posera. Mě by tam chytla panika a vyskočila bych ven. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
19.8.10 16:12

Ahoj holky, tak za chvíli mi dorazí tcháni a já jsem úplně KO :-( Kolem druhé jsem si šla umýt hlavu, abych byla trochu k světu a ve sprše se mi udělalo špatně. Naštěstí máme vedle sprchového koutu lavor:-) No, každopádně jsem si pak musela jít na hoďku lehnout, aby se mi udělalo líp. Takže teď kromě kuřete, které musím dát do trouby, musím ještě vytřít koupelnu a záchod, jak jsem je zakapala …vodou.
Snad bude zbytek dne probíhat lépe:-) A asi těhotenství už neutajím - bude to omluva mého rozpoložení…

Udělalo se tu hezky, už neprší, tak snad taky máte hezké počasí, i když musíte být doma. Přeci jenom má člověk hned lepší náladu, když svítí sluníčko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
19.8.10 16:14

A lítání je super… I když tchýně jezdí každý rok do Španělska autobusem, protože v letadle byla jednou a má z toho trauma dodnes. A náš šéf jednou letěl do Tuniska a pořídil si kvůli tomu životní pojistku:-))) Takže mám pochopení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
19.8.10 16:15

Jancob jako že si omdlela, nebo že si se :poblion: ? Já se děsim toho, že s emi to stane třeba někde v obchodáku nebo tak :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
19.8.10 16:19

nestíhám psát, žehlím :poblion: …já lítání můžu, jak krátký tak dlouhý lety…nemám s tím problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
19.8.10 16:20

Škurpi máš můj obdiv, já jsem fakt posera až mě to mrzí :( A jak je vůbec tobě, jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
19.8.10 16:23
já jsem v poho…ne všechno mi chutná, ale už asi 14 dní mi není špatně, ale jsem unavená a líná :mrgreen: …a mám +2,5kg
Šema píše:
Škurpi máš můj obdiv, já jsem fakt posera až mě to mrzí :( A jak je vůbec tobě, jak se cítíš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
19.8.10 16:24

Šemi: koukala jsem, že malej je už bez teploty, tak to je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
19.8.10 16:29

Škurpi jj, teď usnul u pohádky tak to bude asi usínat večer ve 12, ale tak hlavně že už mu je dobře. Už i baští a už začal i zlobit, tak snad je to dobrý. To jsem ráda, že ti je už dobře :dance: s tou unavou???? Ani mě nemluv!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
19.8.10 16:30

gratulace ke kontrolam.. :hug: ja byla dneska cely den mimo..byla jsemu kamosky na navsteve..a pri zpatecni ceste jsem se normalne ztratila…tak za hodinu pres plan jsem domaaaa
:pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital