Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No 23…já jse s manželem 5 let a teprve teď máme děti
, tedy čekáme. Sháněli jsme bydlení a ono to nebylo tak jednoduché, pak problémy s prací. No a teď jsem si řekla a dost, peníze nejsou, ale na co máme pořát čekat???
jj vím teď tam často stojí kamion s kubíkem ten mrkvový džus či co to je. Já na to taky nemůžu furt přijít.
majatob: Tyjsi rodilá Ostravačka?? Tipla bych tě tak na Olomouc? Nee ![]()
tej neříká ti něco jméno Martina Lyčková nebo Lucka Zoltanová
Peťka1 píše:
jj vím teď tam často stojí kamion s kubíkem ten mrkvový džus či co to je. Já na to taky nemůžu furt přijít.
Nechodila ji někdy do Vratimova…byla tam na rohu ve sklěpě taková vinárna, tak někdy jak jsme chodili do prváku? Nebo na Ostravskou univerzitu? Nebo do Řepišť, chodila jsem tam pak s jedním klukem. Jinak to bude asi fakt jen z vidění…a kde ty tam bydlíš?
tej, my jsme to vzali hodne hopem,to snad ani nemuzu napsat…poznali jsme se v srpnu, v dubnu byla po 8 spolecnych vikendech pozadana o ruku a o tri mesice pozdeji uz byla tehotna
ale omyl to nebyl… ![]()
Peťka1 píše:
tej neříká ti něco jméno Martina Lyčková nebo Lucka Zoltanová
Jooo dvojče
Tak to nevím kterou z vás od vidění znám
Ty jména mi nic neříkají ![]()
JJ do Vratimova jsem chodila hrát volejbal znala jsem tam Míšu ale už si asi nevzpomenu příjmení a pak Martinu Kozelkovou ale to už je dlouho a do řepišť jsem chodila často tam jsem chodila se dvěma klukama. Ale to je též pěkně dlouho už no a před manželem nechodila si s někým z prumky?
Majatob tak tomu říkám rychlost
Tejchi píše:
majatob: Tyjsi rodilá Ostravačka?? Tipla bych tě tak na Olomouc? Nee
haha, dobre jsi me odhadla
jo, su z Olomouca, sem jsme se stehovali kvuli skolam
jak jsi to poznala? ![]()
tej ta míša se myslím jmenuje kratochvílová ale asi už tam nebydlí
majatob píše:Tejchi píše:haha, dobre jsi me odhadla
majatob: Tyjsi rodilá Ostravačka?? Tipla bych tě tak na Olomouc? Neejo, su z Olomouca, sem jsme se stehovali kvuli skolam
jak jsi to poznala?
Píšeš jak mluvíš ![]()
Peti já z Řepišť chodila s klukem ještě na střední. A volejbal jsem nikdy nehrála, ani ty holky neznám.
Tejchi píše:majatob píše:Píšeš jak mluvíšTejchi píše:haha, dobre jsi me odhadla
majatob: Tyjsi rodilá Ostravačka?? Tipla bych tě tak na Olomouc? Neejo, su z Olomouca, sem jsme se stehovali kvuli skolam
jak jsi to poznala?
SU me prozradilo, co? ![]()