Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
16.9.10 19:15

to bude tady za chvilku baník těhu gang :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
16.9.10 19:16

ok, tak kdy? musím naplánovat dítě dát pryč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
16.9.10 19:16

Holky vám se to poví, mě to do centra Ovy trvá tak hodinu a to jen když mám spoje!! Jak tak koukám tak po 14 mi to jede nejdřív v 14.44 a v Ov jsem o půl páté a v 18 mi končí vycházky, takže luxus!! :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
16.9.10 19:17
j.s. píše:

Nonevím po tom co ten hrají až jsem zaplakala a TV málem rozbila :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
16.9.10 19:19

Holky, chci se zeptat. Berete nějaké vitamíny? já teda dennodenně poctivě Centrum Materna. Někde jsem četla, že se po nich rodí větší děti!?!? 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
16.9.10 19:20

petko: to už se taky řešilo, neboj, nerodí :mrgreen: :mrgreen: já neberu nic, protože jsem hloupá shnilá potvora :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
16.9.10 19:21

Já beru Calibrum Mami protože jsem to dostala od mamči a kyselinu lisotovu a pak prášky co mám od doktorky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
16.9.10 19:25

Taky listovku a Calibrum mami, ale ten jen jeden denně, takže poloviční dávku.

• Citovat
  • Upravit
82
16.9.10 19:25

Pistika: já ho nenávidím :cert: ze začátku jsem to brala jako fakt pomoc a dokonce ho chválila, ale např. když vyjíždí z podlahy na koberec tak na té hraně nechá všechno, co těma kartáčema nasbíral, zmetek !!! na zavolání, ať přijede něco povysávat, když to rozsypeš, tak se hodí, ale jinak ho mám plné zuby :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
16.9.10 19:29

Taky jsem o tom robotickém vysavači uvažovala, hlavně kvůli psinám :lol: a chlupům…koberce nemáme nikde a prahy taky ne :wink:

jinak já jím jen listovku a nyní jsem dostala balíček pro budoucí maminky a mimo jiné nějaké centrum vitamíny ale jen 6ks tak se asi nepředávkuju :lol:

jinak do podolí jdu na vše v jeden den, těším se, hlavně i co řeknou tam jak na velikost tak na pohlaví, ten můj dr to zatím vůbec neřeší, řešil důležitější věci :wink: jinak já dostala průkazku dnes a vypisovala to sestra dle MS, což jsem 12+2..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
16.9.10 19:29
j.s. píše:
petko: to už se taky řešilo, neboj, nerodí :mrgreen: :mrgreen: já neberu nic, protože jsem hloupá shnilá potvora :mrgreen: :mrgreen:

tak už jsem v klidu :wink: to já vždycky někde něco přečtu a pak mám kupu otázek. no začnu je asi taky brát míň, třeba obden, protože když ho nezajím, tak se :poblion: jenže já moc nejím ovoce ani zeleninu, vlastně já nejím skoro vůbec nic, co bych měla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
16.9.10 19:30

Petka A myslíš, že když mám všude plovoucí podlahu a v kuchyni dlažbu, tak, že by to fungovalo? Mám koberec jen v ložnici a tam by to stejně nedojelo.

• Citovat
  • Upravit
82
16.9.10 19:32
kacafazolka píše:
j.s. píše:
Nonevím po tom co ten hrají až jsem zaplakala a TV málem rozbila :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:
:-( snad aspoň tu Kometu Brno porazí :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
16.9.10 19:32

Petka Taky jsem ty vitamíny začala jíst, když jsem v podstatě všechno :poblion: a žila jsem jen na rohlíkách s máslem.

• Citovat
  • Upravit
7485
16.9.10 19:38

PeťkaSi mám tu samou zkušenost, že třeba vstanu, pojím léky a vitamíny a je mi od žaludku tak mdlo a na nic chuť. Už týden jím prášky mezi snídaní, tedy až v žaludku něco mám a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí