Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tejchi píše:
No nevím, mě to začlo až teď tak ten 4 měsíc…vstan a vše ok a po chvíli je mi tak všelijak
tak jsi jdi vždy raději lehnout a spi.Já bych spala furt
![]()
Kači to já taky, ale ono pak jsem dolámaná. A celá řekla bych i víc unavená…přeležená. No děs…jak jsem byla v nemocnici, tak jsem spala do 5, pk chodily sestry, teploměry, pak vizita, snídaně, léky a v 8 jsem zas spala do 11, pak oběd, zase léky ve 12 už jsem zas spala a ve 14 návštěvy do 17, když za mnou nikdo nebyl, taky jsem spala, pak večeře, léky, sprcha chvíli telka a zase spát. Pořát mi bylo mdlo, jsem vstala a motala se mi hlava…
No děs medvěd!!!
Dobré ránko těhulky,Je tady někdo kdo jde taky dneska na kontrolu?Já jdu ale až odpoledne a přítel už chce konečně miminko vidět.Včera se mi zdálo že sem cítila pohyb ale nevím zda je to ono ..Bylo to jemnéa zvláštní ale nevím
Držím všem palečky
Děkuji moc ..Příští sobotu se vdávám se těším moc ale jen dva svědci a to je vše
![]()
je gratuluji mě to čeká za 6 týdnů
ale asi 40 lidí a už teď mám z toho hlavu jako bylon ![]()
Karinkaaa píše:
Děkuji moc ..Příští sobotu se vdávám se těším moc ale jen dva svědci a to je vše![]()
Jéé, tak ať ti výjde počasí. My to tak taky měli a bylo to krásné. Den podle sebe a máš klid ![]()
už jsem doma, ty jo, ale bolí mě břucho, jak furt tahám kočár, potom nákup a malého do schodů a jdu zase vařit a uklidit to tady, mě se táááááááááák nechce, tak vám zááááááááááááávidím, že můžete spát, taky bych spala a ani se nehla ![]()
jo tak to krásný svatební den ![]()
Ahojky,
mě to tak nějak přešlo, ty ranní nechutě už moc nemám spíš vyjímečně…a co s týče únavy, tak jsem už taky lepší…tenhle víkendoš se mi nechtělo ani spát poo což je co říct
co mě ovšem překvapuje je i to že už nemám tolik citlivý břuch a někdy si na něj v noci skoro i lehnu…přijde mi, jak kdyby na začátku byl citlivější nebo mě tlačil víc než nyní…je to možné??? Třeba se prcín uvrtal už víc do břicha… ![]()
taky se mi už špatně spí na břichu, příjde mi to nepříjemné a musím být trochu na boku, ne přímo na břichu…ale to je normálka, už je tam prostě to malé a má tam svoje bydlení a už ho tím utlačujeme a ono nám zase tlačí na orgány naše…
doporučuju koupě kojícího polštářu a s ním spát je super, pěkně se polohuje a je to takové měkučké
Já mám takového hrocha 40cm od squan quilt nebo jak se to jmenuje
tak toho si cpu všude možně
jinak na břuchu nespím, ale zdá se mi méně citlivé a třeba dřív jsem spala jen na boku a nyní právě na tom polštářku tak na půl boku a půl břuch.
já spím taky tak na půl a v noci si občas lehnu na bříško, ale hned jsem vzhůru a točím se.Nevím jestli je to tím, že je to nepříjemné nebo že nějak podvědomně????
ale jsem vzhůru i 10× za noc.Ach jo.Jsem zvyklá spát na bříšku..... ![]()