Poradna duly
Jana Čurdová
Šárko ahooooooooooooj a opatruj se, pohlaď bříško
![]()
Tak bobís má 36 tak teplota snad za náma, ale ven s ním dneska ještě nejdu. Sice je tam teplo, hezky ale radši počkáme do zítra, přeci jen měl nad 38 včéra tak aby byl dneska ještě tak nějak v klidu
Šáry, taky jsme uvažovali nad Zakynthosem, ale nakonec zvítězil Rhodos, už jsem na Rhodosu byla a nemohla jsem si ho vynachválit, celkově řecko miluji, uvidíš, určitě se Vám bude moc líbit.A jak říkáš, taky mám trošičku strach z toho vedra, ale zase je tam úplně jiné klima,takže si myslím, že by nám mohlo být dobře
Šemi, letadlo je fakt uplně v pohodě,ale jde z něj respekt, takže chápu tvé obavy ![]()
Jé, tak knedličkovou plívku bych si taky dala, mňam,dneska jedu bráchovi hlídat malého - je mu 6 měsícu,tak si s ním někam zajdu na polívčičku, když budeme na procházce. Nastestí je malý úplně pohodové dítě, nechají mi ho i na noc, vykoupu ho, nakrmím, uložím a až v noci ho švagrová nakojí.Mám takovou hereckou famílii, brácha i švagrová jsou herci, takže jejich dítě prostě musí někdy fungovat při bojových podmínkách a ono to vubec není na škodu ![]()
Jdu pohledat na bazos.cz nebo mimibazaru nějaký věci, potřebuju trička na bobíse
lítání jsem v životě letěla jen 3× a docela jsem se bála… I když byla to krása se dívat z okna dolů na krajinu, ale mě stejně na tom děsilo, že jsem zavřená v nějakým stroji a vydaná tomu „stroji napospas“… Mám kamaráda, který nalítal dost hodin s instruktorem v malým letadle a ten říká, že by do dopravního letadla nikdy nesedl…
že prý proto, že něco ví o motorech… ![]()
a balíček jsem minule u gyndr. nedostala, ale nějaký letáky o kojení a nějaký vzorky asi taky…
Rébi mě prostě to dělá zle, jen ten pohled a můj prej že poletíme na dovolenou,no jasně. Já bych měla celou dovolenou na prd, protože bych měla depku z toho, že poletím domu
![]()
Fakt kdo letí máte můj obdiv, já sem posera. Mě by tam chytla panika a vyskočila bych ven. ![]()
Ahoj holky, tak za chvíli mi dorazí tcháni a já jsem úplně KO
Kolem druhé jsem si šla umýt hlavu, abych byla trochu k světu a ve sprše se mi udělalo špatně. Naštěstí máme vedle sprchového koutu lavor:-) No, každopádně jsem si pak musela jít na hoďku lehnout, aby se mi udělalo líp. Takže teď kromě kuřete, které musím dát do trouby, musím ještě vytřít koupelnu a záchod, jak jsem je zakapala …vodou.
Snad bude zbytek dne probíhat lépe:-) A asi těhotenství už neutajím - bude to omluva mého rozpoložení…
Udělalo se tu hezky, už neprší, tak snad taky máte hezké počasí, i když musíte být doma. Přeci jenom má člověk hned lepší náladu, když svítí sluníčko…
A lítání je super… I když tchýně jezdí každý rok do Španělska autobusem, protože v letadle byla jednou a má z toho trauma dodnes. A náš šéf jednou letěl do Tuniska a pořídil si kvůli tomu životní pojistku:-))) Takže mám pochopení…
Jancob jako že si omdlela, nebo že si se
? Já se děsim toho, že s emi to stane třeba někde v obchodáku nebo tak ![]()
nestíhám psát, žehlím
…já lítání můžu, jak krátký tak dlouhý lety…nemám s tím problém…
Škurpi máš můj obdiv, já jsem fakt posera až mě to mrzí
A jak je vůbec tobě, jak se cítíš?
Šema píše:
Škurpi máš můj obdiv, já jsem fakt posera až mě to mrzíA jak je vůbec tobě, jak se cítíš?
Šemi: koukala jsem, že malej je už bez teploty, tak to je super
Škurpi jj, teď usnul u pohádky tak to bude asi usínat večer ve 12, ale tak hlavně že už mu je dobře. Už i baští a už začal i zlobit, tak snad je to dobrý. To jsem ráda, že ti je už dobře
s tou unavou???? Ani mě nemluv!
gratulace ke kontrolam..
ja byla dneska cely den mimo..byla jsemu kamosky na navsteve..a pri zpatecni ceste jsem se normalne ztratila…tak za hodinu pres plan jsem domaaaa
![]()