Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak o tom nic nechci slyšet…
já rodila před 12 lety.
a vůbec mě se na to ještě nechce myslet…Rodily jste normálně nebo císařem?Já normálně a byl to záhul, ale říkala jsem si jak to vydržely miliony žen tak nejsem sračka a zvládnu to taky, takže epidural jsem odmítla.Ale to víte, že mám zase obavy…Hlavně, aby zdravotně bylo vše o.k. a trocha té bolesti se dá vydržet, ne?
hele Jani já už mám metřík.....
a už vidím i tvůj a ostatních kteří ho mají… ![]()
to jsem ráda
snad se ti líbí zrovna takový metřík ![]()
já jsem rodila normálně, nechtěla jsem nic vědět, tutíž jsem ani nevěděla, co je epidural, asi bych do něj nešla, jen fakt kdyby se to táhlo a už bych to nezvládla, ale byl to humus…tož dalo se, jsme ženské, prostě to musíme vydržet, ale kur
vo
va
la jsem a nadávala jako špaček,…pak jsem byla ráda, že je to za mnou
Metřík je krásný děkuji…
a já taky nadávala jako špaček
Stahy jsem měla od 8:30 rána a tak jsem ještě šla rychle za kamarádem co měl pizzerii na čokoládu a polítat obchody bo už jsem věděla, že už nebudu dlouho moct
Pak jsem doma dělala řízky a prala.Brácha přišel a říká co ti je protože co 5 minut jsem zatla zuby a já na něj …nic mám stahy a ten hned :jedeme do porodnice
a já že ne, že je čas.Jela jsem v osm večer stahy co 2,5 minuty a stejně jsem rodila až 2:10 ráno.ale byla jsem už vyšťávená, že jsem odrodila,zašili mě-což byl masakr-řekla jsem doktorovi, že ještě do mě jednou píchne tu jehlu, že ho kopnu do hlavy.a hned jsem usla…v 5 ráno mě převezly na pokoj a já spala a o půl 7 mi donesli malého a musela jsem fungovat až do večera.Spala jsem i ve stoje ![]()
Jéé tka jsem si zas dala hodinku oddych…já jsem fakt medvěd.
A teď procházka…nebo později, zeptám se muže co má v plánu.
kačko: já jsem to měla rychlé, ale za to jsem ty stahy měla furt, už jsem tam fňukala a když mi sestra řekla, to nemůžete, ubližujete miminku, tak jsem si v duchu řekla, jdi do prd s miminkem, já už to nedávám, třepala jsem se jako ratl..nevěděla jsem, že to je toník…a jak mě šili, tak jsem pak říkala dr. jak dlouho ještě, byla mi hrozná zima a nohy se mi třepaly a ona, tož nějak to vypadalo, tak určitě chcete, ať to zase nějak vypadá, tak jsem držela hubu, ale hrozné mi to nepřišlo, spíše nepříjemné a už jsem byla stejně tak ko, že jsem to moc nevnímala…
já jdu dělat cuketovou bábovku, snad všechno mám…
Ahojky, já nerodila a strach z toho nemám, nevím proč…jen se budu modlit ať se z toho tam nezblázním bolestí a bude co nejdříve za mnou. Očekávání jako některé budoucí maminky nemám, moje kolegyně od toho očekává nádherný zážitek, když to bude nádherný zážitek buďiž, ale chci to mít za sebou a mít u sebe prcka a jít domů…ideálně kojící. Toť vše co očekávám ![]()
jinak se chci holky zeptat, máte některá zkušenosti s grilováním selete??? Zajímalo by mne kolik masa je např na 25kg selete. Uvažuji, že na ty mé kulatiny budem grilovat sele a bude ![]()
ono to MAR možná příjde samo později, nebudeš moci spát, budeš chodit pořád crbat a přemýšlet, jak ten porod bude asi probíhat…
já jsem si nemohla představit, že budu máma a někdy mi to nedochází ani teď, že už jsem máma a mám dítě, asi nejsem taková klasická mamina, možná je to věkem, nevím, prostě mi to příjde jako velká krása a je to tak hezké chvilkama, že mi to asi hlava nebere, jako realitu…
tak o seleti nemám ani páru, vždycky jsme přišli k hotovému ![]()
kačko: tak cuketová buchta, ala tvůj recept je v troubě, tak snad bude dobrá, udělala jsem dvoubarevnou, jestli ee, tak
![]()
já mám spíš strach z těch kontrol pokaždé
nyní jdu ve čt…a jsem z toho pěkně nervozní, říkám si…nemáš problémy jakékoliv, nešpiním (ani po sexíku), nemám bolesti v podbřišku, prsa mě bolí stejně, bříško roste…tak by neměl být problém…snad, doufám, hodně doufám, že hned uvidím jak prcín vyrostl.
mar: to je ale jasné, to má tak asi každá, kdyby to bylo jinak, tak to by asi bylo divné..
petul: a líbí? snad jsem se trefila vkusem ![]()
Tak holky, jsme se s mužem a pejskem prošli. Jen předtím kalamita…moje oblíbené šusťáky dopnu tak tak…jsou v pase nižši a už mě tlačí
Tož a na gumu mám jen jedny staré gajdy oškubané…tak se musím zítra po nějakých kouknout ![]()
Jinak procházka super…po dvou měsících jsem byla pořádně venku na vzduchu!!!
![]()
tejchi: a dneska bylo krásně, úplné babí léto, taky jsme byli venku, bylo parádně, a já se tady přežírám, dojedla jsem rajskou a dávám si chleba a česnekový bok s horčicí a jdeme do vany,
kačko: buchta se povedla ![]()