Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
14.9.10 14:26

Já totiž uvažovala že druhého prcka tak do dvou let prvního a plynule přeít na druhý rodičák. Ale nezávidím vám holky!! Peťi a ty moc prcka nezvedej!! Má nožičky lumpík.
Je to težko no…uvidíme jak to vše bude. Jen tedy mít druhé těhotenství takové…pocybuju že by malý nebo malá :mrgreen: celý den se mnou ležel v posteli :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
14.9.10 14:32

Tejchi, tak o tom ani nepochybuj, to ti vyvrátím zrovna a 100% :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.9.10 15:17

Kri blahopřeji k úspěšné kontrole :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.9.10 15:46

taky jsem moc ráda, že nám všem ty kontroly vychází na jedničku…
já jsem umyla okna a mám teda dost…dám si horkou čokoládu, něco dobrého a půjdeme tátovi naproti…
ty brďo, stejně pořád myslím na to, jak to letí a že za chvilku rodíme a kojení, kojení, kojení, přebalování, přebalování a zase to začne na novo a já budu máma dvou dětí…já se z toho potentuju, jen nevím jestli radostí nebo strachem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
14.9.10 15:47

Kri taky gratuluji ke kontrole :palec: chci se holky zeptat na názor…dělám účentní a i chodím po klientech, a tahám bágl s noťasem…a příšlušenstvím a doklady a prostě tak…noťas je ještě staré HP takže je to celkově celkem těžké…nyní ho tahám minimálně ale přesto když ho už táhnu je to x nahoru a dolů (v metru, v kanclu, atd) někdy mě i bolí celkem podbřiško…myslíte,že z toho může být nějaký problém?? Dle mě těžší než roční dítě to snad není, a zvedáte je…ovšem jste na to zvyklé…já to tahám nepravidelně, ale bohužel nyní asi budu muset zas začít :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.9.10 15:56

mar: já si myslím, že by to nemělo vadit, ono stejně člověk pořád něco tahá, ať je to nákup, prádlo z pračky, žehlení, vaření, prostě pořád něco taháš, ale jestli si myslíš, že tě z toho bolí bříško, tak dávej na sebe pozor, mě nic jiného nezbyde, ale vím, že mi vadí, jak ho třeba vytuhuju z postýlky, to mi nedělá vůbec dobře, protože cítím, jak úplně zabírám břichem :-? ale co naplat, to malé si musí zvyknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
14.9.10 15:58

Je to fakt…a to ještě není zima kdy se můžeš sklouznout chytat balanc a jiné dravosti :wink: holt to prcek vše zmákne nebo neee…to je jako se vším. Noo mě se to už blíží, pomalu odpočítávám do kontroly. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.9.10 16:00

já sem na tebe myslela, já až za tři týdny…
a nemůžeš si pořídit takový bágl na záda na ten noťas? to by jsi měla lepší..
no mě čeká sníh a já budu jako koule a tahat za sebou sáně..to bude pohled :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
14.9.10 16:03

Až ve čtvrtek :-) no já mám bágl, ale na váze to neubírá :think: což o záda, spíš to zvedání a tak..nebo to může být z přepracovanosti, to bolení, někdy když jdu z práce v 19h mám toho už plné kecky 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
14.9.10 16:13

Mar tak na tohle jsem se doktorky ptala a dokonce to ám napsáno i v průkazce. Max. 5kg můžeš zvedat…já se teda nažím to dodržovat a nákup a koše s prádlem mi tadá manžel. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
14.9.10 16:54

No tak já když zvedám malého tak to je skoro 3× tolik. Jako snažím se ho netahat ale někdy to vůbec nejde. My jsme teď přišli z velké procházky. Byli jsme házet kamínky do řeky a jsem totálně ko. Dneska už je to druhá procházka. To budu spát jak mimino. Kri gratuluji ke kontrole. Ty naše mimíska tak krásně rostou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
14.9.10 17:40

Peťul chápu tě že prostě jsou chvíle kdy to nejde :-? Proto odpočívej co nejvíc můžeš, když malý spí nebo tak.
A totéž platí pro Janču a všechny co máte doma malé prdíky!!! :cert:
Jinak dnes jak jsem odpoledne vstala tak jsem cítila takové zváštní šimrání v podbříšku. Pro mě neznámý pocit, tak nevím zda to prdík šimral maminku :mrgreen: :mrgreen: Ale bylo to hezké :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
14.9.10 17:49

Tej jak já ti zavidím to spaní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.9.10 17:50

holky, tak to já zvedám 9,5 kila nonstop, musím s ním dělat i kraviny typu házení do výšky, tak snad budu oká, mě nic jiného nezbývá a i na gyndě to dr. musí být jasné, když máš roční dítě…
já si myslím, že to moc řešíme, jsme těhotné, ne nemocné a nemohoucí…ale myslím, že jak budu mít břicho, tak ho prostě neuzvednu, bude muset už chodit a řeším, ať mi spustí výtah a oddělají zábranu v prvním patře, takže by jsme měli jenom jedny schody, snad to půjde, protože máme v baráku takové jelita, škoda mluvit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
14.9.10 17:56

Peťi co mám celý dlouhý den dělat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie