Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky vám se to poví, mě to do centra Ovy trvá tak hodinu a to jen když mám spoje!! Jak tak koukám tak po 14 mi to jede nejdřív v 14.44 a v Ov jsem o půl páté a v 18 mi končí vycházky, takže luxus!! ![]()
j.s. píše:
to bude tady za chvilku baník těhu gang
Nonevím po tom co ten hrají až jsem zaplakala a TV málem rozbila
![]()
Holky, chci se zeptat. Berete nějaké vitamíny? já teda dennodenně poctivě Centrum Materna. Někde jsem četla, že se po nich rodí větší děti!?!?
![]()
petko: to už se taky řešilo, neboj, nerodí
já neberu nic, protože jsem hloupá shnilá potvora
![]()
Já beru Calibrum Mami protože jsem to dostala od mamči a kyselinu lisotovu a pak prášky co mám od doktorky!
Taky listovku a Calibrum mami, ale ten jen jeden denně, takže poloviční dávku.
Pistika: já ho nenávidím
ze začátku jsem to brala jako fakt pomoc a dokonce ho chválila, ale např. když vyjíždí z podlahy na koberec tak na té hraně nechá všechno, co těma kartáčema nasbíral, zmetek !!! na zavolání, ať přijede něco povysávat, když to rozsypeš, tak se hodí, ale jinak ho mám plné zuby ![]()
Taky jsem o tom robotickém vysavači uvažovala, hlavně kvůli psinám
a chlupům…koberce nemáme nikde a prahy taky ne ![]()
jinak já jím jen listovku a nyní jsem dostala balíček pro budoucí maminky a mimo jiné nějaké centrum vitamíny ale jen 6ks tak se asi nepředávkuju ![]()
jinak do podolí jdu na vše v jeden den, těším se, hlavně i co řeknou tam jak na velikost tak na pohlaví, ten můj dr to zatím vůbec neřeší, řešil důležitější věci
jinak já dostala průkazku dnes a vypisovala to sestra dle MS, což jsem 12+2..
j.s. píše:
petko: to už se taky řešilo, neboj, nerodí![]()
já neberu nic, protože jsem hloupá shnilá potvora
![]()
tak už jsem v klidu
to já vždycky někde něco přečtu a pak mám kupu otázek. no začnu je asi taky brát míň, třeba obden, protože když ho nezajím, tak se
jenže já moc nejím ovoce ani zeleninu, vlastně já nejím skoro vůbec nic, co bych měla…
Petka A myslíš, že když mám všude plovoucí podlahu a v kuchyni dlažbu, tak, že by to fungovalo? Mám koberec jen v ložnici a tam by to stejně nedojelo.
kacafazolka píše:j.s. píše:Nonevím po tom co ten hrají až jsem zaplakala a TV málem rozbila
to bude tady za chvilku baník těhu gang![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Petka Taky jsem ty vitamíny začala jíst, když jsem v podstatě všechno
a žila jsem jen na rohlíkách s máslem.
PeťkaSi mám tu samou zkušenost, že třeba vstanu, pojím léky a vitamíny a je mi od žaludku tak mdlo a na nic chuť. Už týden jím prášky mezi snídaní, tedy až v žaludku něco mám a v pohodě.