Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
14.9.10 08:54
Tejchi píše:
No nevím, mě to začlo až teď tak ten 4 měsíc…vstan a vše ok a po chvíli je mi tak všelijak :nevim:

tak jsi jdi vždy raději lehnout a spi.Já bych spala furt
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
14.9.10 09:05

Kači to já taky, ale ono pak jsem dolámaná. A celá řekla bych i víc unavená…přeležená. No děs…jak jsem byla v nemocnici, tak jsem spala do 5, pk chodily sestry, teploměry, pak vizita, snídaně, léky a v 8 jsem zas spala do 11, pak oběd, zase léky ve 12 už jsem zas spala a ve 14 návštěvy do 17, když za mnou nikdo nebyl, taky jsem spala, pak večeře, léky, sprcha chvíli telka a zase spát. Pořát mi bylo mdlo, jsem vstala a motala se mi hlava… :mrgreen: :mrgreen: No děs medvěd!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
14.9.10 09:10

Dobré ránko těhulky,Je tady někdo kdo jde taky dneska na kontrolu?Já jdu ale až odpoledne a přítel už chce konečně miminko vidět.Včera se mi zdálo že sem cítila pohyb ale nevím zda je to ono ..Bylo to jemnéa zvláštní ale nevím :huban: :mavam: Držím všem palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.9.10 09:24

tak držíme pěstičky ať je vše O.K. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
14.9.10 09:24

Děkuji moc ..Příští sobotu se vdávám se těším moc ale jen dva svědci a to je vše :hug: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.9.10 09:26

je gratuluji mě to čeká za 6 týdnů :dance: :dance: :dance: ale asi 40 lidí a už teď mám z toho hlavu jako bylon :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
14.9.10 09:29
Karinkaaa píše:
Děkuji moc ..Příští sobotu se vdávám se těším moc ale jen dva svědci a to je vše :hug: :huban:

Jéé, tak ať ti výjde počasí. My to tak taky měli a bylo to krásné. Den podle sebe a máš klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.9.10 10:21

už jsem doma, ty jo, ale bolí mě břucho, jak furt tahám kočár, potom nákup a malého do schodů a jdu zase vařit a uklidit to tady, mě se táááááááááák nechce, tak vám zááááááááááááávidím, že můžete spát, taky bych spala a ani se nehla :)
jo tak to krásný svatební den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
14.9.10 10:27

Ahojky,

mě to tak nějak přešlo, ty ranní nechutě už moc nemám spíš vyjímečně…a co s týče únavy, tak jsem už taky lepší…tenhle víkendoš se mi nechtělo ani spát poo což je co říct :lol: co mě ovšem překvapuje je i to že už nemám tolik citlivý břuch a někdy si na něj v noci skoro i lehnu…přijde mi, jak kdyby na začátku byl citlivější nebo mě tlačil víc než nyní…je to možné??? Třeba se prcín uvrtal už víc do břicha… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.9.10 10:33

taky se mi už špatně spí na břichu, příjde mi to nepříjemné a musím být trochu na boku, ne přímo na břichu…ale to je normálka, už je tam prostě to malé a má tam svoje bydlení a už ho tím utlačujeme a ono nám zase tlačí na orgány naše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.9.10 10:33

doporučuju koupě kojícího polštářu a s ním spát je super, pěkně se polohuje a je to takové měkučké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.9.10 10:46

já už ho mám heheč heheč :mrgreen: :mrgreen: Janinko ty jsi nešla do města? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.9.10 11:00

šla :) já už jsem zpět, já mám město pět deset minut od baráku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
14.9.10 11:07

Já mám takového hrocha 40cm od squan quilt nebo jak se to jmenuje :lol: tak toho si cpu všude možně :lol: jinak na břuchu nespím, ale zdá se mi méně citlivé a třeba dřív jsem spala jen na boku a nyní právě na tom polštářku tak na půl boku a půl břuch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.9.10 11:24

já spím taky tak na půl a v noci si občas lehnu na bříško, ale hned jsem vzhůru a točím se.Nevím jestli je to tím, že je to nepříjemné nebo že nějak podvědomně???? :nevim: ale jsem vzhůru i 10× za noc.Ach jo.Jsem zvyklá spát na bříšku..... :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí