Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jejda holky já jsem jak medvěd, v noci spím tak 9-10 hodin, usínám mezi 21 až 22 hodinou a budím se mezi 7 až 8. A většinou odpoledne tak okolo 13 nebo 14 opět usnu asi na hodinu. Fakt hodně spím a ráno mi dělá problém se probrat a odpoledne taky.
tak to já když usnu v těch 21 tak ráno kolem 6-6:30 jsem vyspaná asi jsem si zvykla jelikož tak vstává malý a když jde odpoledne spát tak se snažím něco udělat ale ty první tři měsíce jsem spávala i s ním a to když jsme spali spolu tak jsme se většinou vzbudili až za 3 hoďky, to byla paráda. Teď šli kluci ven a já jdu vařit a uklízet.
Dobré ráno, Kačenka se teď probudinkala
ale je pravda že jsem šla spát pozdě.Já bych spala pořád.Ve dne v noci, mám teď zase nějaké unavové období.
Peťko já tu večer byla ale nikdo nepsal tak jsem myslela, že už všechny spíte.Ach jo.Odpoledne zase budeme lítat doufám, že bude hamání
no nic jdu vařit a uklízet.A žehlit ![]()
a já jsem poprvé v životě na hnědo, už nejsem blondýna, barva chytla nádherně, jsme to s mamkou nějak namixovaly a vyšlo to dobře
já bych chtěla dneska umýt okna a oprat a uklidit podlahy, ale jestli to zvládnu, to teda nevím…večer budu kantáro…
jo a kačko, jestli chceš metřík, písni mi maila, tady se to hned aktivuje a tak to nepůjde…papa ![]()
Ach jo holky, já vám tak závidím. Taky bych chtěla umýt okna, ale kdo by mi je umyl že…
Teď dokud nemám velké bříško, tak by to šlo ale nesmím, a pak třeba budu moct, ale s bříškem už to nepůjde
To je život no… ![]()
Holky nosíte ještě normální kalhoty nebo už těhotenské?? Pořát uvažuju zda se mám někde kouknout už po těhotenských?? Ale mám strach že mi ještě prdelka nabyde a pak do nich nevlezu. Tak nevím no, jak jste na tom vy?? Já se do normálních dopnu, ale jak si sednu tak mě to tlačí ![]()
Tak já mám okna umyté asi měsíc jelikož jsem si všude koupila nové záclony. Též dělám velké pořádky. Všude musím utřít prach pořádně vysát vytřít i postele převlíkám jen je škoda že je tak hnusně a nemůžu to prádlo pověsit ven doma to zas bude schnout tak dva dny.Ach jo no a já jsem ko už teď a kde je do večera.
Jani já bych taky chtěla ten metřík ale vůbec nevím jak na to.
Tej já už nosím těhu kalhoty asi 14 dní, lepší než se mačkat v malých.Já je kupovala v HM-ku v shoping parku v Ostravě, to máte kousek tak tam zajeďte.Ale mají i v CA,já se jdu podívat v pondělí do shopingu na zimní bundu…do té mé se určitě nevlezu.
j.s. píše:
a já jsem poprvé v životě na hnědo, už nejsem blondýna, barva chytla nádherně, jsme to s mamkou nějak namixovaly a vyšlo to dobřejá bych chtěla dneska umýt okna a oprat a uklidit podlahy, ale jestli to zvládnu, to teda nevím…večer budu kantáro…
ty ale nepřeháněj to …
ať se nenatáhneš…
a víš co jestli jsi blondýna tak ji už zůstaneš…to ti žádná barva nepomůže
legrace ![]()
kacafazolka píše:
Tej já už nosím těhu kalhoty asi 14 dní, lepší než se mačkat v malých.Já je kupovala v HM-ku v shoping parku v Ostravě, to máte kousek tak tam zajeďte.Ale mají i v CA,já se jdu podívat v pondělí do shopingu na zimní bundu…do té mé se určitě nevlezu.
No Kačko já mám strach zda to není brzo, jako za ty kalhoty jsem koukala na netu dám od 500 výš. Nabyde mi prdelka a kalhotymi budou na nic ![]()
A jinak, jsem jak pako, ale další dotaz. Jak se počítají ty týdny, když jsem byla 14+5 to je jako by 15 týden? A jak jsou ty dny +…od 1-7? Já jsem si to počítala od minulé kontroly tak jsem teď měla být 13+5 a jsem 14+5 tak sem z toho jelen
Pořádně nevím který ten týdetedy jsem, zda si to mám počítat od posledí menstruace nebo podle toho jak říkají oni??
No mě to brzy taky čeká to těhu oblečení vždy jak si sedám tak si odepínám knoflík. Holky jestli chcete já mám dvoje těhu kalhoty které bych mohla prodat za nějakou slušnou cenu. Kalhoty jsem nosila minulé těhu ale teď v nich dost hodně plavu a pak mám ještě další 4 tak ty vynosím. Tak kdyby jste měla některá zájem tak možnost je než to kupovat za drahé prachy.
Peťka1 píše:
No mě to brzy taky čeká to těhu oblečení vždy jak si sedám tak si odepínám knoflík. Holky jestli chcete já mám dvoje těhu kalhoty které bych mohla prodat za nějakou slušnou cenu. Kalhoty jsem nosila minulé těhu ale teď v nich dost hodně plavu a pak mám ještě další 4 tak ty vynosím. Tak kdyby jste měla některá zájem tak možnost je než to kupovat za drahé prachy.
Peťko a jaké velikosti??
tej tak jedny riflové tak tam je akorá č. 3 a pak krémové plátěné a tam je L musela by jsi to vyzkoušet ty L jsou dost velké ty jsem nosila ke konci těhu.