Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já totiž uvažovala že druhého prcka tak do dvou let prvního a plynule přeít na druhý rodičák. Ale nezávidím vám holky!! Peťi a ty moc prcka nezvedej!! Má nožičky lumpík.
Je to težko no…uvidíme jak to vše bude. Jen tedy mít druhé těhotenství takové…pocybuju že by malý nebo malá
celý den se mnou ležel v posteli ![]()
Tejchi, tak o tom ani nepochybuj, to ti vyvrátím zrovna a 100% ![]()
taky jsem moc ráda, že nám všem ty kontroly vychází na jedničku…
já jsem umyla okna a mám teda dost…dám si horkou čokoládu, něco dobrého a půjdeme tátovi naproti…
ty brďo, stejně pořád myslím na to, jak to letí a že za chvilku rodíme a kojení, kojení, kojení, přebalování, přebalování a zase to začne na novo a já budu máma dvou dětí…já se z toho potentuju, jen nevím jestli radostí nebo strachem ![]()
Kri taky gratuluji ke kontrole
chci se holky zeptat na názor…dělám účentní a i chodím po klientech, a tahám bágl s noťasem…a příšlušenstvím a doklady a prostě tak…noťas je ještě staré HP takže je to celkově celkem těžké…nyní ho tahám minimálně ale přesto když ho už táhnu je to x nahoru a dolů (v metru, v kanclu, atd) někdy mě i bolí celkem podbřiško…myslíte,že z toho může být nějaký problém?? Dle mě těžší než roční dítě to snad není, a zvedáte je…ovšem jste na to zvyklé…já to tahám nepravidelně, ale bohužel nyní asi budu muset zas začít ![]()
mar: já si myslím, že by to nemělo vadit, ono stejně člověk pořád něco tahá, ať je to nákup, prádlo z pračky, žehlení, vaření, prostě pořád něco taháš, ale jestli si myslíš, že tě z toho bolí bříško, tak dávej na sebe pozor, mě nic jiného nezbyde, ale vím, že mi vadí, jak ho třeba vytuhuju z postýlky, to mi nedělá vůbec dobře, protože cítím, jak úplně zabírám břichem
ale co naplat, to malé si musí zvyknout
Je to fakt…a to ještě není zima kdy se můžeš sklouznout chytat balanc a jiné dravosti
holt to prcek vše zmákne nebo neee…to je jako se vším. Noo mě se to už blíží, pomalu odpočítávám do kontroly. ![]()
já sem na tebe myslela, já až za tři týdny…
a nemůžeš si pořídit takový bágl na záda na ten noťas? to by jsi měla lepší..
no mě čeká sníh a já budu jako koule a tahat za sebou sáně..to bude pohled ![]()
Až ve čtvrtek
no já mám bágl, ale na váze to neubírá
což o záda, spíš to zvedání a tak..nebo to může být z přepracovanosti, to bolení, někdy když jdu z práce v 19h mám toho už plné kecky ![]()
Mar tak na tohle jsem se doktorky ptala a dokonce to ám napsáno i v průkazce. Max. 5kg můžeš zvedat…já se teda nažím to dodržovat a nákup a koše s prádlem mi tadá manžel. ![]()
No tak já když zvedám malého tak to je skoro 3× tolik. Jako snažím se ho netahat ale někdy to vůbec nejde. My jsme teď přišli z velké procházky. Byli jsme házet kamínky do řeky a jsem totálně ko. Dneska už je to druhá procházka. To budu spát jak mimino. Kri gratuluji ke kontrole. Ty naše mimíska tak krásně rostou.
Peťul chápu tě že prostě jsou chvíle kdy to nejde
Proto odpočívej co nejvíc můžeš, když malý spí nebo tak.
A totéž platí pro Janču a všechny co máte doma malé prdíky!!! ![]()
Jinak dnes jak jsem odpoledne vstala tak jsem cítila takové zváštní šimrání v podbříšku. Pro mě neznámý pocit, tak nevím zda to prdík šimral maminku
Ale bylo to hezké
![]()
holky, tak to já zvedám 9,5 kila nonstop, musím s ním dělat i kraviny typu házení do výšky, tak snad budu oká, mě nic jiného nezbývá a i na gyndě to dr. musí být jasné, když máš roční dítě…
já si myslím, že to moc řešíme, jsme těhotné, ne nemocné a nemohoucí…ale myslím, že jak budu mít břicho, tak ho prostě neuzvednu, bude muset už chodit a řeším, ať mi spustí výtah a oddělají zábranu v prvním patře, takže by jsme měli jenom jedny schody, snad to půjde, protože máme v baráku takové jelita, škoda mluvit..