Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo, jo ty co jsou mladší a chtějí ho platí, kamarádka platila asi 1000,–Kč ale asi jak kde
Holky co je s kacafazolkou, ona šla k tomu Dr. že je nastydlá ????
No od rána tu nebyla, teda nevím zda tu Kača byla aspoň ráno. Buť spí a kurýruje se a nebo něco s PC…
Určitě je v pořádku ![]()
rÁNO TU BYLA NA STR.122 psala že jí je blbě, asi se kurýruje.
Tak už jsem tu i já ale jen na chvilku než mě odtud přítel vyžene. Venku se pěkně ochladilo brrr. Před chvilkou u mě byla spolužačka se kterou jsme se neviděli přes 10 let, tak jsme drbaly a drbaly. Teda pusa se nám nezastavila. ![]()
Tej jsem z Paskova.
Chudák kača ale jen ať se kurýruje a je zase brzy fit. Snad nebude mít angínu jak psala že ji bolí v krku to je svinstvo a vůbec bych se nedivila kdyby celou dobu spala. Však až ji bude líp se určitě ozve.
Ahoj vy moje berušky
vy jste o mě měly starost????to je milé
Já spala a pak jsem musela pro ty prstýnky.Fakt musela , protože čekací doba je 4-6.týdnů a my máme 6 týdnů do svatby.A jak jsem přišla domů tak zase musela vařit.Je mi krapek lépe, doktorka řekla Paralen, ale s mírou a nějaké homeopatika cucací tabletky.Jak to nepomůže tak k ní musím jít
Zítra budu jen ležet a snad to pomůže. ![]()
jé já jsem úplně naměkko, že jste si o mě dělaly starost.Až mám slzy v očích…
Ahoj, musíš holt častěji psát abychom se nebály. Jsem ráda že jsi OK
děkuji…
a vítám nové maminky a miminka.Snad se vám tu bude líbit- jsou tady úžasné holky ![]()
Holky manžel dělá oblovaný květák, už se nemohu dočkat. Já si budu žr.(papat).
Kači tak se kurýruj a spi a spi…nabírej energii, vy oba
![]()
Peťi já myslela že bydlíš ve FM a původně z Paskova.
Megg ty si dáváš…květák úplně miluju a už jsem ho neměla pěkně dlooooouho!! A můj manžel mi moc nenavaří, teď dělává přesčasy a dost kšeftů doma aby jsme měli penízky.
Sladké sny vám všem těhulky i miminkům… ![]()
jéje já zapoměla že je už zítra čtvrtek a že jdu na poradnu
pak napíšu co a jak…Krásné sny sluníčka ![]()
Dobré ránko všem
já mám dneska náladu, že bych zabíjela
chjooo, a to tady svítí sluníčko ![]()
Dobré ráno, jak to jani? Špatně si se vyspala?Já jsem zas jak na kolotoči jak se mi motá hlava. U nás též svítí sluníčko tak vyrážíme ven.